Asp.opt.>20ani(763) FELICITARI EllaR!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hesstia

Raluca, ce frumos de-abia astept si eu!

si eu de abia astept cand o sa ne povestesti si tu minunea

Fiecare copil e suma unor minuni intamplate...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui velvet

raluca,superb!sper sa apuc sa zic si eu asta...

trebuie sa apucam , cu toatele

Fiecare copil e suma unor minuni intamplate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

sa speram,raluca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele!
EllaR felicitari mamico, sarcina usoara si bebe sanatos!
Miha ma bucur mult prt tine ca ai gasit o doc buna. Si eu la fel am citit ca decat sa faci HSG mai bine direct laparo, dar doc meu nu a fost de acord. Si eu o sa-mi schimb doc dar deocamdata mai incercam macar 2 luni sa vedem daca se prinde bebe.
Lore imi pare rau ca au aparut probleme intre voi. Eu zic ca cu siguranta nici pt el nu a fost usor ca tu ai pierdut sarcinile si ca a suferit si el, doar ca barbatii sufera putin mai dif fata de noi. Eu zic sa te gandesti foarte bine, sa nu-ti para rau mai tarziu. Casatoria presupune de multe ori si renuntare de dragul celuilalt. Sfatul meu este sa incerci sa te rogi, sa te spovedesti, se simte ca esti foarte incarcata si foarte trista, te-ar ajuta sa te mai eliberezi.

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LumyMony spune:

Buna fetelor...sper sa scap si eu de moderarea asta intr-o zi....Kmy multumesc pt raspuns,mobilitatea este de 55%,am inteles ca trebuia sa fie macar 60%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Miky, astea-s analizele:
1) Examen secretie vaginala + Papanicolau
2) Torch
3) Dozari hormonale ziua 3: prolactina, TSH, Free T4, ATPO
4) Analize de trombofilie (astea-s facute)
5) Fenotipare Natural Killer/Gena KIR
6) Histeroscopie
7) Ecografie transvaginala
8) Cariotip cuplu

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Aha ...si eu am inceput sa imi fac lista cu analizele pe care trebuie sa mi le fac, o sa le listez si eu dar cand adun toate informatiile.

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Fetele, legat de trompa permeabila 50% nu a zis nimic, in plus radiografia mea e f. confuza,nicinu seamana cu ce am vazut eu pe net, parerea mea ca a bagat f. putina substanta. O sa merg la un alt doc, sper sa ma lamureasca el.

Fetele noi, bine ati venit.
Raluca daca nu-ti vine decat cu duphaston te sfatuiesc sa-ti faci analize hormonale, cred ca aici e problema.
IPopica provocare acceptata!
Ana probabil o ovulatie mai puternica, am mai patit-o si eu. Deci ai acolo un ovul baban dornic sa fie fertilizat.
Pup fetele! Ma apuc de treaba

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mrenescu

Ziua buna fetele,

Abia acum reusesc sa dau si eu un semn ca am o perioada infernala la lucru.

Ieri desi am avut dureri de ovare ( cum va povesteam ) testul de ovulatie a iesit negativ. Din doua una: ori nu l-am facut eu cum trebuie si era LH-ul diluat ori n-am ovulat. Dar atunci de ce ma durea ovarul stang. Nici secretie egg nici doua liniute. Mai testam si astazi si-om vedea. M-a enervat si "jumatatoiul" ( vorba IPopicai ) ca i s-a pus pata dintr-o tampanie si uite asa a zburat pe geam si prestatul Asa ca daca ieri am ovulat cred ca putem sa trecem luna asta la capitolul ratate. Asta-i viata

Hai nu mai fi suparici, daca Dumnezeu vrea sa se prinda se prinde oricum chiar daca nu ai prestat ieri dar sa prestati astazi , durerea de ovar o mai ai si cand creste foliculul atunci cand aproape ajunge la maturare.

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui Katy82

Fetele, legat de trompa permeabila 50% nu a zis nimic, in plus radiografia mea e f. confuza,nicinu seamana cu ce am vazut eu pe net, parerea mea ca a bagat f. putina substanta. O sa merg la un alt doc, sper sa ma lamureasca el.

Fetele noi, bine ati venit.
Raluca daca nu-ti vine decat cu duphaston te sfatuiesc sa-ti faci analize hormonale, cred ca aici e problema.
IPopica provocare acceptata!
Ana probabil o ovulatie mai puternica, am mai patit-o si eu. Deci ai acolo un ovul baban dornic sa fie fertilizat.
Pup fetele! Ma apuc de treaba

da katy multumesc de sfat , le-am facut pe cele din ziua 14 si urmeaza cele din ziua 21 . credeti ca as putea ramane gravida in aceste conditii , in care as avea mari probleme hormonale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LumyMony spune:

fetelor daca astazi am facut primul test de ovulatie si a iesit pozitiv,pentru a afla ziua ovulatiei ar trebui sa continui cu testele pana primul negativ sau ...?

Mergi la inceput