MONTIGNAC (170)...STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 19
cge spune:
Of, Ani, imi pare tare rau ca ai trecut prin asa experienta urata. Bine ca a fost o sperietura.
Si noi am trecut printr-o sperietura din asta cu bunica mea.
Eu am facut ieri proviziile: am spanac crud, ciuperci, file de sol si cotlete de porc. Sa vad ce meniuri inventez cu ingredientele astea.
O zi buna,
crissteo spune:
Fetele, daca va ofer floricele de astea de primavara imi retageti batele de pe cocoasa? cele de pe prima pagina? ca prea le simt, desi stiu ca le merit. iertare.
Gata, am revenit,am avut o perioada agitata, acum s-au asezat lucrurile si reiau serios monti.
Am inceput sa mananc de post si am comandat si eu tot felul de seminte si de boabe de la DFS si acum incerc sa vad cum le gatesc monti. Am citit ce ati scris in urma, felicitari slabanoagelor si succes tuturor!
De luni am renuntat la cafea, nu am stiut cu ce s-o inlocuiesc, asa ca am renuntat de tot. 3 zile am fost in sevraj curat, mi-a fost asa de rau, ca am fost cat pe ce sa renunt. Dar am reusit. Acum ma simt ok, nu ca nu simt nevoia de cafea, dar ma abtin cu succes.
Unde sala in brancusi? multumesc
ninha spune:
Buna dimi, frumoaselor!
Acushika se face si o sa inceapa sa miroasa ca-n rai.
Crissteo, dar de ce ai decis sa renunti la cafea? un inlocuitor foarte bun poate fi cicoarea. sau ceaiul negru.
Puishorule, Brindusik, bine ca s-au dovedit false diagnosticele, dar cred ca ati trecut printr-un cosmar. chiar daca nu esti bolnav, asa ceva te poate imbolnavi.
eu am avut o zi extrem de stresanta ierii si am dat-o in aseara cu o shaorma (fara cartofi sau sosuri, doar carnea, lipia si multa salata) + o inghetata McFlurry. pur si simplu am simtit nevoia de confortul psihic pe care mi-l dau.
in rest am fost OK :
MD: rulada de pui cu gulie si masline
P : pui cu spanac
Sper sa mai recuperez ceva in we asta. O sa fac o plimbare pe la Arad duminica, fiindca au Cora si vreau sa-mi iau un set de sushi.
Va si
puisorul spune:
Ninha, mersi de cafea. Sper sa gasesti ce ai nevoie la Cora. Carrefour nu este in Timisoara? Ca si acolo am vazut in zona cu peste ca au tot felul de chestii pt sushi.
Crissteo, welcome back
Nu am avut somn dedimineata si am prestat briosele astea http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/29628/Briose-de-post-cu-nuci-stafide-si-prune-uscate/ Am pus in loc de faina alba un amestec de faina integrala,faina de ovaz, tarate, nuci si migdale macinate. Nici nu iti dai seama ca sunt de post
Meniu azi:
MD: oua ochiuri, ardei rosu
P: supa crema de usturoi http://www.adihadean.ro/2011/05/supa-crema-de-usturoi/ Nu e chiar monti din cauza cartofului dar chiar nu stiu cu ce as putea sa o ingros.
somon la cuptor cu legume
C: nu stiu
Am luat din Kaufland somon congelat si cand am ajuns acasa cu el am vazut ca este somon salbatic . Nici nu are culoarea rosiatica a celui de cultura. E drept ca dupa ce s-a decongelat a scazut mult dar abia astept sa vad cum e.
Dupa-amiaza mergem sa revedem cetatea renovata de la Alba-Iulia si ceva targ de flori.
Un weekend minunat sa aveti
brindusik spune:
ninha
puisoaro supa ta si numai cu telina radacina e groasa(adik sa pui mai multa)..si e si dulce ca si cartoful
io azi nush ce sa gatesc...ma gandesc sa fac niste ratatoulle dar parca numai asta nu merge deci cred ca o sa iau si niste bucatele de vita sa pun printre
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
btz_ovi spune:
Fetele,va pupez tare tare.
Off asa mi-e ciuda ca nu mai am timp de taclale,sper sa-mi revin.
Ma bucur sa aud pe la TV cum ca toti mai multi nutritionisti merg pe stilul Monti,intr-adevar este the best.O prietena face sala,iar antrenorul tot Monti i-a sugerat .Iuhuu.
Am primit aseara pastrav crud-afumat,din muntii creierilor,ambalat in crengi de brad.FENOMENAL la gust,mi-e si mila sa-l mananc cat de bun e.Ha ha.
Cristeo,Brandusa si imbratisari multe.
Zilele trecute am papat spanac.Am taiat o ceapa si un morcov,le-am unduit un pic in tigaie,dupa care am adaugat peste ele spanacul fiert,iar la urma condimente.Cu ochiuri pe deasupra a fost fenomenal.
In rest la munci m-am prostit cu pizza si niste covrigi,dar in rest fructe,ciocolata si legume.
Va pup tare tare
btz_ovi spune:
Incep sa apara cruditatile prin piata,deci e rost de mancare sanatoasa.
Felicitari celor ce au mai slabit,tineti-o tot asa,pana in vara trebuie sa fim TOATE ravisante.
puisorul spune:
Buna de dimineata!
Supa de usturoi a fost bestiala . Au mancat toti din casa inclusiv Stefi. Iar somonul salbatic a fost foarte gustos. Mai cumpar cu siguranta. Nu e nici pe departe asa de gras ca si somonul de cultura.
Gabi, te invidiez pt pastravul ala . Cred ca acum 10 ani am mancat ultima data pastrav adevarat pescuit in Aries la Campeni.
Ieri mi-am cumparat role asa ca dupa ce se termina Anatomia lui Grey ies in curte sa exersez. Nu m-am mai dat din copilarie Sper sa mai fiu intreaga pana diseara
brindusik spune:
puisoaro puey pastravul salbatic inoata in rau si pierde grasimea
am facut azi triffle iara...adik strat de brinza Philadephia cu ceva frisca amestecat si deasupra jeleu de fructe (pus mango, prune si o mandarina in oala...un amestec ff bun de gusturi)...ce nu prea imi place e ca Philadelphia asta e cam sarata..dar per total buna rau prajiturica..
ma simt tare happy ca ieri salivam in supermarket unde era pusa prajitura asta..vreo jumate de ora m-am invartit la raftu ala...si ma felicit ca mi-am luat ingrediente si mi-am facut singura
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
cge spune:
Brandusa, data viitoare sa iti iei Philapdelphia de prajituri, asta nu e sarata.(parca scrie asa pe ea).
Ma gandesc ca trebuie sa gasesti si la tine, aici produse Philadelphia sunt de toate felurile.