Strengari de Mar - Apr 2012 - 35 Hai Ruxandra!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

J.D., din cate citeam acolo, ziceau inclusiv in fisierul ala cu inecatul pe burta in caz de ceva ca tocmai faptul ca bebeii dorm pe burta mai bine si mai adanc e un factor de risc mai mare cand sunt mici si ca asa e, dorm mai prost pe spate. Dar tocmai dormitul ala mai bine e mai riscant la ei. Scria sa incerci cat mai mult sa-i obisnuiesti pe spate, chiar daca-i mai greu. Practic traheea pare cel mai ferita cand sunt cu fata in sus, din desene.

Stiu tipa care la faza asta ca nu-i dormea copilul decat pe burta, a luat senzor de-ala de respiratie de pus sub saltea, ca era speriata cu dormitul pe burta in patut.

Pe burtica la parinti am gasit si eu ca e ok sa doarma si ei in pozitie pe burtica, e cum zici tu, doar nu burtica in patut.

Mie mi s-a parut interesant ce zic aia, de ce in caz de ceva s-ar ineca mai tare pe burta decat pe spate,contrar asteptarilor. Dupa cum arata ei in desen asa pare sa fie.

Meg, nu sta prea aproape de boxe :)

32+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

neata, fetele si multumesc de mesaje!

am schimbat prefixul anul asta, am facut 30 ... si cand ma uit ce baiat mare am si ca acusi vine si o fetita, ca am exact meseria pe care mi-am dorit-o si un barbat iubitor langa mine,parca nu e viata mea...ca eu ma simt de maxim 15 ani

meg,dematei(9.02.2007) si cu 36+

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

La multi ani, meg!!! Sa ai parte de nastere usoara cu recuperare rapida, o bebelusha sanatoasa si papacioasa si aceeasi armonie in familie ca si pana acum!

Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

La multi ani, Meg! in profilul de pe facebook scrie ca implinesti 29 ...deci esti in '82 nascuta...ca si sotul meu...ambii schimbati azi prefixul
Sa Fiti sanatosi si fericiti! e un moment bun de bilant, iar daca e si bun bilantul, adica ati realizat tot ce v-ati propus si in plus, viata pare mai frumoasa!

Miha, mamica fericita de Rares si 32+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Muulti ani traiascaaa, multi ani traiasca, laaa muuutli aaanii!!!
Meg, sa fii sanatoasa si sa te bucuri in continuare de toate minunatiile vietii - familie, puradei, dragoste, iubire, fericire!

cu Gaza, DPN 30 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

La multi ani, Meg! sa ramai asa multumita de viata ta pana la adanci batraneti. Si anul ce urmeaza sa fie anul vietii, in cel mai bun sens.

Vorbiti de dormitul pe burta... eu recunosc ca am pus-o pe zana. Cand mai aveam putin si dadeam cu ea de pamant () de nu ma lasa nici la buda sa ma duc, am recurs si la aceasta solutie. Si surpriza, primul somn de 4 ore!! prima ora am stat cu ochii pe ea si am contemplat-o in liniste, apoi incet incet m-am relaxat, am mai citit pe net ca nu e vrajmasul atat de negru cu dormitul pe burta, asa ca asta a devenit pozitia de somn in zilele cele mai grele. Noaptea doar pe spate. Ce bine ne era si dupa somn, cu un copil si o mama odihnita...

Mai vroiam sa va zic, daca va apuca semnele de nastere si chemati taxiul, nu mentionati pentru ce chemati, ca multora le e teama ca le udati scaunele si nu vin! ii puneti in fata faptului implinit cand va intalniti, eventual le aratati ca va asezati pe punguta sau aleza, si gata :)

Si nu mai stiu daca am raspuns cum mananc semintele de cedru? ca atare (imi placeau cu bere ), in omleta (puse la final ca se ard repede si e pacat) sau presarate in mancare. e bine de mancat seminte in general, dar astea mai grase sunt cele mai bune.

Muah!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin : dpn 21 Apr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

La multi ani, Meg! Sa fii mereu cel putin la fel de fericita cum esti azi!

Anca, 38+ cu Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

Sovi, parca pe tine te batea, la un moment dat, gandul sa nasti acasa si te-ai razgandit. Vroiam sa-ti zic ca o tipa din Buc cu care am fost la un curs a spus ca se va deschide o casa de nasteri (in Buc), Ana Maita si o tipa de la naste cum simti fiind initiatoarele. Cica ar avea medici si ar fi pregatiti pt situatii de urgenta, dar vor deschide oficial abia pe 1 mai. Tipa avea dpn 25 aprilie si a zis ca a sunat-o pe Maita si i-ar fi spus ca o pot primi si inainte. Nu stiu daca esti interesata, dar m-am gandit totusi sa-ti spun

Anca, 38+ cu Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanace spune:

La multi ani fericiti Meg! Sa ai o aniversare frumoasa!

Eu sunt la faza cu spalatul si calcatul hainutelor, si am fost plecata din oras cateva zile, dar ajung eu din urma cu cititul...
Dan n-a terminat camera Emmei nici acum. A masurat gresit unul dintre modelele de tapet si deci nu a ajuns - a trebuit sa mai comandam, si pentru o rola am asteptat 2 saptamani, caci in acele saptamani firma s-a mutat trei metri mai incolo intr-un alt spatiu si n-a primit marfa. Deja incep sa ma crizez, sper sa gate saptamana asta, caci simt cum timpul intra la apa!
Nici bagajul de spital nu l-am facut, maine cred ca ma apuc de el.
Ce stiti de Lasinoh cele care ati cumparat? Merita sa dai cateva saptamani inainte de nastere pe sfarc ca sa il pregateasca de alaptat sau dau degeaba? Mai e faza cu lamaia de care ne-a zis Sovi. A incercat vreuna din voi?
la toate gravidutzele!

36+ Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Meg, LA MULTI ANI

J.D. felicitari pt vestile bune de la echo (super si poza!).

Pe aici azi e un pic de soare asa ca stau si eu ca o insecta si ma incalzesc la soare (prin geam desigur, fiindca soare nu inseamna deloc ca ar fi cald afara).

Dara, cu alaptatul nu mai stiu de unde era teoria cu 5-10 minute; era acum 6 ani, si posibil sa fi fost in mare parte pe baza a ceea ce imi spunea "personalul medical calificat"; dar am regasit si acum destule site-uri cu pretentii de specialitate (romanesti) care spunc a initial e destul 3-5 minute si oricum un supt n-ar trebui sa depaseasca 20min.

Printre site-urile mele preferate de informare in domeniu sunt:
www.askdrsears.com si www.pediatrics.about.com

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput