Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***401***
Raspunsuri - Pagina 6

olishka spune:
La multi ani Ana, ghiocel scump!!! Sa fii fericita si sigur vei fi caci ai 2 parinti minunati!!!
Tare imi doream sa ajungem si noi la petrecere, sigur a fost minunat, dar lasa ca la anul chefuim dublu
Mai avem o sarbatorita astazi La multi ani Gianina!!! Sa fii sanatoasa si iti multumim din suflet pentru vorbele de incurajare, pentru ploaia de pupicuri care au ajutat de-atatea ori
Sa ai o zi minunata, caci meriti din plin.
Eu sunt obosita tare, dar nu pot deloc sa dorm. Exact ca si data trecuta. Inca nu m-au dus in rezerva, sunt langa sala de nasteri unde se urla ca in filmele de groaza de mi se face pielea gaina.
Olga, mamica lui David iepurasul si
39+

Eseea spune:
Salut toate fetele dar, in special, vreau sa o felicit pe Olga! Bine ai venit Leon si o viata minunata!
stiu ca nu sunt prea activa ( desi va citesc destul de des) si mesajul meu suna cam ca nuca in perete dar vreau sa spun La multi ani tuturor ghioceilor, ca au inceput deja aniversarile puilor nostri!
Mami de fetita si de baietel
Everything is hard before becoming easy...

Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka am nascut acum 30 min. f repede si usor. sunt happy. bebe are 3900 |
Felicitarii mamicooooo recuperare fff rapida ,laptic muuulltt si Leon sa fie sanatos ,mancacios si norocos.

las cafa :
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

olishka spune:
Multumesc Eseea, multumesc Dodo
Eu tot nedormita, cred ca din cauza emotiilor.
M-au adus in rezerva unde este f bine, m-am si plimbat si ma simt ff bine. Am fost sa-
vad pe Leon Dormea tare frumos. I-am facut o poza si am pus-o pe facebook, daca vreti sa-l vedeti. La 10 merg din nou si o sa-i rog sa mi-l dea in camera. Abia astept sa-l vad din nou si sa-l alaptez
Incerc sa dorm putin
Cam atat deocamdata
Olga, mamica lui David iepurasul si
39+

novus spune:
Neata !!!
ANA - BIANCA
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de parintii tai dragi pe care ii pup de multe multe ori!!
Olga, ma bucur ca sunteti bine si iti doresc sa-ti vina rapid lapticul !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

novus spune:
Wowww ce frumos e Leon, mi-a trimis si mie Olga mail ca nu mai aveam rabdare !!
Mie mi se pare ca seamana mult cu David cand era mic !!
Vai ce dor mi-e de !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

chatonel spune:
Felicitari Olguta! Bine ai venit pe lume, Leon!
La multi ani Ana, la multi ani mami de Ana !
La multi ani Sorina si mami ei

inapreda spune:
Vai ce rusine imi e: aseara am adormit in post
Olga, felicitari! Ma bucur tare ca ai avut o nastere usoara si ca Leon e grasunel si frumusel. Dar ma asteptam, stii doar ca ti-am sris. No, sa teodihnesti si va asteptam "acasa".

inapreda spune:
Pisik la multi ani ferciti! La multi Ana-Bianca! Sa aveti o zi minunata. Pisik sper sa-ti treaca supararea.

inapreda spune:
E foarte, foarte frumos Leon!
Felicitari, Olga, inca o data pentru familia frumoasa si felicitari lui David pentru fratior!
Nu mai vorbesc de Chitzi: cred ca asa matushica mindra nu se mai exista.
Cred ca Cristi da de baut o saptamina. Si bine face!