Asp.opt.>20ani(762) Hai vino BARZA,te asteptam !!!
Raspunsuri - Pagina 6
miky82 spune:
Claudela pai trebuie sa speram in continuare ca nu avem ce face, asa ca peste cateva zile sa vi sa ne spui de testul ala cu II ca e frumos tare.
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudela Si ca sa fie tacamul complet...morrr de somn...Si de vreo cateva zile am o stare de greata...doar ca seara... Cred ca sunt dusa!!! Primavara incepe cu tine! Un nou inceput! |
Cand trebuie sa te testezi?
In curand gravidutza
Priveste drept inainte,priveste-ti visul cum devine realitate.
miky82 spune:
Kmy, Gina si eu sper sa ma mai relaxez putin de la proiectul bebe, dar sa vad daca va fi asa, macar sa nu mai ma gandesc mereu si sa imi iluzi, sper sa pot face lucrul asta.
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
gina85 spune:
Cat despre mine fetelor sunt asa de linistita si nu stiu de ce,oare pt ca psihicul meu a renuntat la ideea de a deveni mamica sau pur si simplu vrea o pauza.
Sunt la 10 po si nu am mai fost deloc atenta la nimik,la nici un simptom si vreau sa va spun ca mi-e bine asa,is mai relaxata
Atat am avut pe toata perioada po o durere usoara la ovare si o senzatie de ardere,ma las la mana lui D-zeu
Va pup pe toate..
In curand gravidutza
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miky82 Kmy, Gina si eu sper sa ma mai relaxez putin de la proiectul bebe, dar sa vad daca va fi asa, macar sa nu mai ma gandesc mereu si sa imi iluzi, sper sa pot face lucrul asta. Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi 3 Inseminari nereusite |
Miky dac nu ma insel aveam aceiasi data de testare,24 nu?
Hai fa-ti curaj si gandeste-te ca o sa vina si la noi mai devreme sau mai tarziu.
Eu cred ca conteaza si starea noastra psihica ff mult,e greu sa nu ne gandim dar trebuie...
In curand gravidutza
claudela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gina85
Cand trebuie sa te testezi? In curand gravidutza Priveste drept inainte,priveste-ti visul cum devine realitate. |
Primavara incepe cu tine!
Un nou inceput!
gina85 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui claudela
Primavara incepe cu tine! Un nou inceput! |
In cazul asta suntem 3,curaj fetelor
Sa se lase cu
In curand gravidutza
gina85 spune:
Valicutza mai afisezi tu listutza aia fermecata?
In curand gravidutza
xdidi spune:
salutare fetelor inca n-a venit...
bob sper sa nu ma minta si shure-ul, vb ta singurul care ne mai lamureste...mai fac un test maine sau poimanine asta daca nu vine...
cat despre vaginita bacteriana asta o face pur si simplu din cauza bacteriilor rele in exces...ma bag pe iaurt si cred ca bag si probiotice
miky ce sa zic de pauza, fa pauza la testari de ovu si restu, poate te calmezi...nu stiu ce sa zic , eu dupa o pauza de 6 luni de la stimulari , m-am trezit cu ditai chistu...cei drept nu ma doare si au fost cateva luni de liniste , pana acum.....
deci am inceput sa visez linii duble,am visat ca aveam sarcina oprita di evolutie si trebuia sa fac chiuretaj....deci o iau cu capu, nici in vis nu-s bine...v-am zis ca am neuronu' bolnav rau, unu si prost!!!
ma oftic de mor ca n-am aparat sa va fac poza , dar saptaman asta il recuperez...si o sa am la linii de uscare pe categorii...si o sa pun si ciudatenia de la surecheck...acum nu mai stiu ce sa fac sau cred maine as avea programare la dr meu , nici nu stiu daca sa ma duc...alta eco, alte teste, daca-mi vine maine....dau banii pe fereastra...
as astepta ciclu, oricum daca ar fi ceva, eu zic ca iesea testu de ieri...
hai ca iar m-am lungit
va puuup
claudela spune:
Si Mirunica mea s-a exprimat in sensul ca EA vrea un FRATIOR...Nici mai mult, nici mai putin...Doar un fratior!Unde o fi auzit ea discutii de fratiori si surioare...
Primavara incepe cu tine!
Un nou inceput!