Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***402***
Raspunsuri - Pagina 15

Gianina34 spune:
pe mine una nu ma mai mira nimic la anei
doar ma distreaza la maxim multi
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 10 luni

chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
![]() ![]() ![]() |
denisamada, nu stiu daca a ajuns pe torent, dar merita incercat

novus spune:
Dna doctor, io vreau sa ma duc la cinema si pt atmosfera !
Trecand la lucruri mai serioase : veniti la munte, nu?!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel anaan, bine ca te-ai facut mai bine ![]() Famille Dragoon, mami de ![]() Toulouse, la ville rose ![]() |

Tu ai scapat de sinuzita?

denisamada spune:
citat din mesajul lui novus Si acum un anunt pt tufetele excursioniste : Va rog sa-mi confirmati din nou cine doreste sa vina la intalneala de la Sibiu din 11-13 mai pt ca a ramans ca-n tren si trebuie sa finalizez discutiile cu cazarea si depinde de cate familii suntem, am gasit o pensiune dar are doar 7 camere, alta are 10 si tot asa ![]() Ca si pret avem 120-140 ron/camera/zi/cu mic dejun, poate gasesc si mai jos dar din ce am vazut pana acum, cele cu preturi mici nu au restaurant ceea ce nu ne coafeaza deloc |
Noi ne inscriem si 11-13mai a devenit ideal si dpdv strict personal, ca un we inainte avem o conferinta la Timisoara, iar in we urmator ar fi congresul... "de gen" kiar la Sibiu... dar pe-asta s-ar putea sa-l skipuim din... niste motive, mai studiez aspectul.

Mie 120-140 mi se pare ok, nu-sh daca sa cauti mai jos... poate sa mai includa supa...

Denisa-Madalina

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Anaan spune:
citat din mesajul lui novus Dna doctor, io vreau sa ma duc la cinema si pt atmosfera ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
In traducere; vrea sa se pupe cu Pisi la cinema!

novus spune:
In traducere; vrea sa se pupe cu Pisi la cinema! ![]() |

si sa ne tinem de mana

chatonel spune:
![]() Tu ai scapat de sinuzita? |

novus spune:
citat din mesajul lui denisamada Noi ne inscriem si 11-13mai a devenit ideal si dpdv strict personal, ca un we inainte avem o conferinta la Timisoara, iar in we urmator ar fi congresul... "de gen" kiar la Sibiu... dar pe-asta s-ar putea sa-l skipuim din... niste motive, mai studiez aspectul. ![]() |
Oooo deci ne vedem si in wkd-ul dinainte, nu