Asp.opt.>20ani(762) Hai vino BARZA,te asteptam !!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Salutare fetele

Bine ai venit Hesstia. Iti doresc sedere placuta si cat mai scurta.
Spune-ne despre tine, de cand incerci sa ramai , ce probleme ai... etc.
Aaaa, scrie repejor peste 10 mesaje ca sa scapi de moderare si apoi sa-ti vedem mesajele in timp real.

Katy, si eu asteptam vestile de la tine. Ma bucur ca esti bine si ca nu ai probleme mari la trompe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hesstia

Buna, fetelor! Ma primiti si pe mine alaturi de voi, ca o mica si proaspata aspiranta ce sunt?

Bine ai venit si iti doresc sa ti se indeplineasca visul de a deveni cat mai repede mama

De cat timp incerci?

In curand gravidutza
Priveste drept inainte,priveste-ti visul cum devine realitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Fetele m-am mai uitat si eu pe alte poze cu imagini de la HSG si se vedeau mult mai bine decat la mine. Eu nici nu-mi dau seama care este uterul. Desi am dus f. multa substanta de contrast cred ca au folosit f. putina. Nu-mi prea dau seama.

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Buna fetele! Am reusit sa fac HSG. M-a durut intr-adevar ca la ciclu, dureri suportabile. Mai tare a fost spaima din cauza careia am tot tremurat. A fost chiar ok, m-a durut apoi capul si pt ca eu am tensiunea mica si nu am baut cafea pana la 14 cand am ajuns acasa. Mi-a curs putin sg. Acum sunt chiar ok. Dupa interventie am mai avut o usoara jena, acum totul e in regula. Am luat laptisor de matca si vitamine naturale sa ne intarim sist imunitar si eu si sotul si sa ma detoxific putin de antibiotice. Luna viitoare avem treaba
Rezultatul de la HSG- trompa stanga perfect permeabila, cea dreapta cu aderente - 50% permeabila.

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.

Rezultat destul de bun,ma bucur pt tine

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

buna fetele, ce mult a-ti scris
MeAlex pe mine la un moment dat cand tragea de polipul ala zici ca, era guma de mestecat mi-au dat lacrimile si asa a mai completat iar cu xilina, daca nu ai nimic de curatat pe acolo nu te doare, garantat
si acum inapoi la citit sa vad ce a-ti mai facut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xdidi

gina si eu il arunc , dar la cosul din baie si cum n-are capac mai arunc cate un ochi, daca te uiti in album vei vedea liniile despre care vorbim

mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul

Nu reusesc imi zice no photo

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Miki PAP= papanicolau
fetele, eu ma apuc de treaba ca urmeaza zile f. agitate la serviciu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

ce oameni frumosi si optimisti am gasit aici la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

sa va mai spun despre mine ca am 29 ani si nu stiu de ce nu pot ramane insarcinata , sper ca prin aceste analize sa aflu problema .sunt din craiova dar acum locuiesc in argentina .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

gina nu la mine la album , la albumul comun...
katy ce sa zic de hsg-ul tau, sa dea Dumnezeu sa prinzi trompa buna si sa ramai, eu as face monitorizari si cand ovulezi pe trompita fara prb sa ai efect garanatat...eu n-am facut hsg niciodata, dar nu stiu cum ar fi iesit , daca la mine se vedea si pe eco ca trompa este dilatat si plina de lichid, iar la operatie n-aveau nimic, insa erau aderente pe langa si faceau umbra....iti urez susces!!!
hesstia sedere scurta....

Mergi la inceput