Piersicute de iulie august (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dannett spune:

Ada, sa vorbesti si cu doctorul daca poti face maine amnio.
Parerea mea e ca daca bebe e mai dezvoltat, lichidul amniotic suficient, pentru amnio conteaza f mult varsta ecografica.
De exemplu, mie nu a putut sa imi citeasca translucenta nucala (nu permitea softul ecografului) la 13 sapt si 2 zile pentru ca ecografic aveam 14 saptamani (in mod normal se citeste pana la 13 saptamani si 6 zile).

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

amniocenteza se face intre 16 sapt. si 20 .deci eu maine as avea 16 sapt si cateva zile. Ma gandesc ca sunt aproape de 17.O sa se enerveze si doctorul pe mine ca poate l-am incurcat.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Ada, eu cred ca se poate, pt ca amnio se face intre 16 si 20 sapt, deci te incadrezi si ca varsta dupa UM si ca varsta ecografica

17+

Mergi la inceput

Dannette, Aruba si eu cred ca se poate fiind si mai dezvoltat.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Acum am apucat si eu sa vad pozele.
Sunteti minunate toate. :) Numai burtici dragute.
Eu inca nu am poze cu burtica. Sotul e fotograf, dar cand vine vorba de poze pentru noi avem destul de putine. Recunosc ca e si partial vina mea. Promit sa fac cat de curand.
Ali, sunt topita dupa manichiura ta. Eu oricum sunt innebunita cu unghile si manichira si cred ca o sa sufar cand va trebui sa le tai pentr bebe.
Va pup.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

michelle-gradi a ta este privata,nu???
de obicei nu se asociaza laptele cu semipreparate de carne; snitelul-nu e recomandat;iar branza topita e horror;la fel si pateul de ficat-daca le-o da....varza murata-e cam greu de digerat pt ei...la tochitura-le-o reveni un ou ochi de copil???; cartofii taranesti-se fac cu ceapa calita...bacon-iar nu e indicat;hreanul-la fel.....
iti inteleg ingrijorarile; borsul rusesc-cum o fii????
sa postezi meniul si pe sapt cealalta....

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+15 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

ada-bafta maine si pupici.
v-am vazut si eu-sunteti niste mamici super

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+15 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Michelle, intr-adevar meniul e cel putin ciudat pt niste copii de 2 ani, oare daca parintii se unesc si fac o cerere nu ar putea sa le dea ceva mai sanatos?

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ada, stai linistita, ca poti face maine amnio. La cata experienta are Herghe pe amnio, nu o sa fie nici o problema

Mergi la inceput

Balanta, Muraturica, fetele pup

Ada

Mergi la inceput