FIV CU OVOCITE DONATE (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Salutare, fete dragi!
Nu am mai scris de mult, am avut (si inca nu e gata) o perioada ingrozitoare. Va povestesc pe scurt...
Sunt inca la Bucuresti. Ma pregateam sa plec acasa acum vreo saptamana si ceva, cand ma suna cea mai buna prietena a mea, insarcinata in 32 de saptamani, ca are o problema cu fetita si trebuie sa vina neaparat la bucuresti, ca e grav. Si, normal, sta la mine. Aici, doctorii i-au spus ca fetita acumuleaza lichid in plamani si nu numai (cam in toate tesuturile) si ca trebuie facuta cezariana de urgenta. Zis si facut. Mama e bine acum, dar fetita e in stare destul de grava, stabila, slava domnului, dar cu pronostic rezervat. Din pacate mortalitatea e mare in asemenea cazuri. Va dati seama ca parintii sunt disperati si noi pe langa ei. Mi se pare crunt. parca se intampla inca o data ce s-a intamplat anult trecut cu puiuta mea si simt ca nu mai rezist la atatea nenorociri. Am spus la inceput ca nu o sa las sa ma afecteze, dar nu pot, ma implic fara sa vreau....
Cam asta e povestea si imi pare rau ca am stricat atmosfera de zen instalata aici.
In alta ordine de idei, felicitari Apalina pentru puiutul frumos vazut la ecografie. Iar, Brigit, ce sa mai spun... duble felicitari. Imi dai sperante mari. Eu am inceput de ieri sa iau estrogenii si cu DD inainte.
Zilele trecute am avut o intalnire cu niste geneticieni foarte buni din Israel, sa vedem daca aflam ceva despre ce a fost cu fetita mea. Ei studiasera cam o luna dosarul pe care l-am avut noi si concluzia a fost ca nu avem nevoie de donare de embrioni, nici de ovocite, ne-au spus sa mergem acasa sa ne iubim . Si imi inspira incredere, pentru ca si ei se ocupa cu fiv cu donate ( normal ca nu le-am spus de varianta Brno, sa nu ii jignesc). Si cu toate ca puteau sa ne cheme la ei la donate sa ne ia banii, au fost onesti si ne-au spus ca nu e cazul. Ne-au dat niste sperante.
Dar, inca nu am curaj sa incerc, asa ca planul e ca mergem la Brno si ne facem treaba. Daca se prinde...Iuppii... si dupa doi ani mai incercam noi cu materialul nostru. Daca nu se prinde acum, am zis ca luam asta ca pe un semn sa mai incercam o data.
Dar parca as avea nevoie sa stiu ca am reusit sa fac un copil sanatos pana sa am curajul de a incerca...Hai ca va las, ca m-am intins la povesti...
Va pup pe toate.. Roadetot si looana, voi faceti treaba buna. bafta la et
Cocolino si irilac: la facut bagajele, fete!
restul pupici multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Sper, sa stii ca am auzit de clinici care fac ET pe ciclu natural (adica fara nici un tratament) si au rata mare de succes. Parerea mea e ca, daca nu ai nici o problema cu endometrul, poti sa faci fara estrogeni. Oricum, e cel mai bine saintrebi medicul care se ocupa de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Alina multa sanatate micutei

Cu endometrul nu stiu cum mai stau, pana la ultimul fiv stateam bine de atunci nu am mai facut ecograf la ovulatie. Posibil sa nu mai stau bine pt ca am menstruatie putina. O sa aflu la histeroscopia care tb sa o fac luna asta.

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

apalina ,brigitt
va doresc din suflet sarcina usoara si la termen.
roadetot
te asteptam cu vesti bune!
sper
sa inteleg ca vrei sa faci o ultima incercare la Sibiu?Cu stimulare sau pe natural?Cu de doctor vrei sa faci?
sabina
ia spune-mi tu dragutza mea la ce doctor ai fost la Sibiu,daca nu e secret???
Fetele,stiti pe cineva cu fiv reusit cu hidrosalpinx punctionat , adica fara scoatere de trompa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

la ispasoiu
era intr-o luni, aveam programare la 10 si am intrat la 10 si jumatate. poate ca erau multe probleme adunate peste we si trebuia sa raspunda la multa lume.
nu l-am criticat neaparat. eu nu voiam fiv la sibiu. pe vremea aia voiam o histeroscopie la sibiu. nu voiam sa merg in spital in iasi.
pana la urma am gasit o clinica privata in iasi.
dar a trebuit sa vb cu el si sa-i spun ca sunt interesata de abordarea dumnealui dupa ce fac o histeroscopie.
a avut aceeasi abordare ca PK: polipul meu nu strica. e bun acolo cum e!!!
mda
cand am reusit sa fac histeroscopie in iasi aveam 2 polipi din care unul era pe peretele anterior si nu se vedea la eco nicicum. asa ca...

Mergi la inceput

tu zici ca ti-a fost de folos histeroscopia desi nici Ispasoiu nici PK nu ti-a recomandat-o !
si mie tot dr Ispasoiu mi-a descoperit hidrosalpinxul la eco..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Luck ti-am raspuns la PM.

Speranta

Mergi la inceput

vrei sa zici ca nu-mi era de folos? la un polip in endocol si unul in uter nu era de folos? puteau sa-mi zica 10 doctori...cred ca tot pe-a mea o faceam. cata vreme puteam face histeroscopia in conditii igienice (SPER EU) ce puteam cere mai mult decat sa mi-i scoata?
polipul din endocol mi l-a descoperit o doctorita no-name la care m-am dus ca sa nu stau la rand la corifei, desi fusesem in luna aia la o doctorita renumita si n-a vazut nici un polip.
apoi au fost capabili toti sa vada polipul...odata ce le spuneam eu de el. dar nu merita scos. pe bune? in endocol si nu merita? a ca nu se implanteaza embrionul acolo. da multumesc.
daca tot ma chinui sa elimin cauze care-mi fac rau...eu ma bucur ca nu mai am polipii.

Mergi la inceput

sabina
ba da,ba da iti era de folos clar ca da !!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

stiam eu ca esti fata curajoasa
alina_alba am citit si eu acum. foarte bun planul tau. cata vreme mai exista sperante la natural e bine. dar cum nici o sansa nu trebuie pierduta e bine de mers inainte: intai doi gemeni de la Brno si apoi o minune
fetele de la Brno ce mai faceti? fetele care pleaca spre Brno cum stati cu emotiile?
multa bafta

Mergi la inceput