Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***402***

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Si eu vreau vin, da-le incolo de antibiotice + o clatita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Cred ca gazda noastra ne-a abandonat si s-a dus la canasta, dar tot incropim noi ceva.

Mada, imi place mult cum lucrezi la materialul ala; la cat mai multe congrese si conferinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Ba, eu nu am fost maniaca si tot n-au avut copii colici....Am mancat echilibrat si atat.
Daca s-ar demonstra ca prin regimul mamei s-ar elimina cauza colicilor, n-ar mai fi copilasi care sa se chinuie.

Si io zic la fel
Eu chiar stiu mamici cu regim exemplar fara nicio abatere si copilasii tot s-au chinuit cu colici :((
La fel cum cred ca toate solutiile anti-colici sunt cam acelasi lucru, mai mult e efectul placebo (la mame desigur)

In mare parte de acord, dar cate mamici pot jura cu mana pe fundita ca ceea ce au numit "colici" au fost intr-adevar "colici"
si nu alte nevoi/nemultumiri ale copilului!?

Ca sa nu mai vb de mamici care-mi desfiintau regimul meu cu efect placebo sau nu, dar pe de alta pare se vaitau cum bietii copii se kinuiau cu colici (reale sau nu, repet), care nu cedau "la nici un siropel"...

So... la mine dieta aia kiar a avut efect (recunosc si ceva placebo.... dar a avut) si sunt gata sa o iau de la capat cand conditiile meteorologice o vor permite.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Salata am mancat tot timpul, dar de la 2 luni ale ei zilnic. (asta era nuanta).
Iar siropele nici n-am avut in casa....
Mai am si eu vin de tzara din Ro (bun de fiert, ca pentru altceva e prea acru), dar nu ma risc sa-l pun pe foc, ca atunci pot sa pariez ca nu o sa mai vrea incoltitele, mai ales ca sigur vine nerfos ca are un audit.

Ina s-o fi dus sa-si tocmeasca spalatoreasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Cred ca gazda noastra ne-a abandonat si s-a dus la canasta, dar tot incropim noi ceva.

Mada, imi place mult cum lucrezi la materialul ala; la cat mai multe congrese si conferinte!

Nu te radea! Ca acum kiar ca ies!

Sa fac clatitele....

Ne vedem la skimbul 2! (daca nu o sa fiu prea concentrata! )

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

e gata vinul fiert, trec cu tava si va serviti... clatitele sint la novus

Mergi la inceput

denisa, tu treci skimbu 3, nu 2 :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Mada-Stii ce ma amuza pe mine cu schimbul vostru 2, ca plecati taman cand ma apuca pe mine insomnia de schimbul 3.

Aici e o emisiune cu vanatorii si pescarii pe la 4 dim si turbez cand vad ca iar sunt treaza si incep aia...Ii povesteam unei prietene si ea-mi zicea ca asta-i emisionea, care o enerva si pe ea teribil cand se intocea de la chefuri ca era clar ca nu mai are mare lucru de dormit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Io zic sa nu ajungem la polemici din cauza dietei in timpul alaptarii.

Din punctul meu de vedere eu, ca mama, vreau sa fiu linistita ca am facut totul pentru ca laptele pe care i-l dau celui mic sa fie pe cat posibil neprovocator de colici. E adevarat ca exista copii care au stomacul mai sensibil, dar la fel exista si mame care mananca chestii care baloneaza si indoapa copilul cu tot felul de potiuni.

Mergi la inceput

andiaroro, aia e insomnie de stress (adik la ora aia) tu ce stress ai?

Mergi la inceput