Asp.opt.>20ani(763) FELICITARI EllaR!!!
Raspunsuri - Pagina 8
lorena_86 spune:
fetelor si daca m-as intelege super cu sotul tot as vrea sa plec in bucuresti
tocmai am aflat din surse sigure ca tipa acceptata in locul meu avea pile
macar ma simt mai bine, stiu ca nu am fost eu de vina
in ret nu am nici o veste
va pup pe toate
xdidi spune:
gabi, ce chsit ?...si eu am sarit un capitol cred....scriem mult si recuperez greu....si eu am chist si acum dupa sangerarile alea mi s-a si dereglat , trebuia sa-mi vina duminica...eu nu cred ca am de la chsit asa ceva ca am mai avut si mai babane ca asta si eram ceas....
offf multe prb avem noi la subsol....
gabyv spune:
Xdidi, nici nu stiu ce am zis ultima data si daca am zis de el... stii ca eu trebuia sa fac ia si s-a amanat pt ca nu am avut foliculi prea mari si am un chist pe care il tarai de ceva vreme si ultima data dr a zis ca nu s-a marit dar nici nu s-a retras.
Am sunat ieri la dr sa zic ca sangerez,inZ23, dar fara sa ii zic ca sunt pe duphaston, ca ma certa, si mi-a zis ca e posibil el sa sangereze.
Vedem maine.
xdidi spune:
gabi chisturile nu sangereaza, e posibil sa ai o dereglare si sa ai prea mult estrogen de la stimulari in special si o data ce ai luat progesteron sa stimulezi endometru si asta sa sangereze(asta e una din explicatiile pe care eu le-am primit)...numai ca la mine sangerarie au fost din z13-z21 si utro am luat din z14....si n-am avut ovulatie luna asta , probabil de asta imi si intarzie...
miky nu ma ami duc la doc, asta e o sa vina el si ciclu si daca nu vine ma duc mai incolo....m-a luat o sila sa stau cu cracii in sus de nu-ti imaginezi, scuze de descriere , dar mi s-a pus pata....vine , trece si ma duc la expozitie dupa...pana atunci mai stu pe acasa asa
mai fac un test maine, mi-am luat barza....nu da-ti cu pietre ,dar luna asta am bagat o gramada de bani in teste....si asta e ultimul, mai bine pap o inghetata buna(va recomand carte d'or de ciococlata, aia in cutie de carton)e yammmmmy!!!
deci i-am haveing fun si paraca am si uitat de chist si dereglari...asta e macar pana dupa ciclu
lore asta cu pilele e valabila peste tot, dar eu zic sa-l convingi pe sot ca va este mai bine in buc impreuna, ca o sa aduci si tu banuti, ca e un oras mai mare cu multe oportunitati si nu stai acasa asteptand un post la 2 ani si ca exista cheatii mai ieftine aici, chiar daca chiriile sunt putintel mai scumpe....si eu am vrut sa plecam in sb tot asa sa scapam de buc, insa dupa o vizita la viitoarele locuri de munca mi-am dat seama ca eu voi zbura si ca bani vor fi mult mai putini si am renuntat....te inteleg perfect, dar nu discutati cu nervi si impunere, gaseste o cale amiabila...i-al cu frumosu' si vei vedea ca e mai bine .
