Strugurasi de Sept-Oct2011 *39*
Raspunsuri - Pagina 5
Alex2011 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC Alex, am facut cateva poze, faza e k numai bagam aparatul si ea lasa tzitzi... o sa le pun pe grup mai tarziu. Mai trimite o data linkul pls k l-am pierdut :( si mi-e lene sa intru in history, dak il ai la indemana, daca nu atunci o sa caut eu in history :* Lena - fericita a Maiei Bebe Maia - 8 oct 2011 |
Pun link'u' mai pe seara, vand intru de pe desktop, ca acum Clara papaceshte si mami butoneaza tableta:))
ptr poze!!!
mikka11 spune:
Sei ce mancacioasa este Ela sa va fie de bine va spun si eu si sa va reglati cat mai repede
bulanas vaccinat de Maia
Lena eu am luat modelul asta: http://www.bigstep.ro/lichidare/326-ruby.html
Imi placeau si cei roz insa eu am o problema cu rosul.
Nr lor corespunde pentru 9-12 luni, eu i-am luat pt la toamna. I-am masurat acasa cu niste pantofiori pentru un an(noi am primit si adidasi si ghetute pt un an deja) si sunt mai mici, asadar eu cred ca ii voi putea da in picioare in sept-oct asa.
Sunt din piele si ext si interior, pe talpa nu au piele. Sunt totusi fabricati in China, desi cica sunt facuti de nush ce casa de moda
Oricum pretul ala taiat este exorbitant. 50 de lei este mai mult decat rezonabil, tipa care a postat linkul are dreptate, eu am dat pe o pereche de paucei care sunt efectiv din carpa si carton 35 de lei, macar astia sunt din piele-piele...
Mariuca baleste in manduca insa nu foarte mult. De multe ori adoarme si cand adoarme tine gura inchisa si nu curg bale. Eu nu i-am pus nimic, sub cover este foarte cald si gulerul acela este inalt, nu prea sunt sanse sa ajunga aer rece la ea.
andreea_t spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador a mancat morcov , succes total _ de T 5+ |
bravooo!
zubi spune:
mersi fetele, da, e chair exagerat naiba..Sei, doar tu esti de-a mea se pare...si ap e la parter, cu doua camere,dar e fffff larg,ufffff
bravoo bebe tudor pt morcovel
LenaC spune:
Jade, asa da !!!
Alex, deci nu prea s-a inteles nimic din poze?
Mikka sunt super cute, poate iau si eu... ma mai gandesc. Spune-mi pls cum e cu talpa? e flexibila. Tb sa o tii intre degetul mare si degetele aratator si mijlociu si tb sa o poti indoia...
Mikka ce nu e Made in China acum???
Adidas, nike & Co toate sunt in china facute :(
JadeJador spune:
rach eu mei taiul l am luat pe cel negru cu figurine iar cealalta fata dintr un material pe care mi l a trimis ea pe mail , inca nu l a pus pe site
zubi mie gazul imi vine 400 si ceva ron , 4 camere , parter
dar este izolat ff bine apart , si pe interior si pe exterior , si pe tavan , si pe pardoseala
T a mancat morcov facut la abur
ca si cantitate , i am dat cam 3 lingurite de cafea
el ar mai fi mancat dar mi a fost teama sa i mai dau
cand a luat prima gura , i a venit sa vomite dar cand i a prins gustul , mama nene , se lingea pe buze si plescaia de numa :))
_
de T 5+
mikka11 spune:
Lena sunt super frumosi si acestia, toti sunt frumosi, bani sa ai...
talpa este flexibila, da.
Jade, multumesc pentru raspuns. Ma bucur mult ca T papa cu placere morcovel