Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 34

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

mai fetelor.. mi-ati dat de lucru. io rad cu lacrimi. dupa subiectul cu spalatul.. am trecut la sforait. vedeti mai jos link.. daca aveti chef sa va amuzati

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=65690&whichpage=2

AMR < 3 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Cristina, Strumfy ma bucur sa va vad.
Ronina multam de filmulet. In felul asta mi-am adus aminte ca am vazut un filmulet pt masaj la bebe (cel de relaxare de dupa baita - pt ca noi il facem dupa baie), dar nu mai tin minte daca si unde l-am salvat. Insa la o simpla cautare pe youtube ceva de genul gasiti la masaj indian pt copii. Cam in felul asta faceam eu la David, nu pare prea gentil, din contra, insa lui ii placea (si mie yummy yummy). Am o cunostinta care n-a facut masaj la bebe de teama sa nu-i rupa ceva si acum fetitei la miscari nu deosebite ii iese mana din umar extrem de usor (bine, este si obeza, dar asta e alta poveste legata de obsesia parintilor de a obliga odraslele sa manance tot din farfurie). Nu vreau sa ajung prea departe insa pe mine m-a ajutat sa stiu cum sa-i fac masaj (am vazut live la cineva care a facut nepotelelor mele)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

ma apuc de facut capitol nou

Monica, fericita 35+ cu Cezar-Andrei

AMR: 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart_apr2012 spune:

Capitolul 35

Mergi la inceput