MONTIGNAC (170)...STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 3
Monnvas spune:
Buna, fetelor!
ANDANII, ma refeream la o poza din februarie, asa scrie pe ea, arati muuult mai tanara!
Daca ma intrebati de kile... bine. 46,5. Reteta? Munca + nervi + plod bolnav ca in primul an de gradi + cateva certuri acasa... Nu o recomand, desi e foarte eficienta.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Carmen_Marieta spune:
'Neata fetele,
haideti la o fierbinteeee!
Gabi si eu ma uitam la Tufaru, si gandeam acelasi lucru despre ea.. adica antrenorul sta pt ea la sala duminica si ea zice ca e prea devreme?
Eu una sar coarda in casa, si fac miscare pt ca nu-mi permit sa merg la sala( financiar- in zona centrala sunt scumpe ) si ea aere totul gratis si nu merge! Cu acelasi antrenor face si Luciu, si ea a slabit nu gluma, dar pentru ca este ambitioasa..
In fine sa o lasam cu kg ei..
Puisorul multumesc.
Eu aseara am mancat humus cu bete de telina! Bun tare bun.
Meniul de azi:
MD: clatita sarata+branza telemea+ 3 masline naturale; cafea
G: migdalele de ieri( nu le-am mancat)
P: ciorba de legume
G: mar
C: peste (macrou)afumat( de tata)e ok??? + salata cruditati.
brindusik spune:
carmen orice peste e bun
cine tot e Tufaru asta de care tot vb?
meniul meu azi:
MD: lapte cu fulgi, struguri albi
G: cred ca un plic de fervex
P: piept de curcan la cuptor si un carnacior de la mama, si imi fac salata verde
G: o sa fie oporto si o banana(ca altfel lesin prin bazin)
C: restu de iaurt
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
stefania_97 spune:
Neata fetele,
Eu am fost cuminte aseara si sunt foarte bucuroasa.
Meniul de azi arata cam asa:
MD 2 mere *8.00
G migdale 10-15 * 10.00
P piept de pui + brocoli+mancare de linte+ 2 patratele ciocolata *12.00
G branza brie sau prune uscate *15.00
C spaghete cu sos de rosii. 18-18,30
Diseara fac o budinca cu vermicelli ca sa am la MD foarte buna a fost ultima data cand am facut.
Am cumparat si eu faina de secara si quinoa sa vad daca am timp sa fac cate ceva. Ma bate gandul sa fac niste sarmale dar parca e prea mult de munca, le-as lasa pt weekend.
O zi buna si conforma
andanii spune:
Buna dimineata dragelor
Monnvas ce greutate frumoasa ai .... oooooo, super superr superrr .... acuma motivele ce le-ai enumerat nu se pun ... important este ca arati super bine nu ???
Stefania ma bucur ca esti cuminte ... mult mult succes .... e cam putin la micul dejun doua mere , ar trebui sa mananci mai consistent la micul dejun
Carmen no coment despre doamna aia .... nu e cea care nu s-a spalat pe dinti niciodata pana acuma ??? asta m-a lasat pe mine masca
Btz ovi clarrrr ..... creste sufletul in mine chiar si acuma cand imi spune cineva ca am slabit .... si ieri am patit-o si am prins aripi
andanii
2007...2012 de la 95 la 66.5 kg :):)
ninha spune:
Gabi, am vazut si eu emisiunea aia cu grasii. e infiorator! americanii sunt hraniti ca vitele, pur si simplu, fara niciun respect pentru calitatea lor de oameni. Si din pacate situatia asta s-a extins si in Europa. ni se pun la dispozitie furaje, nu hrana ptr oamneni. abia mai poti gasi mancare sanatoasa, si chiar daca gatim acasa, materia prima pe care o folsim e toxica. Eu sunt disperata! un coleg de-al lui barbatu-meu i-a povestit ca i-a dat fetitei lui de 4 ani cremvursti si i-au crescut sanii. Bine, eu nu le dau la ai mei cremvursti, dar orice carne as cumpara tot contine estrogeni. Ma umple de frustrare faptul ca nu pot face nimic!
stefania_97 spune:
andanii nu mi-a fost foame. Si cum am avut o saptamana neconforma m-am gandit ca e ok sa mananc mai putin la MD.
puisorul spune:
Moni, prea slaba esti fata . Ia tine un pic de monti sa mai pui ceva carne pe tine Asa as slabi si eu garantat dar nu imi doresc.
