Clubul "babelor" FIV-oase 11
Raspunsuri - Pagina 15
5ab1na spune:
da anaasta ma intereseaza. numai sa nu fie nevoie sa rod sfecla, s-o mestec de 10 ori cu miere si s-o tin sub limba:))
glumesc. dar chiar ma intereseaza.
anaasta spune:
Sabina, prima data...... iar a doua oara, nu trebuie sa rozi nimic, e ceva ulei esential si eventual niste cataplasme.
5ab1na spune:
deci am nimerit. era ceva de ros.
hai te rog spune leacul poate scap de buba.
adriana zi-mi te rog ceva. maine ma duc la intepat pt tiroida. eu fac de obicei ft4 si tsh. atpo l-am facut de cateva ori si nu erau probleme. am facut si ft3 si t3 si t4 dar nu m-am "elucidat" cine stie ce. mai stii ceva ce as putea face ca sa depistez ceva? merg doar tsh si ft4?
anaasta spune:
Nu, nu e de ros, e de baut. Iti spun cand ajung acasa pentru ca nu mai stiu ce ulei esential era si cate picaturi trebuie luate.
Eu cand am facut analize pentru tiroida, am facut TSH, FT3, FT4 si ATPO. Or mai fi si altele?!
adrianaady spune:
Sabina atpo nu il mai repeta ca nu e cazul, eu stiu ca imp sunt tsh, ft3 si ft4. sa nu iei doza de dimineatza de euthirox da? si eu as zice sa faci o eco la glanda cand poti tu
samira33 spune:
in acest climat de discutii serioase...vin si eu sa va spun ca am terminat de facut mancare.
am prestat nu gluma:ciorba de curcan,mazare cu pulpe de pui pentru soata si supa-crema de telina si ficatei innabusiti pentru mine.
ma duc sa ma pregatesc de mers la munca...am la treaba de nu stiu de un' s-o apuc.
va pupizez.
ioana3110 spune:
Pai ce cura de detoxifiere faci tu Samiro, cu Ficati?
Lara, acolo poa' sa sara toate vietatile padurii la mine, caci m-ar durea in cot. Dar merita sa arunc bomba ca fetele alea nu scapa din gresheala lapticul pe jos ci fac baie la greu in el...
Si nu poate sa ma acuze nimeni ca nu le-as intelege, dar vorba ta, cand cauti disperata informatii, e cam nasol...
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
tonton spune:
buna ziua tuturor de aici.va urmaresc de foarte mult timp dar nu v am scris niciodata.as dori sa va intreb unde se face cariotipul genetic(daca zic bine),in ce consta si in ce laboratoare se face.dupa 3 fivuri nereusite as vrea sa fac si analizele acestea