Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***402***
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
Gianina34 spune:
a-propos de dulciuri: la ziua anei am avut placuta surpriza sa constat ca micshu ma mosteneste la ... cat de mult dulce poate manca fara sa i se faca rau
noi am descoperit cioco de curand, mai precis de la craciun iar de atunci in fiecare wk dupa masa de pranz mananca o rubrica, o ciocolatica, mos craciun...
la petrecere, fiindu-i tare accesibile mai toate de pe acolo, s-a servit la greu ba chiar am vazut ca o mai indesa si pe adelake ba cu o acadea, ba cu o bomboana
si cum de mancat, nu a mancat decat jumatate de saratica, imi si faceam scenarii cu vomitaciunile nocturne
dar, ca o demna urmasa a mamei ei, a depasit cu capul sus momentul iar a doua zi imi si vorbea de bomboanele verzi care nu reusise sa le aprofundeze suficient (ca mutasem eu preventiv cupa respectiva in locul cel mai greu accesibil ei)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 10 luni
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/inapreda/inapreda.jpg)
inapreda spune:
Bianca, sint probleme.
Sper sa nu citeasca nimeni pe aici si sa ma...incuie pentru ce va povestesc: inainte sa-l am pe Ian, m-am oferit sa merg la toate examenele dintr-o sesiune pentru o persoana aflata in strainatate si care nu putea sa vina in tara. Respectiva persoana era studenta in anul 1 exact la ce sint eu acum; am precizat ca nu invat nimic, doar ma prezint si scriu din...cultura generala. La "micro" nu am scris nimic
Dar nimic, frate. Tin minte ca nici macar nu am inteles ce mi se cere.
Restul de 5, le-am luat Asta asa, ca sa ma laud.
Sa va spun -pentru amuzament- in ce a constat examenul la info': examen SCRIS; Subiecte:
1. formatarea caracterelor in Word
2. caracteristicile internetului
Partea ilara e faptul ca un coleg mi-a cerut cartea in timpul examenului si m-a privit neincrezator cind i-am spus ca...scriu din cap.
andiaroro spune:
Eu sunt nitel paranoica pe motive de "securitate", asa ca eu nu le-as pune nuci, migdale si alte chestii cu care se pot ineca. La cat sunt copii de zabauci la varsta asta, ii vad in stare sa sara cu o chestie nemestecata in gura, care sa alunece pe partea cealalata sau, mai stii, sa-i vina unuia ideea sa faca pe grozavul si sa si-o bage in nas...Dar astea-s nebuniile mele personale, nu tineti neaparat cont de ele.
Eu am fost atenta, sa fie mereu chestii, pe care sa le poata ei tine in mana, care sa sa poata fi terminate in 2 inghitituri(urasc sa stau ca tampita cu tartina copilului in mana si sa ma rog de el sa mai ia o inghititura sa scap de corvoada sau sa-l vad pe el disperat ca s-ar juca si nu stie ce sa faca cu restul, de care nu mai are chef acum). Si nu chestii manjicioase.
Francezii nici nu fac la petrecerile de copii torturi cu crema...In general, prajituri cu cioco gen negresa. Poti sa le ornezi cum iti trece prin cap, dar copilul isi poate manca si cu mana felia, fara sa se murdareasca.
Bine, nici nu se da prea multa mancare aici la petrecerile de copii: bomboane cat incape si tortul.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chatonel/chatonel.jpg)
chatonel spune:
hahaha, ina, infractoareo :))
pune mina pe manualul ala de micro :)
ce vrea sa insemne "formatarea caracterelor in word"? cum sa le tastezi?
inapreda spune:
Gina, iti multumesc ca tu ma vezi talentata.
Nu stiu ce sa zic de constientizarea sexualitatii; pot insa sa-ti spun ca Ian ride cind are erectie. Mai departe nu m-am gindit.
Gianina
Anaan spune:
Ina, eu zici sa stergi ce-ai scris, mai ales ca tu stii ca ai cititori din umbra. Cat despre examenul la info: super!Si colegul: si mai super!
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel hahaha, ina, infractoareo :)) pune mina pe manualul ala de micro :) ce vrea sa insemne "formatarea caracterelor in word"? cum sa le tastezi? ![]() Famille Dragoon, mami de ![]() Toulouse, la ville rose ![]() |
Ha, ha, ha! Sint cu el in fata
![](icon_smile_big.gif)
Uite un citat din...rezumat:
"3.2. Utilitatea marginala
Presupunem ca, fata de o stare initiala, cantitatea consumata din bunul 1 se modifica,
de la x la x' (cu notatiile din figura 1-8a, se poate considera, de exemplu x
x1 si x'
x2)
Notam aceasta modificare cu x: x = x' – x x' = x + x. Spunem ca, în aceste conditii,
consumul din bunul 1 se modifica de la x la x + x. Însa, potrivit proprietatii P-2U,
modificarea consumului dintr-un bun normal (toate celelalte conditii ramânând neschimbate)
induce o modificare a satisfactiei consumatorului: x x + x U(x, y) U(x + x, y).
Notam U = U(x + x, y) – U(x, y)
Se defineste utilitatea marginala a bunului x, notata Um(x) ca fiind sporul de utilitate generat
de consumul unei doze suplimentare din bunul respectiv.
Evident, utilitatea marginala poate fi definita si prin pierderea de utilitate generata de
scaderea cu o doza a consumului din bunul luat în considerare. Adica, se defineste utilitatea
marginala a bunului 1, notata Um(x), astfel:
( )
( ) ( )
x
U x x, y U x, y
x
U
Um x
D
+ D #8722;
=
D
D
=
Daca bunul x este perfect divizibil, iar functia U este continua si derivabila, atunci
utilitatea marginala Um(x) se calculeaza ca limita a raportului dintre modificarea utilitatii
totale si modificarea consumului din bunul x, atunci când variatia consumului tinde spre zero:"
Eu niciodata n-am putut invata "pe de rost"; eu citesc si gata! Mai fac conexiuni cu alte carti si iar gata!
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
Anaan spune:
La partea de mancare propriu-zisa si eu as apela cu mare tragere de inima la catering, numai ca firmele care se ocupa pe aici de asa ceva (doua la numar) au niste oferte foarte neatragatoare.
Eu petrecerea cu copii i-o fac la gradinita, ca, in rest, nu am cunostinte/prieteni cu copii de varsta lui. Acasa, cu rudele si nasii.
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan La partea de mancare propriu-zisa si eu as apela cu mare tragere de inima la catering, numai ca firmele care se ocupa pe aici de asa ceva (doua la numar) au niste oferte foarte neatragatoare. Eu petrecerea cu copii i-o fac la gradinita, ca, in rest, nu am cunostinte/prieteni cu copii de varsta lui. Acasa, cu rudele si nasii. |
Mie mi se pare frumuoasa petrecerea la gradinita, alaturi de toti colegii; sora mea a vorbit cu educatoarele si au lasat-o si pe ea (+sotz) sa participe si au pregatit tot felul de jocuri si joculete pentru entertainement iar distractia a fost maxima. A, la noi in oras, se obisnuieste ca "petrecerea" sa fie in gradinite dupa somn; sora mea a vorbit cu educatoarele si a inceput party-ul la 9 dimineata PINA la ora de somn.