Cum ajuti un copil de 2 ani sa isi invinga frica ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriananton spune:

de cand am inceput diversificarea si noi ne confruntam cu aceeasi problema . de la 6 luni si pana acum la un an jumate tot asa .
trebuie sa am mare grija , e foarte sensibila in privinta asta .
am inteles ca micuta dumneavoastra are o alimentatie bogata in fibre si lichide ceea ce e foarte bine , dar se pare ca nu e suficient . am sa va spun ce ii dau eu fiicei mele , poate va ajuta cu ceva .
aliatii mei de nadejde sunt biscuitii belvita start cu cereale integrale si fructe , iaurtul activia cu germeni de grau (e gustos , poate il cunoasteti), painea integrala , mai sunt niste painite mici integrale cu seminte , fisticul si fructele ( in special perele ).
incerc sa i le dau prin rotatie pe toate ca sa nu se plictiseasca .
si eu cred ca ar fi bine sa vorbiti si cu pediatrul .

multa sanatate va doresc , si rabdare . numai bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cafea spune:

Neaparat mers la medic, in primul rand. Stiu ca semintele de in sunt foarte bune pentru constipatie, dar nu stiu daca sunt recomandate copiilor. Apoi fructe uscate, caise, prune, etc.

In al doilea rand, majoritatea servetelelor umede sunt pline de chimicale, si daca pielea e deja iritata, pot sa usture destul de rau. Incercati sa o curatati numai cu un tampon de vata inmuiat in apa, sau in ulei natural.

Mergi la inceput