Povestea martisorului DC / la BILANT
Raspunsuri - Pagina 20
alinuk spune:
doar invitatia printata e necesara
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
Povestea martisorului DC... / expozitie si bazar
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
Dodo-pui spune:
ms,am transmis...invitatia e printata si abia asteapta sa ajunga
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
andata spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui papanash
nu e problema, invitatia este valabila pentru 2 adulti si copiii au intrare libera. .............................................................. Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Multumesc mult, pt ca intelesesem ca trebuie confirmate ca sa stie numarul de locuri rezervate. Si deja erau 2 locuri in plus fata de ceea ce confirmasem...
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Tutu land
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
laura-s spune:
Alinuk eu nu am primit invitatie pe mail... oare vrei sa mi-o dai personal??? dar numai daca ajuntu tu la Cluj ca eu la Bucuresti mai greu.
dar poti sa o folosesti pentru celelalte fete care pot veni.
Distractie placuta.
Va ,
Laura
inbox spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura-s Alinuk eu nu am primit invitatie pe mail... oare vrei sa mi-o dai personal??? dar numai daca ajuntu tu la Cluj ca eu la Bucuresti mai greu. dar poti sa o folosesti pentru celelalte fete care pot veni. Distractie placuta. Va , Laura Oamenii au inventat respectul ca sa ascunda locul gol,unde ar trebui sa fie iubirea. Lev Nicolai Tolstoi |
Poate este pe PM, eu asa am primit-o!
Lumea mea
alinuk spune:
Laura iarta-ma cred ca am pus underline in loc de cratima in nickul tau
am dat ft multe PM zilele astea
daca mai e cineva care a participat la aceasta actiune si nu a primit PM sau nu are PM ul activat va rog sa-mi spuna ca rezolvam
de duminica tot trimit PM uri si mailuri
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
Povestea martisorului DC... / expozitie si bazar
Nimic nu-i intamplator!
laura-s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk Laura iarta-ma cred ca am pus underline in loc de cratima in nickul tau am dat ft multe PM zilele astea daca mai e cineva care a participat la aceasta actiune si nu a primit PM sau nu are PM ul activat va rog sa-mi spuna ca rezolvam de duminica tot trimit PM uri si mailuri Alinuk si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani) Povestea martisorului DC... / expozitie si bazar ............................................................................ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
Nu e nicio problema , e de inteles la cate ai avut de rezolvat. Am primit-o azi pe PM. Cu mare drag as veni, dar e lung tare drumul de la Cluj la Bucuresti. Asa ca o "donez" oricarei fete care poate merge la spectacol.
Va
Laura
helbi spune:
O primavara minunata tuturor!
I-am dat azi Biancai martisoarele cumparate de aici si a fost mai mult decat fericita! A plecat la scoala cu unul din seturile de cercelusi si cu bratara facuta de Ada_Coman, la care a atasat si un snurulet de martisor Asa ca, noi, aici, incercam sa mentinem traditzia martisorului!
gabby2011 spune:
La multi ani!O primavara frumoasa sa aveti!un brat de alaturi de martisoarele achizitionate va trimit!