va puuuuup
luciana2008 spune:
Buna Ana....Cm-ul meu variaza intre 30 zile si 35 de zile...dar contul pe care il am pe FErtily com(graficul cu temperatura bazala)imi arata ca ovulez cam in Z20-21. Eu oricum cam din Z14 prestez din 2 in doua zile....poate iese
Citat: |
citat din mesajul lui Ana178081 V-a fost dor de mine??? Eu tocmai acum beau ca abea am venit de la dr de fam.Mi-a dat sa fac urmatoarele analize:HLG,VSH,FIBRINOGEN,GLICEMIE,COLESTEROL TOTAL,TRIGLICERIDE,TGO,TGP,CREATININA,ACID URIC,CELCEMIE,SIDEREMIE,SUMAR URINA. Atat!Cred k astea sunt doar cele gratuite.In rest ce ar mai trebui sa fac?Mentionez k eco nu vreau sa fac curand,PAP+secretie voi face luna viitoare(sper) Miky sotul meu reusise anul trecut sa se lase de tigari cu Nicorette,dar le-a luat din nou dupa 4luni.Acum vad ca iar nu prea mai fumeaza,daca trage 2 tigari/zi Mihaela ma bucur ca ai reusit sa gasesti un alt dr.Sa fie curand Luciana2008 n-ai ajuns la ovulatie inca?Cat are CM-ul tau?Noi suntem ca in aceeasi perioada.z19 eu,UCM>33z.Trage tare Va pup pe toate,eu ma bag la un ,un si la sfarsit putin casnic |
MeAlex spune:
Miky, astea-s analizele:
1) Examen secretie vaginala + Papanicolau
2) Torch
3) Dozari hormonale ziua 3: prolactina, TSH, Free T4, ATPO
4) Analize de trombofilie (astea-s facute)
5) Fenotipare Natural Killer/Gena KIR
6) Histeroscopie
7) Ecografie transvaginala
8) Cariotip cuplu
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
mrenescu spune:
Ziua buna fetele,
Abia acum reusesc sa dau si eu un semn ca am o perioada infernala la lucru.
Ieri desi am avut dureri de ovare ( cum va povesteam ) testul de ovulatie a iesit negativ. Din doua una: ori nu l-am facut eu cum trebuie si era LH-ul diluat ori n-am ovulat. Dar atunci de ce ma durea ovarul stang. Nici secretie egg nici doua liniute. Mai testam si astazi si-om vedea. M-a enervat si "jumatatoiul" ( vorba IPopicai ) ca i s-a pus pata dintr-o tampanie si uite asa a zburat pe geam si prestatul Asa ca daca ieri am ovulat cred ca putem sa trecem luna asta la capitolul ratate. Asta-i viata
kmy_black spune:
MIhaela
am sunat perosnal la maternitate sa vad daca obtin vreun raspuns, ceata totaal, nu aveau nici o treaba tantile care au raspuns!!!
tipa pe care o stiam eu ca lucreaza acolo, e plecata in vacantza in Italia
am mai apelat la o cunostinta sa vb cu o alat cunostinta de a ei sa vedem poate aflu ceva concret!!
sper sa reusesc sa-ti spun si ceva concret cat mai curand!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
luciana2008 spune:
Off...imi pare rau , sa stii ca si al meu are toane ...cand iti este lumea mai draga il apuca vreo criza
Iti trimit un pupic si in seara asta vezi cum te dai pe langa el...poate nu pierzi luna asta
Citat: |
citat din mesajul lui mrenescu Ziua buna fetele, Abia acum reusesc sa dau si eu un semn ca am o perioada infernala la lucru. Ieri desi am avut dureri de ovare ( cum va povesteam ) testul de ovulatie a iesit negativ. Din doua una: ori nu l-am facut eu cum trebuie si era LH-ul diluat ori n-am ovulat. Dar atunci de ce ma durea ovarul stang. Nici secretie egg nici doua liniute. Mai testam si astazi si-om vedea. M-a enervat si "jumatatoiul" ( vorba IPopicai ) ca i s-a pus pata dintr-o tampanie si uite asa a zburat pe geam si prestatul Asa ca daca ieri am ovulat cred ca putem sa trecem luna asta la capitolul ratate. Asta-i viata |
mrenescu spune:
Moasa-sa pe gheta, dimineata ii trecuse totul si-l apucase dragastosenia. Deci daca as fi eu gata diseara sigur n-ar zice nu. N-ar fi zis el, mititelul nici aseara nu dar m-a enervat si m-am facut si eu ca ploua, na! Dar acum nu stiu daca sa fac pe suparata si ranita in continuare sau sa fiu o sotie dragastoasa? Credeti ca daca am ovulat aseara si prestam astazi are oare vreo contributie?