FIV CU OVOCITE DONATE (9)
Raspunsuri - Pagina 20
Looana spune:
Salutare pe la fete si de la mine
Va scriu pe scurt toti cei 9 embrioni le merge bine cica 4 sunt foarte buni pina acuma din cite am inteles restul sunt de 6 si 8 celule dar mai au timp si acestia sa mai creasca pt a fi pusi la pastrare.Luni merg dupa 2 sau 3 sa-i aduc acasa sai fac nemtzi,eu stau super bine pozitiva ,emotii vad ca nu am decit abia astept sa ma intorc cu ei acasa
Azi mai fac curat pe aici ,gatesc fac baie la catel ca dupa aceia pauza 2 saptamani cu el ....asa ca de saptamana viitoare ne plimbam impeuna cu catelu meu iubaretz.
Ma duc sa va citesc un pic din urma si am sa mai revin.
O sambata frumoasa va doresc
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
sper spune:
Loona super bine Cati ani ai? Mie una mi-e frica sa pun 3 embrioni, si cu 2 mi-e frica pt ca am 41 si jum . Ce ti-au zis dr de Lutinus?
Speranta
Looana spune:
Sper la virsta la mai adauga un an si iti da virsta meaDespre Lutinus nu am cerut retetaam lasat pe utrogest si vedem dupa test-ul pozitiv
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
sper spune:
Multi inainte Loona si eu ziceam ca e greu la varsta mea cu 2 dat tu curajoaso pui 3. Voiam sa stiu parerea dr despre acest lutinus, dc e mai bun decat utrogestan.
Speranta
roadetot spune:
salut fetele,
Operatiunea s-a incheiat, durere nu a fost, o mica senzatie de disconfort. Mai mult m-a durut Clexane.
Am pus doi blastocisti desi eu am vrut trei, am argumentat cu varsta, mi-a spus ca nu conteaza varsta primitoarei, importanta e varsta donatoarei.Iar aceasta e nascuta in 1990.
irilac , atentie mare, farmacia de la parterul clinicii e inchisa sambata si dumnica, de altfel multe magazine sunt inchise in week-end, am reusit sa gasesc o farmacie deschisa in Mendlova Namesti, la 2 statii de clinica si am intrebat acolo, 38 euro cutia de 10 fiole. banuiesc ca la farmacia clinicii nu poate sa coste mai multe, ai grija ca iti trebuie prescription.
smaick, da-mi luni un PM sa aranjam sa-ti dau medicamentul Norethisteron 5mg, 30 pastile.
Sa nu uit sa va spun, era foarte aglomerat, pacientele erau luate pe banda rulanta, rapid dar vorbeau totusi cu noi.
looana, bafta luni la ET
Dupa transfer, am dormit si m-am plimbat putin prin imprejurimi. ma simt putin balonata.
maine dimineata plecam spre casa. vb luni
roadetot
cocolino2010 spune:
roadetot te asteptam acasa cu puiutii lipiciosi.
pupici dulci fetelor, ne vine rindul tuturor, cu rabdare si incredere.
irilac31 spune:
Roadetot, sa ai drum bun spre casa. Multumesc ca te-ai interesat de clexane
Looana, multa bafta maine la ET
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
alina_alba spune:
Fetelor!!! Nimeni nimic?
Eu mare lucru nu am ce sa va povestesc. Am inceput deja de 3 zile estrogenii si astept sa merg peste 11 zile sa imi masoare endometru. Abia astept sa ma vad la Brno.
Si sa vedeti faza: embrio transferul o sa fie fix de ziua sotului meu, in 22 martie. Asa da cadou.
Va pup pe toate
roadetot spune:
salut fetele,
Am ajuns si eu acasa in sfarsit. Plecarea a fost cam cu peripetii, era sa pierdem busul spre Viena, am ajuns cu 8 minute inainte sa plece, astia sunt punctuali din cale afara. Alta faza tare, la Bucuresti, la aeroport am asteptat 35 minute pana am recuperat bagajele.Le incurcasera cu avionul ce venea din Franta. Se pare.
looana,sunt curioasa, tie cati embrioni ti-au transferat?
apalina,in seara transferului am observat o mica pata singeriu inchis, ce ar putea fi? tu ce simptome ai avut?
Ma simt bien cam umflata, voi ce mai ziceti?
Asteptarea o sa fie cam grea, nu stiu cum sa ma port, mi-e cam teama de incertitudinea asta...
apropo, care stiti, pot sa beau ceai de tei si de cretisoara?
mai vb fetele!
roadetot
Brigit spune:
Roadetot mica pat#259; e de la transfer, nu te îngrijora! Eu am b#259;ut cretisoara dupa et si mi- a prins bine. Stai relaxata si optimista!
Looana #355;inem pumnii ca transferul sa fie norocos
Alina s#259; fie într- un ceas bun inceputul tratamentului !
Io sunt la a patra repriza de pete, sper sa nu mai dureze mult perioada asta ca ma duc cu capul! Pup toate fetele!
"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie