HAI puiutza, noce, Miha, dari, Alexa!(68)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Fete dragi, am capatat primul zambetel constient!!!A fost mortal...Apoi si eu si tati am inceput sa ne strambam si am scos limba la el. Ne-a raspuns identic bietul copil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Felicitari Ileana! Sunt momente unice astea: primul zambet, primul ras in hohote, primul...

Pentru cine are vreme de citit, va recomand cartea www.continuum-concept.org/home.html" target="_blank">Continuum Concept Autoarea descrie din experienta ei, cum isi cresc copiii membrii tribului Yekuana. Mi s-a parut foarte interesanta aceasta perspectiva. Din pacate cartea nu e tradusa in romana. Eu am o traducere in doc. word, facuta de o prietena. Cine vrea sa citeasca, sa-mi laase adresa de e-mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Ileana, maine poimaine aveti o luna! Nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul. Felicitari pt primul zambet. Pregateste-te, ceea ne vor oferi puiutii de acum inainte va fi din ce in ce mai frumos.

Cristina, ce frumos vorbeste o mamica cu 3 copii . Eu speram sa fiu mai inteleapta la al doilea bebe, deocamda sunt doar mai calma, si asta nu intotdeauna. Dar ma straduiesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Cristina vreau cartea, multumesc!!!
si noi dormim cu bebe. ma mai trezesc noaptea si ma uit la el cum doarme cu fatzuca lui mica si linistita. sotul il mai vrea la mijloc sa se bucure si el (are practica din spital cand dormea el cu bebicu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Adc - multumesc. Pai esti mai inteleapta, mie de-aici, din spatele monitorului asa mi se pare.

Cati - trimis.

Mergi la inceput

Cristina, mare dreptate are Adc...De la o mamica de trei copii intotdeauna ai de invatat. O mamica a secolului asta, ca sfaturi de la alea care au nascut secolul trecut primesc frecvent si nu ma satisfac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Si eu dorm cu radu in pat. Prefer sa fiu odihnita decat sa urlu la copii a doua zi. Mai ales ca mara e in perioada in care intelege tot dar vorbeste prea putin si se enerveaza ca nu e inteleasa :)
Relatia cu marius nu a avut de suferit din cauza ca dormim cu copiii, ci din cauza oboselii. Acum e totu bine si frumos

Mergi la inceput

Amelia, sa dea Dumnezeu sa avem parte numai de lucruri frumoase din partea puilor nostri.Asa este, pe 25 facem o luna. Parca ieri tremuram in asteptarea rezultatului la bhcg...Iar acum vorbesc de colici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

Cristina si eu vreau cartea
Alina ce scumpi sunt copii tai
Si noi dormim cu bebe,ne-am facut si un pat mare de 2 m,ca sa aiba loc cu noi in pat.Nu prea o pun intre noi,din cauza ca sotul meu doarme foarte profund.Noi am inceput sa dormim tot mai bine noaptea,plange cand ii fomica,dar nu se trezeste,papa dormind si in 5 min ma culc si eu,dar am avut si noi nopti nedormite in prima luna.Acum ziua ii mai greu,ca atunci cand ii treaza vrea foarte mult in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

buna tuturor!
anda - multumim pentru inregistrarea cu neonatologul
nicole - din cate am citit eu, daca sunt alaptati exclusiv la san bebeii nu se constipa. si a mea se strange de parca incearca sa faca kk, insa scoate gaze si eu spun ca-s colicii care o supara
danezza - mai este bebita ta fornaita si face ca un purcelus? ca a mea tot mai face, cu tot serul fiziologic pe care il pun... mucisori nu prea are si nu am de ce sa o supar cu pompita.
dr_anca - 600 g in 15 zile? ma bagati in sperieti ca a mea nici 300 g nu a pus fata de greutatea de la nastere
legat de noua meserie, cea de mamica, mai am inca doua nelamuriri:
1. mandra mea se sperie foarte usor in timpul somnului si tresare imediat. am incercat sa o infas (in pelincuta), insa se foieste si se enerveaza si nu ma lasa sufletul sa o las infasata. la voi dorm bebeii linistiti?
2. inca nu stie sa inghita nici cu lingurita, nici cu biberonul. incerc eu sa-i bag pipeta de la infacol cat mai aproape de gat, insa tot da afara. aveti vreun sfat?
scot majoretele pentru fetele care se vor intalni cu micile minuni

mami fericita de Ariana

mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6

Mergi la inceput