Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***402***
Raspunsuri - Pagina 18

anca_nicolae spune:
aaa, whirlpool am eu, masina de spalat , din 1998 [nu toamna :), februarie] si merge ok, nu am avut nici o problema.
Cred ca e ok firma asta...
Poze cu noiVeronica-Elena 14 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori

inapreda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
ops, mada, merci ... si cum raspunzi ca faci, ca le subliniezi si dai click pe Bold? ce idioti ![]() Famille Dragoon, mami de ![]() Toulouse, la ville rose ![]() |
Scuze ca n-am raspuns io; credeam ca faci mishto

denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Sa va zic motivul nostru de distractie de azi: de dimineata l-am auzit pe Andrei numarand in spaniola ![]() ![]() ![]() ![]() |

Daaaaaaa, sunt extraordinari!
Uneori ma gandesc ca nici nu ne dam seama cat suntem de fericiti... e prima data cand spun/scriu asta, ca uneori mi-e frica si sa o gandesc, sa nu cumva sa patesc ca sarmanul Dionis...
Denisa-Madalina

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

pisigri spune:
Ina, multumesc ! Uitasem de astea :). Si-s buuuneeeee....
Daaaaar, io slabesc acuma. Nu am timp de asa ceva :)))
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

inapreda spune:
Va multumesc tuturor pt opiniile legate de mashina de spalat vase
Raspunsul l-am primit de la Mada care e...plina de W
pentru ca pe mine ma interesa cit e de fiabila marca W si nu ce caracteristici sa aiba masina MEA de spalat vase (asta stiam
) dar...iar n-am stiut sa ma exprim

inapreda spune:
citat din mesajul lui pisigri Ina, multumesc ! Uitasem de astea :). Si-s buuuneeeee.... ![]() Daaaaar, io slabesc acuma. Nu am timp de asa ceva :))) http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/ http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Slabeala de lunga durata iti doresc!
Ai o "reteta" noua sau o motivatie noua? Sau amindoua?

Daca e vreo dieta secreta, musai sa ne-o impartasesti si noua

PS. Imi place "tonul" din "vocea" ta si ma bucur

inapreda spune:
Va rog pe cele care stiti deja ce si cum faceti la aniversarile de 3, sa ne spuneti si noua; pentru ca in Bistrita nu sa egzista nimic si, daca vreau sa imprumut vreo idee de la voi, tre' sa ma organizez din timp.
Ca si tematica: lui Ian nu-i place MM; ii place Diego sau Dora dar unde gasesc io accesorii cu astia 2?
As vrea sa-i aduc si eu un nene sau o tanti sa-i distreze dar...nu avem; inca vad cum fac; o idee am ca doar si ursitoare la botez nu erau si Ian a avut

denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Pai pentru una de uz casnic, stiam ca asta e maxim de mare: 60 de cm si 12 seturi; se exista si mai mare?????? |
Cred ca nu, noi avem de 10 seturi si o pun cam la 2 zile, doar cand sunt "evenimente" turuie zilnic sau kiar de doo ori/zi. Iar 60cm e maxim pt incorporabile, ca m-am documentat io.... cautai nr tau de telefon, dar nu am...

Denisa-Madalina

denisamada spune:
citat din mesajul lui novus Nici noi nu folosim cuptorul cu microunde decat pt incalzit, chiar sunt curioasa cum se gateste in el, Inapreda cand ai timp detaliezi te rog ![]() |
Maxi asta al nostru are un program "crisp", cu o tavita in care se pot face kestii care rezulta mai ca la cuptor, nu fierte in suc propriu ca la microunde, kestii care pe mine nu ma prea coafeaza(aceasta din urma), ca ies cam uscate (le-am experimentat pe toate in camin, unde nu aveam cuptor "clasic").
Astfel incat noi folosim cuptorul cu microunde pt incalzit, pizza congelata in caz de urgenta majora si floricele...
PS Fetelor, daca nu termin prezentarea pt maine sa o prezint la shefi, ca sa o modific si poimaine sa o trimit la oficiali, si luni sa o prezint in cadru festiv, sa stiti ca voi sunteti de vina, daaaaaaaaaaaa????? Ca io inca nu m-am apucat de treaba.... ca nu ma indur sa ies.

Denisa-Madalina

novus spune:
Inapreda, am ajuns si eu acasa si dau ok-ul pt W, de la ei e masina de spalat rufe de care eu sunt mega incantata, si o am de vreo 7 ani !!
Chatonel, lui Anaan tre' sa-i multumim pt Anna Gavalda , sa citesti musai Impreuna e de nota 10 +
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)