Povestea martisorului DC / la BILANT
Raspunsuri - Pagina 7
Lali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash Buna dragelor ! confirmare plati : - T.B.Nicolae - 40 RON - Lali - 53 RON - R.I. Madalina - 80 RON - S.L.Roxana - 48 RON - Tomaca - 37 RON - S.N.Sebastian - 285 RON Lali a scris la explicatie depunere "regele soare " .............................................................. Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Pai daca ati pus un nume asa de frumos brosei ...
Las' sa fie putin curioase si doamnele de la banca.
martisoareDC spune:
Expediat colete pt NMA,serialbastre,madaiulia,
tomaca
Geta ne bucuram ca ti au placut.multumim si noi
Alex@Sara spune:
Eiii,ce vanzoleala pe aici,ce forfota ...asta nu poate fi decat de bine si chiar foarte bine pentru actiunea aceasta,atat de frumoasa si plina de culoare si lucruri mi nu na te
Eu mai am de platit o diferenta de 17 lei,din factura de 177,o voi plati vineri la spectacol.(alinuk,daca gresesc,te rog sa ma tragi de maneca ,eu nu mai stiu cat a fost exact dati deja,cred ca 160,nu?Verifica te rog )
Gaby,daca esti pe faza,iti zic ca ne-am putea vedea maine.Dupa ora 13.30 sa imi iau comorile achizitionate. Iti scriu nr meu pe Pm si vorbim ;-)
Abia astept sa le vad in fata mea,si sa vezi atunci dileme pe capul meu,care cui sa le dau(sau mi le opresc mie pe toate ,hi hi hiii )
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....
alexandrina spune:
Mi-a ajuns si mie coletul plin de bucurii.
PUF-ii sunt surpriza pentru fetitele din agenda noastra.
Iar o albinuta si peisajul de primavara de la Tala sunt pentru mine, m-am indragostit de ele de la inceput, le-am licitat destul de tarziu, motiv pentru care ma consider norocoasa ca le am. Merita mai mult decat pretul dat, au multa delicatete prinsa in ele.
Doamnelor de la pupitrul de comanda: sunteti de toata isprava!
Cornelia spune:
Am primit si eu coletul!
Multumiri tuturor celor care au contribuit prin migala si implicare! Felicitari!
Katya spune:
Laura 25 si Papanash, va multumesc si eu pentru deranjul cu postasul si pentru martisorul si felicitarea care au ajuns deja la destinatie si au produs multa bucurie!
Si felicitari tuturor celor implicati cu munca la timp plin in aceasta actiune, vorba cuiva de mai sus, faceti o treaba de isprava!
roxanaz spune:
eu am uitat sa scriu ieri ca am luat coletul si ca sunt absolut superbe toate toate toate, Patrick nu mai stia cum sa le imparta pentru colege
deci mii de multumiri donatoarelor pentru migala si arta pe care au pus-o in fiecare martisor. si multumiri echipei de martisor, care fac o treaba super!!
Roxana
mihaela77O spune:
papanash,am facut si eu azi o plata de 40 ron,cand poti sa-i confirmi lui Gabby,am inteles ca ea se ocupa cu trimisul!
Va pupacesc pe toate!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
inbox spune:
Haideti ca astazi mi-am mai venit si eu in simtiri cu evaluarea copilului, inscrierea la scoala si toata nebunia asta!
Oricum pentru anul viitor ma voi pregati intens din timp pentru astfel de evnimente!
Vineri voi fi cu okii pe net pentru evenimentul de la opera, imi pare rau ca nu voi avea si acolo martisoare ( adica mai sunt doar cateva, dar prea putine), imi propusesem sa mai trimit o serie surpriza pentru evniment, insa nu am mai reusit sa ma incadrez in timp . Sper ca evenimentul sa fie un succes!
Lumea mea
martisoareDC spune:
Buna ziua
Trimis colete sirimie,histamina,Laura25 si kariguld
Inbox draguta de tine...........multumim ca esti cu gandul la actiunea asta si la noi
gabby