Strugurasi de Sept-Oct2011 *39*
Raspunsuri - Pagina 5
Alex2011 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LenaC Alex, am facut cateva poze, faza e k numai bagam aparatul si ea lasa tzitzi... o sa le pun pe grup mai tarziu. Mai trimite o data linkul pls k l-am pierdut :( si mi-e lene sa intru in history, dak il ai la indemana, daca nu atunci o sa caut eu in history :* Lena - fericita a MaieiBebe Maia - 8 oct 2011 |
Pun link'u' mai pe seara, vand intru de pe desktop, ca acum Clara papaceshte si mami butoneaza tableta:))
ptr poze!!!
mikka11 spune:
Sei ce mancacioasa este Ela
sa va fie de bine va spun si eu si sa va reglati cat mai repede
bulanas vaccinat de Maia![]()
Lena eu am luat modelul asta: http://www.bigstep.ro/lichidare/326-ruby.html
Imi placeau si cei roz insa eu am o problema cu rosul.![]()
Nr lor corespunde pentru 9-12 luni, eu i-am luat pt la toamna. I-am masurat acasa cu niste pantofiori pentru un an(noi am primit si adidasi si ghetute pt un an deja
) si sunt mai mici, asadar eu cred ca ii voi putea da in picioare in sept-oct asa.
Sunt din piele si ext si interior, pe talpa nu au piele. Sunt totusi fabricati in China, desi cica sunt facuti de nush ce casa de moda![]()
Oricum pretul ala taiat este exorbitant. 50 de lei este mai mult decat rezonabil, tipa care a postat linkul are dreptate, eu am dat pe o pereche de paucei care sunt efectiv din carpa si carton 35 de lei, macar astia sunt din piele-piele...
Mariuca baleste in manduca insa nu foarte mult. De multe ori adoarme si cand adoarme tine gura inchisa si nu curg bale
. Eu nu i-am pus nimic, sub cover este foarte cald si gulerul acela este inalt, nu prea sunt sanse sa ajunga aer rece la ea.
andreea_t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui JadeJador a mancat morcov , succes total ![]() _ de T 5+ |
bravooo!
zubi spune:
mersi fetele, da, e chair exagerat naiba..Sei, doar tu esti de-a mea se pare...si ap e la parter, cu doua camere,dar e fffff larg,ufffff
bravoo bebe tudor pt morcovel
LenaC spune:
Jade, asa da !!!
Alex, deci nu prea s-a inteles nimic din poze? 
Mikka sunt super cute, poate iau si eu... ma mai gandesc. Spune-mi pls cum e cu talpa? e flexibila. Tb sa o tii intre degetul mare si degetele aratator si mijlociu si tb sa o poti indoia...
Mikka ce nu e Made in China acum??? 

Adidas, nike & Co toate sunt in china facute :(
JadeJador spune:
rach eu mei taiul l am luat pe cel negru cu figurine iar cealalta fata dintr un material pe care mi l a trimis ea pe mail , inca nu l a pus pe site 
zubi mie gazul imi vine 400 si ceva ron , 4 camere , parter
dar este izolat ff bine apart , si pe interior si pe exterior , si pe tavan , si pe pardoseala
T a mancat morcov facut la abur
ca si cantitate , i am dat cam 3 lingurite de cafea
el ar mai fi mancat dar mi a fost teama sa i mai dau
cand a luat prima gura , i a venit sa vomite dar cand i a prins gustul , mama nene , se lingea pe buze si plescaia de numa :))
_
de
T 5+
mikka11 spune:
Lena sunt super frumosi si acestia
, toti sunt frumosi, bani sa ai...
talpa este flexibila, da.
Jade, multumesc pentru raspuns
. Ma bucur mult ca T papa cu placere morcovel![]()

fericita a Maiei