FIV CU OVOCITE DONATE (9)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna fetelor...am revenit si eu printre voi...am fost plecata in weekend...again! sotul asta al meu...numai dintr-o surpriza in alta ma tine...am fost la munte, o ultima escapada cu prietenii!...se termina incet sezonul de iarna, si se intaleaza primavara!
cu care sa incep?...nu conteaza oridinea....inportant e sa va zic tuturor ce am de zis...
sper, imi pare rau pentru rezultatul AMH, si eu am aceeasi valoare, doar ca mie medicul atunci mi-a zis sa nici nu incerc o stimulare ca nu are rost...nu va iesi nimic...eu am 26 de ani...la tine nu stiu ce sa zic...si eu am fost si sunt nebuna de cap...trebuie sa nu ne pierdem speranta!
Roadetot, bravo pentru ca ti-ai luat acasa bebeii....sa fie intr-un ceas bun si sa ramana cu tine 9 luni de acum in colo!!!...ai grija de tine si ma dezvaluie din starile tale!
Brigit, ce fac gemenasii...eu te-am felicitat o data si cred ca o voi face de fiecare data cand intru!!...sa fiti cuminiti si sa creste-ti mari!
Looana, bravo pentru micutii tai, ca au crescut si sunt pregatiti pentru intalnirea cu tine, sper ca totul a decurs bine si sa ai noroc si tu sa ramana cu tine ambii...sa fii si tu cu gemenasi!!!
apalina, iubita ce sa-ti zic?!....bravo pentru cele 8 saptamani ale micutului tau!...fii cuminte cu starile astea de rau, sa nu vomiti prea mult sa nu te dezhidratezi,...sau in cel mai rau caz...baga perfuziile alea sa te pui pe picioare!...cine stie, poate pana la 3 luni o sa ai probleme cu starile de rau.... grija mare de tine si de bebe...si sa fii relax...
alina_alba, super cadou ii vei face sotului de ziua lui!...DD este cu voi...si cine stie poate e un semn de la El...
cocolino2010, iriliac31 voi urmati...sa nu cimva sa stricati traditia fetelor!....va pup si mult succes
m-am cam intins la povesti, sorry...eu sunt binisor, putin ma cam supara ovarul stang...abia astept sa ma duc sa-mi refac analizele sa vad ce iasa....incerc sa fiu optimista si sa nu ma las coplesita de astenia asta de primavara!...
va pup pe toate!

Mergi la inceput

alina_alba, imi pare rau pentru micutul ingeras...DD e mare si o va tine langa mamica ei...vei vedea ca totul va fi bine...trebuie sa fiti puternici si cu incredere in Dumnezeu!...cateodata viata e nedreapta....dar nu avem ce face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Vreau doar sa va zic ca eu am un AMH de 0,07 si am ramas insarcinata natural anul trecut doar ca sarcina mea s-a oprit in evolutie. La un asemenea AMH, dr. Peter Kovacs (Institutul Kaali - Budapesta) m-a trimis acasa sa incerc maxim 3 inseminari cu o usoara stimulare si doar daca nu reusesc sa ma programez pentru FIV. Deci, se pare ca exista sanse si la AMH-uri foarte mici. Sigur, nu stiu ce hormonale aveti voi, insa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Ana m-ai lasat masca, cum de te-a trimis acasa sa faci 3 inseminari si abia apoi fiv? Mie imi pare rau ca nu am facut fiv de acum 6 ani si am inceput cu inseminarile. Tu unde ai facut amh? Am vazut ca unele lab dau valoare exacta pe cand altele pun rezultatul < 0.1 Asta poate si si 0.05 sau 0.01
Miracol asa tanara si cu amh 0.1? Ai avut vreo operatie la ovare? Chimioterapie?

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

Roadetot ma bucur ca ai ajuns bine acasa ,ai grija de tine ,evita frigul oricat de mic ...e periculos la circulatia sangelui ,implicit la irigarea uterului sa poata tine embrionasii.Pata de sange si eu am avut si din cate am citit pe aici ar fi normal un pic dupa ET.Daca persista vorbeste cu ginecologul ,eu am bagat duphaston pana saptamana trecuta pentru sangerare.Eu zic sa eviti ceaiurile ,sunt prea multe contraindicatii ,se absorb repede in corp si nu se cunosc efectele lor in totalitate.Am citit ca si ceaiul de menta si musetel e toxic .Eu am intrerupt ceaiurile complect.E mai bine sa previi.Asteptam alaturi de tine testul.Looana te asteptam cu vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Ca sa nu ne certe Catalina ca depasim 20 de pagini/ capitol, aici este capitolul 10
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=170962 br /
Sa ne fie la toate intr-un ceas bun
pup

p.s. : nu stiu daca eu trebuie sa inchid capitolul asta, dar daca da, habar nu am cum sa fac lucrul acesta...so, help, please

Mergi la inceput

sper, eu am inceput sa am probleme hormonale cu deraglari de menstruatii de pe la 20-21 de ani....am inceput cu anticonceptionale si au trecut anii...si iata-ma la 26 de ani cu amh-ul asta de toata frumusetea si hormonalele la pamant...adica ca la o baba la menopauza...de asta nu stiu exact ce sanse am...hormonalele le-am facut fara ciclu...n-am avut ciclu 4 luni la rand dupa ce am lasat anticonceptionalele si in intervalul asta de timp am facut analizele....de asta trebuie sa le refac pe o menstruatie, fie si provocata de anticonceptionale....eu nu am facut chimioterapie si nic probleme cu ovarele...am avut in copilarie o operatie la un picior si faceam raze la soldul drept o data pe an pentru controale!...asta a fost cam 10 ani la rand...si probabil ca asta m-a pus la pamant!
anaasta, eu sincer ma bucur ca incurajezi femeile cu astfel de rezultat la anlize, dar poate ca ele stau mai bine cu hormonalele...inseamna ca totusi DD exista...tu aveai ciclu regulat fara medicamente la astfel de amh?

Mergi la inceput