BIOGENESIS FERTILITY CENTER(34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Revin si cu intrebari:
1. fiv-ul la Athena, l-ai faut la clinica Mitera? echipa a fost cea de la Biogenesis? (m-am uitat pe site-ul clinicii si l-am 'gasit' pe dr. D, in schimb, la staff-ul dr. embriologi nu era listat dr. Argyriou, embriologul deosebit de talentat si..hansome de la Bio); lucreaza in echipa si la Athena?

2. care este pretul unui fiv simplu la Athena (unde ai facut tu), respectiv fiv+icsi? (n-am gasit pretul pe site..)

3. care este durata (aprox) a sederii la Athena? (din ce zi a CM?)
4. daca stiti, care este perioada concediului de vara, respectiv, luna in care se inchide clinica (iulie, august?)

deocamdata..atat. multumesc frumos.
@Catalina, poate poti si tu sa-mi dai unele detalii legate de intebarile de mai sus?

Senk iu, senk iu

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lara27

Revin si cu intrebari:
1. fiv-ul in Athena, l-ai faut la clinica Mitera? echipa a fost cea de la Biogenesis? (m-am uitat pe site-ul clinicii si l-am 'gasit' pe dr. D, in schimb, la staff-ul dr. embriologi nu era listat dr. Argyriou, embriologul deosebit de talentat si..hansome de la Bio); lucreaza in echipa si la Athena?

Am facut 2 FIV +1FET la Mitera {Mr. Giles Palmer -embriolog), 1 FIV +1FET la o alta clinica, nu imi amintesc numele dar daca te intereseaza pot cauta in dosare.(la sugestia Dr. D)

Citat:

2. care ste pretul unui fiv simplu la Athena (unde ai facut tu), respectiv fiv+icsi? (n-am gasit pretul pe site..)

Aprox 3300 eur.

Citat:

3. care este durata sederii la Athena (aprox)? (din ce zi a CM?)

Eu am ales sa stau in Atena pe toata durata stimularii si sa fiu monitorizata acolo. Daca as fi stat in Romania ar fi insemnat sa alerg la diversi medici, diverse cllinici, Biogenesis nu exista pe vremea aceea.

Citat:

4. daca stiti, care este perioada concediului de vara, respectiv, luna in care se inchide clinica (iulie, august?)

August

to be continued..

[/quote]

Edit :Prietena mea are la activ 2FIV uri facute in Atena (si 2 fetite :) ) , cu Dr. D si Dr.A, daca imi amintesc bine ea a stat in Atena din z6 CM.
Cazarea la un hôtel civilizat in apropierea spitalului (toate spitalele cu care colaboreaza Dr. D sunt in aceeasi zona. mai putin cabinetul dansului unde se fac o parte din eco) este intre 70eur(4 stele) - 90 eur(5stele).

Apartament - 1000/1200 eur /luna. Sunt si preturi mai rezonabile la chiriile in regim hotelier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Lara- multumesc ff mult informatii.. esti tare "cetita"

Sincer mi se pare ff ciudat sa raman insarcinata .. ar fi culmea culmilor ... dar am auzit de ff multe asemenea minuni
Insa - la mine - nu cred ca este cazul.
Oricum stiu ca sarcina nu doare (i am dureri - dar nu sunt dureri ca la CM ...) eu sunt in Z23 si am in continuare scurgeri maronii gelatinoase (cu putine cheaguri).

Nu mi s-a-ntamplat niciodata si nu stiu cum sa interpretez ce se intampla cu mine.

Oricum mai astept sa vad ce se intampla .. poate totusi mi-o veni..

Cred ca este posibil sa se mai curete uterul sau sa fac chisturi ..

Scuze Samira & Eliza ..v-am incurcat

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Elly poti face o beta, si afli clar cum esti.
Daca e totusi sarcina si ai nevoie de tratament de sustinere?

Mergi la inceput

'neatza fetelor,

Elly, esti tare cute..hai, sa vezi ca pana la urma o sa fie bine, ai si atuul varstei, deci ramai optimista

Catalina, multumesc frumos pentru info..am si discutat cu hubby posibilitatea unui "concediu" la Athena si este "in carti"..acum, urmatorul pas ar fi o programare la dr. D, preferabil in martie..consultatiile la Biogenesis se pot programa si sambata (dimi), in caz ca dansii sunt in tara? pot suna de pe acuma? thx

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Lara poti suna la clinica sa le comunici fetelor cand anume te=ar avantaja o programare.

Elly fiecare organism reactioneaza diferit. Eu cel putin am avut dureri f mari la toate sarcinile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Ma cam faceti curioasa , dar sincer mi se pare ff ciudat sa ma gandesc ca as putea fi natural ..
Doar in vise mi se mai intampla ...

Si sa am scurgeri si maronii in Z 22-23 ...??

As putea sa fac un test de pipirel .. dar nu cred ca poate arata ceva concret ...
iar la beta .. daca voi face maine - imi vor da rezultatul luni ..
Miercuri am si programare la dr .. sa vb sa-mi scot septul ..

Nu stiu ce sa fac - nu as vrea sa sper si sa fiu dezamagita.
As astepta pana miercuri sa vad ce-mi spune dr.

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

Mergi la inceput

Elly esti in Bucuresti?
fuga la Medlife sau Medsana sau Centrul Victor Babes, in urgenta iti dau rezultatul in 2-3 ore.
Eu in decembrie anul trecut am fost insarcinata natural fara sa am nici cea mai vaga banuiala........aveam mici pete si tot asteptam sa imi vina cm..........beta a fost 1700......soc.
Nu a fost bine pana la capat insa asta e alta poveste.

Mergi la inceput

Cocolyso, e doar in ziua 22-23 de CM, e putin cam repede pentru beta, parerea mea..

to be continued..

Mergi la inceput

Lara nu ii strica la nimic o beta.
Eu petele despre care spun le-am avut cu 7-10 zile inainte de data la care ar fi tb sa vina cm.
Depinde acum si de durata cm pt Elly.
La mine e intre 28-31 zile (depinde).

Mergi la inceput