Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***401***
Raspunsuri - Pagina 8

novus spune:
Daaaa Leon deja sarbatoreste !!!
Olga ma bucur ca ai laptic din nou , este cel mai mare ajutor pe care il poti avea dupa nastere
!!
Vai ce nostalgii ma apuca, hai ca ma ia plansul imediat
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Floric spune:
Buna dimineata! Chiar e buna. L-am vazut pe Leon pe FB. Doamne, ce frumos este. Sarmaluta!La multi ani, Leon! Sa cresti mare, sanatos si sa ai o viata minunata
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

bebe_shtrumf spune:
salutare!
intru un pik ca aici al job-ul nou mai mult citesc, de scris e mai greu...
Felicitari Olgutza!Sava traiasca si Leon!
Sa traiasca si Ana-Bianca! sa creasca mare si sa se bucure de parintii minunati si grijulii.
Sanatate Anaan, vai ce urat microb, sa va faceti bine repede ca vin ghioceii, la propriu eu ii astept deja
o sapt usoara!
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Floric spune:
La multi ani, frumoasa minune, Ana Bianca. Sa cresti mare, frumoasa si sa ai multe realizari
Pisik, sa fii fericita alaturi de familia ta.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

Dodo-pui spune:
Anaan insanatosire grabnica!
Ina multam pentru link-ri
Bianca2503 oricand cu placere
ramona7575 multumesc ...dar eu ma simt de 20
Oli ce bine ca o sa ai laptic repede Leon sa traiesti cu numele!
...eu am inceput ia lui Bogdi...o voi broda la masina, nu-mi place f mult "panza" ca sa chinui sa o cos manual...cand o sa gasesc ce-mi place....o voi face.
all
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Bianca2503 spune:
So,
La multi ani, Gianina! Acum esti plecata la cumparaturi de prajituri. stiu asta! Sa fii sanatoasa si voioasa!
La multi ani, ANA! Cat mai multe nazdravanii ca asta e semn de sanatate.
OLGA, esti minunata. Io cred ca pleci acasa maine dar mai dupa-amiaza ca trebuie facut vaccinul acela la 48 de ore.