Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Of mai Deea de ce te uiti la asa ceva?? n-am putu sa ma uit decat cateva secunde ufff..dar asta nu inseamna ca asa se intampla mereu..cel putin la cezariana stiu ca il scoate imediat nu stiu aici ce se chiunuie atat ca vad ca e destul de lung filmuletu..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_lia spune:

Deea nu te mai uita la asemenea filmulete. Mie mi s-a parut ca l-a scos foarte repede pe bebe. oricum eu am taietura de-a lungul intregului abdomen si nu doar la mijloc cum am vazut in film deci bebe a avut oricum infinit ai mult spatiu.Nu m-am supart, ti-am povestit doar experienta mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_lia spune:

Fetelor voi vreti sa intrati cum se implineste termenul legal in prenatal? Eu vreau sa merg pana mai am vreo 4-5 saptamani. La Ana am reusit. sa vad acum. oricum imi este greu sa lipsesc prea mult de la serviciu asa ca atat cat inca pot o sa continui desi mor de nerabdare sa stau cu puii acasa.Astazi Ana mi-a spus mami sa nu mai pleci toata viata ta la serviciu. cand am intrebat-o din ce o sa-i cumpar papusi si hainute, mi-a raspuns senin ca sa ne dea bunica. [/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Cred ca era la prima cezariana doctorul ala. Nu mai cautati prostii dinastea pe net, nu va fac niciun bine! Pe Amana a scos-o imediat, nici vorba de asa ceva!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 10 luni) si viitoare mami de baietel Victor 25s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Ana_lia, eu vreau sa intru in prenatal cat mai repede se poate. Imi doresc mult sa ma odihnesc cat mai am vreme, casa mi-i ravasita, ca lucrez foarte mult si nu apuc sa am aproape niciodata curatenie prin sertare, mai vreau sa fac un dulap in camera lui M pentru jucarii si carti, inca un dulap in baie, unul in bucatarie, deci reamenajari pe care n-o sa le mai pot face dupa ce se naste micuta. Un al doilea motiv pentru care vreau prenatalul mai repede, e acela ca indiferent cate zile iti iei inainte, CIC-ul se termina tot in ziua in care bb implineste un an.
Apropo de discutia de alaltaieri, cea despre luna obligatorie de CIC pe care ar trebui sa o ia taticii, oare n-ar fi posibil sa si-o ia cand noi suntem in postnatal si astfel noi sa putem sta acasa pana la 12 luni si nu pana la 11 luni?

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Eu stiu ca la cezariana copilul este muuuult mai putin chinuit decat la nasterea naturala. Taie doctorul, il scoate si gata. Poate filmuletul asta nu e cel mai bun exemplu...Dar la nasterea naturala copilul participa alaturi de mama la nastere, e greu si pentru el, dar na, asta e calea naturala si Doamne Doamne ne-a facut si pe noi si pe ei capabili sa trecem cu bine prin procesul asta.

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 23+ cu
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Nici eu nu m-am putut uita la filmulet- 3 secunde si gata! Sunt convinsa insa ca nu toate cezarienele sunt asa, la fel cum nu toate nasterile naturale sunt asa dramatice ca pe youtube. Eu de ex n-am scos niciun tipat, injuratura sau mai stiu eu ce..desi durerile au fost super mari- nu m-am abtinut, pur si simplu n-am simtit nevoia. In schimb, in camera de travaliu fiind, le injuram in gand pe alea ce tipau ca disperatele in sala de nasteri!

Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... in luna a 6a (24+) :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Cititi mesajul lunii:
http://forum.desprecopii.com/forum/TopiculLuniiList.asp

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 10 luni) si viitoare mami de baietel Victor 25s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Eu am reusit sa vad filmuletul dar .. Deea draga mea,tare mult as fi dorit sa nu il fi postat!!
INFIORATORRRRRRRR

cu Dorian 26 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Imi pare rau ! Acum sterg mesajul!

Deea 24+ cu dolofanel

Mergi la inceput