Asp.opt.>20ani(763) FELICITARI EllaR!!!
Raspunsuri - Pagina 21
gina85 spune:
Miky tu cum esti ca se apropie marea zi de testare ?
In curand gravidutza
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Mi-a achizitionat sotul 5 teste de ovulatie si astept sa ajunga acasa sa ma susur pe unul, ca astazi parca urinez mai des si as vrea sa fie cat de cat concentrata urina, apa nu am mai baut de pe la 3 jumatate asa ca nu ii problema. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Eu luna asta nu m-am pregatit deloc cu teste de ov ,trebuie neaparat sa le cumpar
In curand gravidutza
gina85 spune:
Fetelor despre mine nimik..
Sunt la 12 po si nimik fantasimptome sau ma fac ca nu le vad ,e mai bine asa ca nu afecteaza creierasul
In curand gravidutza
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui gina85 Fetelor despre mine nimik.. Sunt la 12 po si nimik fantasimptome sau ma fac ca nu le vad ,e mai bine asa ca nu afecteaza creierasul In curand gravidutza Inima nu cunoaste ratiunea, Mintea nu cunoaste sentimentele... |
E foarte bine ca nu ti le imaginezi tu simptomele, sa speram ca ele stau ascunse si ne dau de veste cu un test pozitiv, imi e ciuda pe mine ca trebuia sa imi cumpar eu teste cu cateva zile in urma sa fac dar poate il prind pe asta de azi pozitiv.
Ma gandesc sa imi fac un eco pe saptamana viitoare sa vad daca se vede corpul galben dar parca nu as mai arunca banii pe fereastra,voi ce ziceti se merita?
Oricum din cate eco am facut nu am avut niciodata foliculi asa mari ca acum, si 2 foliculi si pe dreapta ceea ce ma incanta, si de luni pana azi cred ca au mai si cresut.
Stiti cumva daca la ovulele polygynax pot avea contact dupa introducerea lor? Doctorita a zis ca e in regula ca merg si in sarcina daca ar fi sa raman acum.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
mya85 spune:
Salut,
eu azi sunt z25. ieri, ziua 10 dpo, am facut un test, clar negativ. fiind ultimul din casa azi am vrut sa mai cumpar unul dar fiind cu sotul la cumparaturi nu mi-a dat voie asa ca... astept ziua de sambata sa vad daca vine sau nu
gina, bravo tie ca nu asculti de simptome. eu parca nu pot. desi nu am avut niciodata treaba cu sanii acum parca simt niste furnicaturi din cand in cand vedem peste cateva zile daca este doar in imaginatia mea sau nu
mami de ( iulie 2010)
andreeaalina spune:
Fetelor..pot face un test de sarcina pana in menstruatie? Nu ma pot abtine, sigur stiti cum e..Gandul meu e numai la astae aiurea rau de tot sa fi femeie, zau...Deci sa fac ori sa astept pana dupa menstruatie...?Multumesc
valicutza spune:
citat din mesajul lui gina85 Fetelor mai stiti ceva de valicutza ca trebuia sa se testeze de pe 19???? Stiu ca facuse un test si era negativ dar nu ii venise cm???? Valicutz te ast cu vesti In curand gravidutza Inima nu cunoaste ratiunea, Mintea nu cunoaste sentimentele... |
buna, nu am apucat ieri si azi sa intru decat in reprize si doar ce v-am citit , dar nu , inca nu am vesti , azi z 39 si test nu am mai apucat sa fac, dar nu cred sa fie bebe, daca era iesea sigur duminica , sigur e vreo intarziere dupa hsg, am auzit ca multe fete au patit asa.
in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
probleme= ovare micropolichistice,uter retrovers,rh negativ.
Mihaelafalt spune:
Fetele eu facut acum test de ovulatie si liniuta a 2 e mai palidoara decat cea de control, o sa mai fac unul maine si daca e mai palid inseamna ca am ovulat sigur azi noapte sau azi dimineata.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Ana178081 spune:
Valicutza asa mult ti-a intarziat??
La mine cel mai lung ciclu a fost 35.
Eu azi sunt z19,iar de ieri sangerez.Acum parca sunt ca la ciclu.Gina nu sunt pete,cam curge.Bine ca sangele nu e maro sau negru ca era cam grav zic eu.E rosu.Acum eu ma bucur ca vad rosu
miky82 spune:
citat din mesajul lui gina85 Miky tu cum esti ca se apropie marea zi de testare ? In curand gravidutza Inima nu cunoaste ratiunea, Mintea nu cunoaste sentimentele... |
Gina la mine mai este pana la testare astazi sunt z5 asa ca mai am drum lung
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite