Asp.opt.>20ani(762) Hai vino BARZA,te asteptam !!!
Raspunsuri - Pagina 20
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miky82 Fetelor ma bag la baie dupa care la nani, vb maine, o seara frumoasa si vise placute. Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi 3 Inseminari nereusite |
somn pufos si tie, si aceeasi urare: sa tin in brate ceea ce visezi!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
kmy_black spune:
Mihaelafalt!
te asteptam cu vesti de la vizita de azi la nenea"barza"!!!
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
Mihaelafalt spune:
Buna fetelor.
Sunt bine, am ajuns de o jumatate de ora acasa, fericia si impacata ca am gasit un doctor bun, am inceput investigatiile si in curand o sa vina si .
Mai multe amanunte maine dimineata, acum e prin camera si nu va pot da detalii.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
EllaR spune:
salut fetelor!
nu am mai intrat de ff mult timp din cauza serviciului si a timpului. Dar acum am intrat special pt voi sa va dau o veste buna sunt gravi. Am II linii rosii ca focul. Vineri am aflat si ieri a confirmat si medicul.
Va pup si nu-mi vine sa cred ca sunt gravi dupa 5 ani de incercari.
kmy_black spune:
anne_marie79
tot supi esti de nu ai mai dat nici un semn de atunci?
sa stii ca noi suntem aici si te asteptam!
fetele mele de suflet
kmy_black spune:
citat din mesajul lui EllaR salut fetelor! nu am mai intrat de ff mult timp din cauza serviciului si a timpului. Dar acum am intrat special pt voi sa va dau o veste buna sunt gravi. Am II linii rosii ca focul. Vineri am aflat si ieri a confirmat si medicul. Va pup si nu-mi vine sa cred ca sunt gravi dupa 5 ani de incercari. Doamne ajuta sa fiu cu 2 bebei sanatosi tun si la termen! |
felicitari!!!!sarcina usoara si al termen!!!!
inca un dragonel la orizont( te asteptam sa ne tii la curent daca o sa fie doi, precum si cu datele de la Um si DPN ca sa te trecem cu acte in regula de la cap: aspirante la cel de proaspete !
fetele mele de suflet
ralucaneagu spune:
citat din mesajul lui EllaR salut fetelor! nu am mai intrat de ff mult timp din cauza serviciului si a timpului. Dar acum am intrat special pt voi sa va dau o veste buna sunt gravi. Am II linii rosii ca focul. Vineri am aflat si ieri a confirmat si medicul. Va pup si nu-mi vine sa cred ca sunt gravi dupa 5 ani de incercari. Doamne ajuta sa fiu cu 2 bebei sanatosi tun si la termen! |
FELICITARI
ralucaneagu spune:
FELICITARI