Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (31)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Am uitat sa ies din contul comun, bineinteles!

Elly 29+ cu Babyboom

AMR 10+ saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Elishorule, mai sunt fete care trebuie sa faca morfo? Stii ceva?
Eu vreau sa facem "inventarul"

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 10 luni) si viitoare mami de baietel Victor 25s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza fetelor!
Eu acum m-am trezit, la 9 am luat bulina si m-am bagat la loc in pat, imi da o somnolenta amoxicilina asta ceva de speriat. Ma apuc de baut cola ca e jale, dorm in fund.
Diana ma bucur mult pentru vestile bune si ma rog in continuare ca Mirciulica sa se faca bina cat e inca in burtica.
Elly bine ca ai dovedit dusmanul, de cand cu tratamentul meu am observat ca mi se mai intareste si mie burtica, revin la baut apa minerala imbogatita cu magneziu de maine.
Astero nu mai pune la suflet rautatile, am observat ca nu esti in tara si inteleg f bine situatia pentru ca si eu sunt singurica pe meleaguri straine si, cum prietenii nu sunt aproape, internetul si personajele lui sunt omniprezente in viata mea.
Aever iti doresc un weekend de miere dulce-dulce.
Virgi mai calca pe la noi ca ne ingrijorezi de acum.
toate casutele caldute si pe micii si iubitii lor locatari!

Elena 24+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Buna fetelor! Eu am mari emotii pentru luni pentru ca pe sotul meu il tot durea un genunchi si astazi a fost la medic iar luni l-a programat la operatie. Iar eu zilele trecute l-am ,,pus,, sa o traga pe Bianca cu sania...sincer nu credeam ca poate fi ceva atat de grav. Bine cu operatie se rezolva (o problema la menisc mi-a zis la telefon) dar el este tare speriat, mi-a zis ca o sa isi scrie testamentul. Nu a stat in viata lui in spital...i-am zis si eu ca de acuma asta este odata cu varsta apar si problemele In spital nu va sta decat doua nopti de aceea am dedus eu ca nu este ceva atat de complicat.
Probabil ati vazut nebunia cu clasa asta pregatitoare in mass media. Ei bine astazi la 16 ma duc cu Bia la evaluare pentru ca ea in decembrie anul acesta face 6 ani. O mare tampenie cu legea asta pentru ca nu a aparut programa si parca vad ca o sa imi tina copilul pe loc in ceea ce priveste lucrurile noi pe care le invata.

pozeBianca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andra_C

Elishorule, mai sunt fete care trebuie sa faca morfo? Stii ceva?
Eu vreau sa facem "inventarul"

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 10 luni) si viitoare mami de baietel Victor 25s+

Iubita, nu stiu ca ar mai fi morfologii. Dar nu va bazati pe neuronul meu ca e inca ff afectat

Chestia e ca sunt fete care nu au activat deloc, desi sunt in lista. Iar altele care au activat ff putin si au sarcini avansate, dar nu mai stim nimic de ele.
Cum sa procedam? Facem inventarul cu ce avem?

Apropo, la Strengari de martie-aprilie au inceput deja nasterile, chiar si cele neprogramate.

Elly 29+ cu Babyboom

AMR 10+ saptamani!

Mergi la inceput

Pe cele care nu au mai activat si nu stim de ele el punem cu , si daca intra intre timp actualizam. E bine asa? Sa stim cate fundite si cate papioane avem pe langa surprize
Am citit la martie aprilie, mi s-a parut super funny cum scriau toate "hai, Ruxandra, hai, Ruxandra!" si intre timp a intrat o alta fata sa anunte ca ei i s-a rupt apa .

Mergi la inceput

Citat:

Pe cele care nu au mai activat si nu stim de ele el punem cu , si daca intra intre timp actualizam. E bine asa? Sa stim cate fundite si cate papioane avem pe langa surprize
Am citit la martie aprilie, mi s-a parut super funny cum scriau toate "hai, Ruxandra, hai, Ruxandra!" si intre timp a intrat o alta fata sa anunte ca ei i s-a rupt apa .

Ok, asa facem. O sa fac astazi numaratoarea si modificarile
Da, a fost prima fetita a odiseei si prima surpriza.
Ma intreb cum va fi cand vor incepe si la noi surprizele?!

Elly 29+ cu Babyboom

AMR 10+ saptamani!

Mergi la inceput

Sa inceapa, dar peste minim 2 luni, sa stea cat mai mult la caldurica!
Cum sa fie? Emotionant, iti dai seama!

Mergi la inceput

Citat:

Sa inceapa, dar peste minim 2 luni, sa stea cat mai mult la caldurica!
Cum sa fie? Emotionant, iti dai seama!

Asa asa....peste 2 luni sa ne vezi pe aici ca titirezii cum nu mai prididim cu bagajele si intampinatul bebeilor.
Eu ce sa mai zic? Ca-s printre primele...

Elly 29+ cu Babyboom

AMR 10+ saptamani!

Mergi la inceput

Gandeste-te ca tu iti vei vedea puiul printre primele dintre noi . Vei deveni mamica!!!

Mergi la inceput