Asp.opt.>20ani(763) FELICITARI EllaR!!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Buna dimineata!
Velvet, multumim de cafeluta!Delicioasa!

Si eu prefer barbatii ginecologi si nu femeile...Sunt mai dure din punctul meu de vedere...

Primavara incepe cu tine!

Un nou inceput!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fetele! Velvet multumim de cafeluta, am zis eu ca nu mai beau dar nu pot sa te refuz
Lumy ma intrebai daca am ovulatia aproape de menstruatie, nu nu am asa de tarziu dar niciodata nu am avut in ceeasi zi la mine difera ziua adica poate sa fie in z14, z13, z 17 etc nici important este sa fie ovulatie.
Alex (off topic) eu am 3 catei acasa toti metisi si toti au fost gasiti pe strada, leam facut carnet de sanatate si vaccinurile numai ca anul asta la cel mare care este un ciobanesc nu a mai reusit sa ii faca nimeni vaccinul 5 persoane nu au putut sa il tina ultimul este un pechinez gasit in iarna asta zgribulit in zapada banuiesc ca s-a pierdut am dat zvon pe strada sa vad al cui este dar pana acum nu am gasit stapanul, sunt o iubitoare de animale, imi pare rau ca nu imi pot lua pisicute ca imi sunt asa de dragi, la un moment dat am avut 7 pisicute .
Miha asa este cel mai bine te interesezi in spital si eu am facut la fel pt ca depinde foarte mult de dr si de spital, de ex eram cu 2 fete la terapie si aveam dr diferiti mi-au spus niste sume pe care nu vreau sa le spun ca ma ia groaza, eu am dat cat am avut si chair daca aveam mai mult nu dadeam.

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

miha,neataprogesteronul trebuie facut in Z21.

laurika,neatamultumesc de urare!

claudelaneata

mikyneata.bine ca nu ma refuzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Fetelor, zilele astea ne testam mai multe...

Primavara incepe cu tine!

Un nou inceput!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Neata fetele.Va pup si va invit la cafeluta,ceai,ciocolata calda
Fetelor eu sunt tare ingrijorata.Care ati mai patit asa ceva va rog mult sa-mi dati un sfat.La mine sangerarea aceea nu s-a oprit nici acum(v-am zis ca abea mi-a trecut ovulatia,deci nu tb sa vina CM),mi-am pus si tampon si a curs si pe el putin,nu ca ca ciclu(abundent),dar asa ca la ultimele zile ale ciclului.Va rog sa-mi spuneti voi ce sa iau sa se opreasca sangerarea asta.Ma doare si burta putin.Incep sa disper
N-am mai patit niciodata asa ceva.Sa fie vreo inflamatie,chist,polip?Tin sa mentionez ca am mai avut si chisturi si polip pe col care le-am tratat pe toate(polipul scos),iar duminica cand am prestat v-am zis eu ca m-am simtit cam rau,m-au durut rau ovarele si toata zona pelviana in timpul si dupa.
Haideti ca am scris cat pt toata ziua!
Va pup si astept cat mai multe sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Deci in ziua 21 o sa fac asa: Prolactina, Estradiol, Progesteron, Tostesteron, ma gandeam ca mai pot intarzia 2 zile ca pe 1 am programare la cele de sange obisnuite si nu mai vroiam sa ma intap odata, dar asta e, ma enerveaza astia de la sinevo iasi ca vad ca nu imi trimit rezultatul la analizele ale cu crocobauri, daca nu le primesc pana dupa amiaza sun la ei.
Astea de azi le primesc maine, in ziua 21 am emotii la prolactina.
Vai Miky dar sincer mi se pare ca oricum ai dat mult si tu, sora mea sa operat acu 2-3 saptamani la Cluj de fiere si o boalfa in spate si a juns mai putin.
Acuma asta e daca am intrat in joc trebuie sa merg mai departe, dar am fonduri limitate, pentru analizele care vreau sa le fac, am si pentru Bucuresti pentru coagulare si ceva pentru laparo, sper sa ma descurc.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

claudelasa fie bebe!

ana,neatao fi de la vreo rana?

Mergi la inceput

miha,succes la analize!

eu in Z21 am facut doar progesteronul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Velvet o sa le fac pe toate ca sa elimin orice suspiciune.
Am sunat la sinevo si sunt negative, gonococul, micoplasma si ureaplasma deci e bine nu? Daca sunt negative inseamna ca nu le am si nu pot da fertilitate.
Daca e gresit trageti-ma de manuta ca sa sun la doctor.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

miha,sunt bune!felicitari de rezultat!

chlamydia ai facut?

Mergi la inceput