Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (31)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BelissimaEva

Daca in momentul expulziei sunt cele mai mari si dureroase contractii iar eu exact atunci nu voi mai beneficia de anestezie , care mai este rostul ei ? Sunt intr-o mareeee ceata

cu Dorian 26 weeks +

Hei hei..ma usor cu panica si spaima ..eu an nascut natural vaginal FARA anestezie si medicatie..nu e chiar asa crunt..aveam pregatita trusa de anestezie si cand am auzit " dilatatie 8, nu mai punem epidurala" sincer am rasuflat usurata..sunt mari durerile in travlaiu si la expulzie dar nu imposibile, depinde si de cum suporti durerea..eu aveam dureri la ciclu de ma tavaleam pe jos si contractiile au fost asemanatoare..mai incerc odata de data asta la fel ..fiti fara frica si cu incredere in medic, morarul sus..bebe trebuie sa iasa pe undeva si ei sunt acolo sa va ajute ca fac asta de nu stiu cate ori pe zi..

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 25s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Diana tu te gandesti la naturala sau cezariana?

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Buna fetelor!
Am si eu un pitic ce nu-mi da pace, mai ales de cand am inceput tratamentul cu amoxicilina, de cate ori ar trebui s amiste bebe pe zi la 24 de sapt? Al meu la nici o ecografie nu a dat din picioruse, am vazut cum misca manutele atat si in rest e f lenes, se misca f putin, de max 3 ori pe zi, mai mult seara.

Elena 24+ poate cu

Mergi la inceput

Eu sunt chiauna, nu prea am dormit azi noapte, Eva a avut febra mare si eu pe langa ea :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Ioana ma bucur ca nu au mai aparut sangerari.

Blanca bravo pt curaj..da se poate, si daca ai putut fara medicamentatie si mai bine imi pare rau pt Eva dar a racit de la ce a facut febra mare?

Elena nu stiu daca e o regula cat ar trebui sa miste la 24 de sapt, dar oricum ei dorm mult si atata timp cat se misca e ok..altii sunt mai lenesi, altii mai activi..

Se vede ca vine primavara ca e liniste aici..am fost si noi la plimbare, apoi a trebuit sa intram ca nu mai putea de somn..ce-i drept m-a apuizat si pe mine..voi cum va mai descurcati cu cei mici?

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Blanca, Nu vreau sa ma intelegeti gresit! Eu nu sunt speriata de dureri si contractii.. ci doar incerc sa imi fac o ordine in minte , cu fiecare lucrusor in parte, sa aflu cum functioneaza! Orice , numai sa nu afecteze bebelul meu!
Esti o fericita.. fara anestezie si medicatie !! Vreau sa povesteti mai multe

cu Dorian 26 weeks +

Mergi la inceput

Tigruta nu stiu ce are Eva, banuim raceala ca kk a facut normal deci nu enteroviroza..insa sa mai vedem..e nasol ca nu stiu si mai ales ca ea nu a mai facut febra de mai bine de un an..e greu cand te strgica " mamiiiiii" asa miorlait si eu ma tin tare langa ea si incerc sa o imbarbatez s aia medicamentele sau sa accepte termometrul la fundulet...e greu nene..acum ma doare capul si sunt stresata.

Bellissima sa stii ca moralul si curajul ajuta foarte mult in momentele acelea, oricum ceea ce descriem noi poate fi diferit la fiecare persoana in parte iar la tine sa fie altfel..sau de la sarcina la sarcina..eu insa zic ca atunci cand ajungi in momentul nasterii trebuie sa fii curajoasa, puternica, pregatita sa infrunti durerea si sa accepti ca mii de ani femeile au trecut prin asta , unele de mai multe ori chiar..natura ne-a facut sa putem naste natural si chiar daca nu e usor nu e nici imposibil sa facem asta. Noi femeile suntem extrem de puternice psihic si fizic si eu cred asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Eu momentan prefer sa nu ma gandesc la nastere, dar mie mi-e frica de 2 lucruri: primul sa nu pateasca bebe ceva si al doilea s anu patesc eu ceva. Imi doresc sa ne vedem amandoi sanatosi dupa nastere, durerile le suportam cumva si daca e nastere naturala si daca e cezariana.

Elena 24+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Elena, acum il simt des, de vreo 4-5-6 ori pe zi si noapte (nu o singura miscare, ci episoade intregi, cu foit si dat din maute si picioruse in acelasi timp. Tin mana pe burtica si mi-o impinge in sus prin piele. Mi-e un drag de fortosul meu de mor . Dar sa stii ca atunci cand era mai mic nu-l prea simteam, decat asa cum zici tu. Am si placenta anterioara (am inteles ca mai ascunde din lovituri) si in plus sunt destul de izolata spre deosebire de tine (din cate stiu din cauza asta il simt mai slab). Eu zic sa nu te ingrijorezi daca mereu a fost asa. In plus, la eco il vad de multe ori foindu-se rau de tot ca iese din ecran dar eu nu-l simt deloc. Cel mai bine-l simti cand stai culcata pe-o parte.

Blanca, eu eram destul de hotarata sa merg pe nastere naturala dar nu cred ca se poate in cazul nostru. Cel putin cardioloaga mi-a zis ca iese din discutie. Eu vroiam natural pentru ca mi se parea mai firesc si as fi vrut mai multe sarcini (aveam atunci impresia ca cezariana te limiteaza la maxim 2-3).

Diana 29+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Citat:
citat din mesajul lui tigruta

Belisima as vrea sa iti spun si experienta mea cu epidurala care a fost una placuta sa stii, eu sunt rezistenta la durere de felul meu dar daca pot sa imi usurez munca de ce sa nu o fac nu, de ce sa ma chinui cu dureri cand pot sa le mai reduc sa fie mai usor..aveam contractii puternice la maxim care sincer le suportam la inceput dar gandeste-te ca atunci cand te tin ore in sir devine foarte obositor si cand va veni momentul expulziei nu mai ai forta necesara..mie imi injecta medicul anestezist cate o doza si inca aveam stapanire asupra corpului, ma plimbam..acum ce-i drept nu stiu in momentul expulziei cat reuseam eu sa imping dar nu a durat mult.per total a fost foarte bine..dar cel mai bine vorbesti cu medicul si impreuna vedeti ce e mai bine pt tine..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 28+

Tigruta, injectia a fost in spate sau in abdomen? Deci exista posibilitatea sa alegi tipul de epidurala - mie asta cu doze mai mici mi se pare mai rezonabila, nu te amorteste de tot, ai totusi un control asupra situatiei. Eu, asa cum am zis, am simtit tot si la o intensitate mare, nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost fara..am trecut prin contractii groaznice timp de 27 de ore, abia dupa mi s-a facut epidurala si oxitocina!

Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... in luna a 6a (24+) :)

Mergi la inceput