HAI puiutza, noce, Miha, dari, Alexa!(68)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian

Sara, mi-a dat neonatoloaga de cand am plecat din spital un nr de tel unde sa fac programare. Se numeste Ortoclinic. Vad ca au si site cu nr de tel afisat.
Bulinuta, cum te mai simti? Ce face Rares?

Mamica lui Tudor
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

ileana eu am fost vineri sa suni sa-ti faci programare este ff draguta doctorita o sa-ti faca si un consult la bebe m-a costat 200 (echo + consultul)
bebe Andrei este bine trebuie sa-i fac gimnastica si trebuie sa-l pozitionez si pe stanga pt k eu l-am pus numai pe dreapta si a facut terticoli de gat si sold din cauza pozitiei...

Mergi la inceput

Alina imi place de bebe Filip la prima lui lectie de inot eu astept sa faca 4 luni si cu el la piscina apoi la noi la curte la piscina la vara ..

Mergi la inceput

fetelor azi a venit pediatra pt evaluarea de 1 luna si avem 4760 suntem un grasan totul este bine am crescut si in lungime 5 cm, toate masuratorile sunt ok
ieri am fost la dr cu baiatul sa-i vedem rinichii si suntem bine cu dr iar cu cel stang trebuie monitorizat pt k este un pic mai mare si s-ar putea sa fie din cauza genelor mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

[quote]citat din mesajul lui carina

Am o intrebare la fetele care alapteaza: le dati ambii sani la o masa sau doar unul?

Buna, mie pediatra mi-a spus ca indicat este sa ii dau san de la ambii la o masa.
Nu doar de la unul.acum faci cum crezi, dar cred ca e mai ok asa, pt ca eviti sa se incarce prea mult unul din ei, in timp ce celalalt va fi mai gol.

ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Felicitari Madi !!! sa fie sanatoasa si papacioasa mica ta crestina!

ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

lali, uite caruciorul nostru (de care suntem ffffff multumiti) si site-ul polonez.
http://dino.sklep.pl/nowy/eurocart-elan-2011-spacerowkagondola-fotelikadapter-kurier-gratis-p-10240.html

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Felicitari Cati si mady pt micutii crestini!!!

si la noi a fo azi dr. el zice sa insist cu sanul, sa nu ii dau completare, zice ca sunt eu stresata, dar lapte am... dar azi dimineata, dupa 6 ore de somn, domnul Filip a papat 3 minute si atat....Apoi m-am muls 80 ml dar nu a vrut deloc bibe.. A mai mancat putin la 12 si am incercat iar sa ii dau bibe cu laptele meu muls, dar nu l-a vrut..a vomat in jet cu el in gura...ori si-a facut greata, ori i-am dat [prea mult. Sunt in faza aia nasoala cu "NU STIU ..."

Fetele,,Lady, Anda, Danezza, daca nu pot sa intru la timp sa fac capitol nou, il puteti face voi, va rog??

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Anda, Cati eu mananc picant in fiecare zi si am facut bai fierbinti pe tot parcursul sarcinii,din pacate, nu functioneaza. Am citit pe net ca ananasul proaspat ar contine ceva substanta care induce contractii uterine; acum bag un ananas.
Aseara m-au luat niste contractii tot la 10 minute, dar am adormit si cam atat a fost distractia. Azi, inca de la amiaza, ma doare spatele in zona lombara. Mami zice ca la ea asa s-au declansat ambele travalii. Vom trai si vom vedea Ideea e ca maine mi se implineste termenul conform ecografului, iar in 25 conform ultimei menstruatii...Nu e vb ca nu mai am rabdare, dar ne suna lumea in disperare sa intrebe daca am nascut..ceea ce e Eu nu mai raspund la telefon
Colega Puiutza pesemne ca mi-a ascultat sfatul si a adus-o pe Adina pe lume.
Noce, Dariana hai sa ne incurajam reciproc

39+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Eu am fost cu mara la eco de sold la doc stamate la medlife
Acum n-am ajuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

wow, prin cate a trecut fata asta ca sa alapteze..
http://adelle.ro/despre-incizie-si-relactare/

Mergi la inceput