Asp.opt.>20ani(762) Hai vino BARZA,te asteptam !!!
Raspunsuri - Pagina 16
gina85 spune:
Miky avem pm acum te ast pe tine
In curand gravidutza
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
kmy_black spune:
Citat: |
La subsemnata nimic interesant. Maine repet prolactinele si CMV-ul, pe 5 martie am programare la gineco. Intre timp m-am mai uitat de mobila pt camere de bebelusi (fac si io planuri ca tiganu’), am ras nitel de jumatatoi cu noua reglementare privind schimbatul scutecelor (parintele care nu este oficial in concediu crestere copil va fi obligat sa presteze aceasta activitate pt cel putin o luna – practic se face schimb); el spera sa o modifice pana apuc eu sa ma bortosesc, in caz contrar a zis c-o cheama pe mamica-sa, ca el are probleme cu spatele si nu poate ridica greutati Saptamana fertila va doresc! I.P. |
sotul meu knd a auzit stirea a zis ca m-a auzit D_zeu dar daca o sa ne ajute sa avem si bb2 , el alege luna a 12-a de stat in crestere copil!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
ralucaneagu spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui gina85
Imi lipseau mesajele tale colorate si pline de viata Te poop In curand gravidutza Inima nu cunoaste ratiunea, Mintea nu cunoaste sentimentele... |
de acord cu kmy , uneori relaxarea face minuni
gina85 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui ralucaneagu
de acord cu kmy , uneori relaxarea face minuni |
Sper sa aveti gura de aur
In curand gravidutza
miky82 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kmy_black
hmmmmmmmm, cum sa combatem noi fumatul asta, oare un test de sarcina pus langa pachetul de tigari te-ar ajuta!!! asha faci balanta in fiecare mom cand vrei sa fumezi si poate le mai raresti usor pana le lasi de tot! kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni fetele mele de suflet Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!! |
la varianta asta nu m-am gandit, o sa incerc
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
ralucaneagu spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui gina85
Sper sa aveti gura de aur In curand gravidutza Inima nu cunoaste ratiunea, Mintea nu cunoaste sentimentele... |
neaparat
miky82 spune:
Gina, Ralu v-am trimis PM sper sa reusiti acum sa vedeti.
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
ralucaneagu spune:
citat din mesajul lui miky82 Gina, Ralu v-am trimis PM sper sa reusiti acum sa vedeti. Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi 3 Inseminari nereusite |
am putut intra , ce poze frumoase aveti acolo cu liniute viu colorate
gina85 spune:
citat din mesajul lui miky82 Gina, Ralu v-am trimis PM sper sa reusiti acum sa vedeti. Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi 3 Inseminari nereusite |
Si eu ,ms
In curand gravidutza