Mamica in 7 saptamani.............cred...

Mamica in 7 saptamani.............cred... | Autor: daniela79

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor,
Ma numesc Daniela si se pare ca sunt mamica in 7 saptamani. Pana acuma sarcina decurge bine nu am avut pofte si nici greturi. Am si eu 2 curiozitati: la cate saptamani se poate vedea la ecograf sexul copilului si cate luni dupa nastere ar fi bine sa alaptez bebele?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna Daniela si bine ai venit pe DC

Sexul copilului se poate vedea si ai cele mai multe probabilitati sa nu se schimbe de la 20-22 saptamani.

Iar in legatura cu alaptatul nu cred ca exista o limita la alaptat, fiecare face cum crede in functie de copil. Fetita mea s-a intarcat singura la 1 an iar baietelul l-am intacat eu la 1,5 ani. Deci e diferit in functie de copil si de tine

Sarcina usoara si bebe sanatos :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andieelen spune:

Buna Daniela! La mine doctora a incercat sa vada daca e fetita sau baietzel in saptamana 18 dar nu s-a putut din cauza ca bebe statea aiurea. Abia in saptamana 26 am aflat ca e baietzel. Cat despre alaptat recomandat e sa il alaptezi cat de mult poti. Se pare ca pana la 6 luni ar fi bine sa ii dai numai laptic. Verisoara mea si-a alaptat fetita la san numai o luna apoi a trecut pe formula (NAN) si fetita e perfect sanatoasa si normal dezvoltata (acum are un an si 4 luni). Multa bafta cu sarcina, ascula sfaturile medicului (ia vitaminele si acidul folic, e destul de important) sa ai un bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Bine ai venit daniela si sarcina usoara!
Depinde de "dexteritatea" ecografistului si de bebe cat de cooperant este :). Eu am aflat la 11 saptamani (!) ca bebe e baietzel si asa a fost. Laur s-a intarcat singur la 11 luni, asa ca...iarasi depinde.
Multa sanatate!

Mergi la inceput