FIV in Ungaria 154

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Floryma: Da tu unde ai facut FIV? Eu am facut tot in septembrie-octombrie anul trecut la Budapesta. La sfarsit de septembrie am facut monitorizarile, in 4.10.2011 am avut punctia si in 07.10.2011 transferul.

FIV1 - oct.2011 - sfarsit cu avort prematur la 5 saptamani si 4 zile; FET 1 - nereusit - ian. 2012.

Mergi la inceput

Rectific: Am propus PGD atat in situatia respectiva cat si in caz de nereusita FET. Mi-am zis ca daca tot sunt de calitate mai slaba sa-i pun pe cei mai buni.

FIV1 - oct.2011 - sfarsit cu avort prematur la 5 saptamani si 4 zile; FET 1 - nereusit - ian. 2012.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bombi

pur si simplu n-am inteles, nu ma bate

acuma daca te legi de virgulina, nu edita, ca nu poti demonstra ca tot asa era scris si la momentul in care am citit eu. sau ai facut printscreen?

true, true, trebuia sa salvez "dovada"

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

mona,ceea ce spui e adevarat in teorie...insa in practica lucrurile pot sta si altfel.
eu la ambele FET-uri nu am pierdut niciun embrion.
daca la cel de la Medlife nu mi-au spus cei de acolo daca s-au degradat ori ba...PK mi-a spus cu siguranta ca embrionii nostri nu au pierdut niciun grad la dezghetare.
cu toate astea nici eu nu cred foarte tare in FET.

iar Merceologia a fost una din materiile mele preferate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Mona, deci daca am inteles corect, ai propus pgd la FET (unde aveai 6 embrioni criogenati, dar in urma dezghetului n-au rezistat decat 3) si pentru urmatorul fiv, in caz de nereusita fet, da? ce a zis PK legat de pgd la urmatorul fiv? (cu siguranta, tot nu) cariotip ai facut?

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Soroc80...te intreb direct,ca stiu ca ai trecut prin toate

- si in cazul tau Bromoctriptinul a provocat somnolenta si constipatie? Ca eu sunt disperata...m-am bucurat ca nu am efecte adverse...si cand colo, de cand iau acest medicament "ma golesc mai greu" ( eu care pana acum faceam zilnic,si la ora fixa )...iar in timpul zilei dorm pe mine efectiv! Noaptea dorm excelent...si asta e OK...ca doar iau seara jumatatea aceea de pastila...dar sa aiba efect toata ziua??????

-ziceai ca voi ati fost cazati la Penisunea Ana,da? Eu am trimis azi un mail acolo, si mi-au raspuns ca au camere cu pat dublu,baie cu cabina de dus,conexiune internet wireless,si ma costa 7500 ft/noapte cu mic dejun inclus...Intrebarea mea este:e aproape penisunea de Kaali? La pranz mancati la ceva restaurant sau unde ...ca eu n-am treaba cu micul dejun si cina, dar pranzul e o necesitate, cu felul 1 si 2, mancare calda!!! TV este in camera? Ati platit cash sau cu card, in avans sau la final?

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

Lara27: Cum am scris mai sus, a zis ca nu-mi recomanda, ca el nu prea e de acord cu asa ceva. Nu ne-a zis direct ca nu face. Asta dupa ce si-a expus o adevarata teorie, inclusiv cu argumentele expuse de Bombi. A zis ca in caz de nereusita mai discutam in sensul ca vom face si alte investigatii in plus fata de cele facute pana atunci. Nu a mentionat ce anume.
Am scapat!!! Azi am fost la ecotiroida si deocamdata e OK. Noduletul pe care-l am acolo e tot asa in stagnare si endocrinologul a zis ca e benign, dupa rezultat (nu s-a marit, nu e vascularizat, s.a.m.d.). Mi-a verificat toate analizele hormonale de la FIV incoace: Prolactina, TSH, Progesteron si inclusiv BHCG-urile. M-a intrebat la cate zile imi vine CM. Cat ma tine CM s.a. Concluzia lui a fost urmatoare: CM s-a reglat fata de ultimul consult de anul trecut din iulie. La fel a zis ca exista si ovulatie naturala in urma tratamentului hormonal. Ma-ntrebat: Dar de ce neaparat FIV? Am raspuns varsta. A vazut si acel rezultat pozitiv de BHCG. Ce mai, i-am povestit toata istoria de la avort incoace. Mi-a explicat ceva in genul ca daca in cazul fertilizarilor pe cale naturale exista un anumit procent de neimplantare, in fertilizarile artificiale acest procent este cu mult mai mare. Mi-a zis ca daca hormonalele au fost OK, embrionii de calitate foarte buna, atunci au existat alte cauze de esec al implantarii. Dupa ce ma-ntrebat daca am avut in familie cazuri de tromboflebita, embolie pulmanara s.a. la care i-am zis da: mama a avut tromboflebita, sora dansei si bunicu din partea mamei au avut mereu tensiune foarte mare si au decedat in urma AVC, un verisor primar a facut luna asta - in Franta - doua infarcturi consecutive, ultimul soldat cu deces) mi-a zis sa fac neaparat pachetul de trombo la Blue Life la doctor Militaru si sa fac si un HSG.

Mergi la inceput

Am uitat sa mentionez: Cariotip nu am facut.

Mergi la inceput

Samira33: Nu zic ca nu ai dreptate. Nu l-am intrebat pe PK de gradul lor, nici la FIV, dar nici la FET. La FIV a zis ca sunt foarte buni, de calitate foarte buna. Dar eu am vazut embrionasii si inainte de FIV, dar si inainte de FET. Nu stiu ce sa zic, dar la FET mi se pareau ceva mai anemici decat aia de la FIV care erau mai clari, cu structura celulara uniforma si bine conturata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

fetelor...AC-urile nu se dau pentru inhibare
AC-urile se dau pentru:
-pentru preventia aparitiei de chisturi.
-odinhirea ovarelor inainte de stimularea agresiva.
-in cazul in care se lucreaza pe loturi si trebuie aduse toate pacientele la acelasi "numitor".

Inhibarea se face:
-in protocol agonist-din ziua 21 a menstrei in luna anterioara procedurii si pe toata durata stimularii.
-in protocolul antagonist-pe finalul stimularii,incepand cu ziua 7-8.
-in protocolul microflare-pe toata durata stimularii.
_

Sami, hai sa zic ce ma "roade" pe mine ... poate de fapt asta e si problema fetelor si n-au stiut cum s-o spuna!

Eu am inteles perfect care pentru ce e! Ce nu inteleg eu ... e cum se dau protocoalele astea ... Eu am avut la primele FIVuri protocol agonist, la care am raspuns foarte bine ... totusi, PK mi-a dat AC + protocol antagonist, la care nu am raspuns asa bine .... Acum vrea sa mearga pe acelasi protocol, va schimba doar "stimulatorul"...

Ei... aici e marea mea problema... nu inteleg in functie de ce criterii se alege un protocol! Vad ca voi stiti ffff bine ce protocol vi se potriveste! Eu sunt in ceata totala ... si n-am reusit sa ma "luminez" oricat am citit pe tema asta!!!

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit

Mergi la inceput