MONTIGNAC (170)...STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 14
puisorul spune:
La multi ani cu intarziere si de la mine Sa fim fericite, sanatoase si mai ales slabe
Ninha, multumesc de urarea cu tzatzele dar cam greu de la o vreme incoace Zi repede ce e hanupta, suna a chestie indiana.
Meniu ieri:
MD: wassa de secara, tofu
P: lipie cu ton, avocado, cascaval
C: quinoa cu ciuperci pleurotus la wok
Azi:
MD: wassa de secara, tofu
P: lipie cu omleta si castraveti murati
C: tocanita de aripi de curcan cu naut si gogosari
O zi frumoasa sa aveti
ninha spune:
Puisorule, imi pare rau ca te dezamagesc, dar hanupta n-are nimic indian in ea, e o napolitana.
ninha spune:
Tot eu, cu meniul:
MD: iaurt
G : lapte cu cicoare + inghetata
P : piure de mazare + o bomboana de ciocolata
C : un mar
acum, cand ma uit, nu pare deloc mult ce am mancat, dar toata ziua m-am simtit vinovata ca am mancat prea mult. probabil din cauza abaterilor dulci
puisorul spune:
Buna dimineata! Va invit la o cafea buna,buna
Of, Ninha, ce dezamagire Fara dulciuri ai fi lesinat de hipoglicemie. Cum e cicoarea?
Meniu azi:
MD: oua ochiuri, branza brie, wassa
P: tocanita de curcan cu naut
C: nu stiu inca
Ce mai gatiti? Ce planuri aveti pt weekend?
Al meu pleaca la ski asa ca azi va fi girls day . Mergem in parc sa dam de mancare la ratuste, facem crafturi, dupa-amiaza mergem la cumparaturi.
Un weekend linistit sa aveti
Carmen_Marieta spune:
Salutare fetele,
Eu am mers cu feciorul la dansuri( era prima sedinta, dar nu a vrut sa intre in sala ) asa ca am stat in parc cu el si cu buburuza, ca nu plecam fara ea..
Meniul de azi:
MD: baton cu mar si scortisoara( mai am 2; iaurt cu o lingurita de gem; cafea
G: un mar
P: ciorba de cocosh..
G: migdale
C: salata de cruditati cu o pu0lpa de pui la gratar..
Sper din suflet sa nu ma apuce pofta de dulce( sunt inaintea perioadei rusesti, si as manca si lemne ). Sper sa nu fac abateri si sa modific valoarea de la cantar..
brindusik spune:
hei girls
io am de gand sa fac azi bors de fasole si mancare de linte cu niste piftele pe langa,si poate niste salata beuf ca mi-o facut careva pofta
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
brindusik spune:
vin cu info noi
*facut bors de fasole (am gasit bors magic romanesc la un magazin rusesc) singura prostie pe care am putut-o identifica la ingredienete e amidonul de porumb... sau poate nu am vrut sa vad mai multe...anyways..mi-o iesit un adevarat bors de fasole
*facut pizza cu blat 50%naut-50% tarate...o iesit putin cam sarata toata pizza ca m-am ars joi la limba cu neste ceai si nu mai am simtul gustului
*piftelele au iesit buna da am pus cam putina cantitate de carne si mi-au iesit numai cateva
* tre sa fac maioneza acu pentru salata beuf (in care am pus cartof ca nu am gasit telina radacina)
meniul meu azi:
Md: ananas crud (si probabil salata beuf cand termin maioneza)
P: bors de fasole
C: salata de fructe
G: cred ca ceva seminte, alune ceva
puisorul spune:
Brandu, da ai fost harnica nu gluma . Curajoasa esti cu pizza aia cu faina de naut, e buna?
Carmen, nu mai merge vreun coleg de clasa de la el de la gradi? La Stefi sigur ar functiona chestia asta,sa stie ca mai merge la dansuri cineva cunoscut.
Ieri am facut seitan si apoi friptura dar nu a iesit prea grozav. A fost comestibil dar data viitoare incerc sa il prajesc, poate iese mai bun.
Meniu azi:
MD: paine integrala, salata de vinete cu ceapa, ardei
P: supa de legume cu galuste, somon la cuptor cu legume
C: fructe si poate gust din crema de zahar ars facuta pt huzband si copil
brindusik spune:
puisoaro io numa asa imi fac pizza:4 oua: si vreo 4 linguri de tarate si restu de naut...adik compozitia e mai lichida ..ashea ca de maioneza..
nu are deloc gust nashpa ca eu is sclifosita rau la mirosuri si gusturi iar asta chiar e ok...adik daca am facut si fursecuri cu faina din asta..e ok...dupa ce se coace mie mi se pare ca nu mai are gustul/mirosul ala de fasole cruda singurul lucu care nu-mi place din faina de naut e mamaliga..nu inteleg cum unora le place
puisorul spune:
Nu pot sa cred, la Cluj ninge
De deprimare am mancat deja un castronel de alune combinate si o juma de cioco neagra