Prietene la bine si la greu - 158
Raspunsuri - Pagina 20
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ancutza_Bro STIE SA FACA LA OLITA, a demonstrat in nenumarate randuri, DAR NU VREA ! |
A mea nu pricepe notiunea de facut pipi/caca stand asezata si pace.. Deci a mea nu stie sa faca, ca vine si zice 'mami, pipi' mami caca, o vad ca se fatzaie de pe un picior pe altul, o asez pe olita/wc si spune repede'putin' putin' ca face putin ca sa scape repede de stat acolo, si pe urma in secunda urmatoare imi zice 'nu poate, nu poate mami, jos' -ea inca spune de ea la persoana a doua.
Despre incapatanare suntem la fel.. Imi arata un martisor primit cu un ursulet si spune:
mami eciu (eciu= catelul)
eu ii zic Ami nu e catelul, e ursul
ea de colo ECIUUU, tare si raspicat,
eu revin, nu e eciu e ursu, uite cum are urechile, bla bla..
ea de colo NUUU ECIU
Deci foarte capoasa si Amalia, cu personalitate dom'le...
dankutza spune:
Va rugam dati-ne si noua un LIKE
Multumim
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1875750428992&set=o.200790569980583&type=1#!/photo.php?fbid=10150638145634512&set=o.200790569980583&type=1&theater
raluci_b spune:
heloo, azi cica e baba mea, si desi e soare eu ma simt ultimul om, este a treia zi fara tzatza lui remus........cand o sa ma simt in stare o sa va zic si de ce si cum
we frumos
monis5 spune:
Raluci la orice varsta intarcarea e o suferinta pentru mame, dar tu esti foarte tare cu alaptat 2 ani si 4 luni si peste 1 sarcina
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
ionelamaria spune:
Raluci, te imbratisez cu drag. Imi dau seama ca e greu... Daca asa e mai bine pentru voi atunci fii sigura ca va fi bine. Sunt convinsa ca Remus va trece mai usor peste aceasta situatie decat tine.