Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***401***
Raspunsuri - Pagina 2

Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Ma plictisesc intre contractii. La contractii uit de toate, imi vine sa ma urc pe pereti si imi doresc sa ma plictisesc iar ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() ![]() |

Bianca2503 spune:
Am uitat sa va spun ca Vladimir a zis ca el are 2 frati: pe mine ai pe Robert. Are si paritnti-pe parintii mei si pe mine si pe robert

Anaan spune:
Ina, si mie mi-a fost dor de tine!
Ilinca, o zi grea ieri!
Andrei investigheaza noi registre lingvistice: ieri a vazut o secventa dintr-un film la televizor si a rezumat-o "Ui, ala a cast in cucuruz!"
, ca tot vorbisem noi de regionalisme.

novus spune:
Anaan, off urata gripa asta, bine ai zis mutanta, sincer si pe aici sunt spitalele pline, ne-a si zis pediatra sa evitam cat putem socializarea
Olga, esti totala !! sper sa faci livrarea cat mai repede si fara dureri
De-ale Adei: eram in bucatarie toti la masa si deodata o auzim : ce romantic !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

novus spune:
citat din mesajul lui Anaan Andrei investigheaza noi registre lingvistice ![]() ![]() |

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

inapreda spune:
Cucuruz? Romantic?
Io cred ca le dati meditatii la copii.
Am facut clatite, Ian a mincat...stafide; acum face baie a 2-a oara; in cada, de data asta.

Anaan spune:
Andrei nu mananca clatite numai daca-l mint ca sunt lipii
Ina, si al meu copil e tare reticent in a incerca lucruri noi. Mancarea lui preferata e tocanita de cartofi (ce gusturi rafinate, nu-i asa?!), asa ca tot ce seamana cat de cat cu tocanita pretindem ca ESTE tocanita: asa mai reusesc sa-i dau si altceva.

inapreda spune:
citat din mesajul lui Anaan Andrei nu mananca clatite numai daca-l mint ca sunt lipii ![]() Ina, si al meu copil e tare reticent in a incerca lucruri noi. Mancarea lui preferata e tocanita de cartofi (ce gusturi rafinate, nu-i asa?!), asa ca tot ce seamana cat de cat cu tocanita pretindem ca ESTE tocanita: asa mai reusesc sa-i dau si altceva. ![]() |
Cam un ceas s-a jucat Ian cu dna. R. In timpul asta m-am uitat la poze cu Ian cind era mic: era un grasan si minca de n-avea aer!! Cu 2 miini si orice. Mai ca nu-mi venea sa cred. Nu-mi aduc aminte cind a incetat sa manince si de ce