Brandu, daca mergi la aqua inseamna ca esti mai bine. De joi reiau si eu aqagymul dar numai odata pe saptamana. Ca mai merg de doua ori la pilates si nu mai am timp nici sa mor.
Ninha, hai ca noi toate am facut un pas important in ceea ce priveste alimentatia. Ce mai putem face sau ce fac eu? Incerc sa cumpar carne, fructe si legume doar de pe piata de la tarani.Stiu ca nu e o garantie dar parca tot e mai bine. La Aiud la parintii mei pe piata gasesti tot timpul gaini,pui,iepuri. Chiar si curcani. Poate le mai dau un concentrat ceva dar oricum nu se compara. Fructe si legume cumpar de la cei care au de vanzare cantitati mici, nu industriale. In Aiud cel putin sunt oameni care au pe langa casa o gradina mica si vand ce le prisoseste. Pe astia ii vanez eu . Acum mi-a mai dat un prieten o idee, sa vad cand se concretizeaza. Are niste rude la tara si daca cineva din sat taie vitel, vrem sa cumparam un picior. Am gasit aici pe forum pe cineva langa Sebes care toamna vinde curcani crescuti natural. Trebuie sa ne interesam putin dar inca mai sunt variante.
Stefania, cum faci budinca? Am un pachet de vermicelli de soia si poate il fac si eu asa. Retete cu quinoa gasesti pe culinar.ro la Dieta Montignac. Mie cel mai mult mi-a placut cu legume calite: ceapa, gogsar,ciuperci pleurotus calite intr-un pic de ulei in wok
Carmen,chiar cine e tipa asta de care vorbiti? Ma innebuniti cu betele voastre de telina, musai sa incerc si eu.
Gabi, chiar saptamana trecuta am urmarit un documentar despre alimentatia americanilor. Dar vina nu e atat a oamenior ci a statului care cumva ii constrange financiar pe oameni sa manance fastfood. Arata o familie de sudamericani( deci cu situatie precara financiara) care daca isi cumparau cate un hamburger scapau cu cate un dolar per portie pt ca e subventionata cresterea vitelor. O tulpina de broccoli costa tot aproape un dolar dar nu hranesti cu ea o persoana. Si uite asa sunt impinsi oamenii subtil spre mancarea proasta :(
Nu mai stiu la cine am dat request pe facebook si cred ca nu mi-a raspuns . Pe mine ma gasiti ca si Sandu Ana-Maria.
Meniu azi:
MD: chiftele de ceapa cu iaurt degresat si menta
P: salata de brocoli crud
C: probabil tot papricas de pui
stefania_97 spune:
Puisor
Am gasit pe Culinar reteta asta:
Ingrediente:
200 gr vermicelli de mungo
200 gr de branza sarata
100 gr de cascaval
50 gr de parmezan
5 oua
Se fierb vermicelli, conform instructiunilor de pe pachet si se clatesc in apa rece.
Se amesteca toate ingredientele de mai sus si se pun intr-o tava.
Se pune tava la cuptor 30-40 minute la 180 de grade.
Se serveste calda.
Asa am facut si am mancat la micul dejun cu sirop de agave pe deasupra sau dupa supa de legume.
child spune:
Nu am mai scris de ceva vreme, am mult de munca, plus nu am mancat prea conform.
Am facut azi chiftele din carne de porc si dovlecei.
Sunt bune, dar cred ca nu prea mai pun eu gura pe carne tocata decat ocazional, pur si simplu nu mai imi place, cu toate ca e carne bio, de la socri.
De fapt o raresc cu carnea, ca nu sunt fan, oricum.
Am mai facut orez integral (o combinatie de 3 feluri) cu legume. S-a cam innegrit mancarea, cu toate ca am spalat bine orezul inainte. De bun e bun, doar ca aspectul nu e prea imbietor. Noroc ca l-am convins pe fiu-meu sa manance.
Am primit de la o prietena bulgur si kamut, aveti habar cum se gatesc si cat de monti sunt? Kamut am mai mancat fiert si amestecat cu fructe proaspete, a fost bun.