Clubul "babelor" FIV-oase 11

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

prezent

Ady, da, da, da sunt foarte verzi..si foarte mari
astept si eu the greek story..
(probabil ca are mult de scris Sami, de-asta dureaza)

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

pana vine sami

fetelor help
azi facui analize TSH 3.7 ft4 in limite. mai vad cu tsh...
problema e ca mi-am facut IgG- aia cu imunoglobulina si mi-a iesit 1614. peste limita.
auch
azi am mai dat pt anticorpi anti-adn si pt aia antinucleari. astept rezultatele. sunt speriata deja.
v-ati facut vreuna IgG-ul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ok...va zic varianta scurta ca de aia lunga nu mai am timp ca am treaba la munci:
despre protocolul antagonist spune ca e o prostie,in FET nu are incredere.
ii place numai protocolul lung...pe asta mi l-a si propus...inhibare cu Suprefact si stimulare cu FSH combinat cu LH.
e exasperat ca toate femeile din Romania se cauta de trobbofilie si sunt "isterice" cu Clexanele.
mi-a spus ca probleme imunologice nu trateaza si considera ca ar fi o pierdere inutila de bani si timp pentru ca am intra in lucruri cu mult prea profunde care oricum nu e demonstrat stiintific,ca ar influenta rezultatul FIV si care ne-ar aduce frustrare in plus.
mi-a propus ca si PK biopsie de endometru ,urmata de antibiotic timp de 3 saptamani eu si 10 zile soata.
antibioticul l-as lua peste inhibare si pe durata stimularii.
parerea lui inclina catre faptul ca am un endometru ostil implantarii si cu acesta biopsie urmata de antibiotic o sa creeze un mediul "steril",curat si propice implantarii.
corticoterapia o foloseste in scop profilactic.
estrogenii ii foloseste in faza luteala pentru ca administrarea de estrogeni creste receptivitatea endometrului in absortia progesteronului.

cam asta e varianta scurta.

si am realizat ca-mi fac foarte bine aceste intalniri si discutii pentru ca una e sa citesti pe Internet cazul lui X,Y,Z si sa te gandesti ca poate fi si cazul tau si alta e sa stai de vorba cu un dr....cu coordonatele tale pe masa si sa auzi din gura lui ce parere are strict raportat la persoana ta.
in consecinta....abia astept intalnirea cu Strohmer,turcii...si altii nu mai sunt sa ma duc si la aia???

diseara revin si cu momentele amuzante ale intalnirii.

Mergi la inceput

Sabina,

valorile normale ale analizei IgG se situeaza in intervalul (800-2000) mg/dl IgG sau (100-250 UI)/dl IgG, si inseamna prezenta in organism a unor antigene (ex. daca ai avut o infectie cu citomegalovirus)..
care este intervalul de referinta al analizei tale?

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Sabina pai asa cum cred ca deja ai citit poate insemna mai multe lucruri: de la un proces inflamator si bacterian existent , la probleme imune putinel mai serioase

Mergi la inceput

intervalul e 700-1600
mie mi-a iesit 1614
acum eu ce sa inteleg? mi-ar trebui o doza maricica de prednison?
n-am avut infectii in viata mea. decat buba.
altele neam.
atata doar ca eu sunt purtator "sanatos" de virus hepatic B.

Mergi la inceput

deci e bun estrogenul samira. bun asa. numai bine nu e...astept aspectele amuzante:)

Mergi la inceput

Mie-mi place ce-a zis dr. D, cu rezerve vis-a-vis de parerea lui despre FET (sunt totusi multi copii obtinuti prin FET)
- protocolul cu suprefact, FSH si LH e si preferatul meu..
- aseara am citit despre rolul estrogenilor in absorbtia progesteronului (administrat vaginal) in faza luteala, in cadru programelor ART (o sa pun si link-ul mai tarziu..)
- cu corticoterapia eu sunt impacata
si eu cred ca in cazul RIF, endometrul si mediul uterin e ostil implantarii si pe mine personal, ma lasa rece explicatia lui PK cu vesnicul "noroc"...propunerea cu biopsia de endo si tratamentul prelungit cu antibiotic sunt cel putin interesante..deci, pretty cool, dr. D
Sami, ti-a spus si la ce fel de antibiotic s-a gandit? (ti-a dat un exemplu??)

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

dap...a scris deja pe foaia mea din dosar...dar intr-un moment blond am uitat sa notez...insa maine dimi...sau poate mai tarziu sun inapoi la clinica si o intreb pe fata de la receptie ce a scris pe foaie dr. D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

Fetelor va rog poate ma ajutati pun si eu o intrebare cat ar trebui sa fie endometrul in momentul embriotransferului ? eu am atatea fiv-uri facute dar cu endometrul nu am avut niciodata probleme ca sa stidiez mai profund ( am o prietena care face acum fiv si nici nu stiu ce sa-i spun parca sunt batuta in cap ).

...............................................................
MTHFR 677 C>T heterozigot, mutatia factorului V Leiden heterozigot .
FIV 1 clinica Genesys Bucuresti ( transferat 2 embrioni de ziua a-3-a ) negativ
FET clinica Genesys Bucuresti ( transferat 2 embrioni de ziua a-3-a ) primul test bhcg 131, al-2-lea in scadere....
FIV 2 clinica Genesys Bucuresti ( transferat 3 embrioni de ziua a-2-a ) negativ
FIV 3 Clinica Polisano Sibiu ( transferat 2 blasto ) negativ
FIV 4 Clinica Polisano Sibiu ( transferat 2 blasto ) negativ
FIV 5 Istanbul Turcia ( transferat 3 embrioni de ziua 3 ) POZITIV CU GEMENASI !!!

17+ cu

Mergi la inceput