Povestea martisorului DC / la BILANT

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Frumosi Gabby cercei tai ingeras alb-negru...si mie mi-au placut, dar m-am miscat prea incet...abia astept sa primesc si eu coletul sa vad minunatiile achizitionate.
Va ,
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Eu as vrea sa le multumesc din suflet mamicilor care au realizat cu un deosebit talent si daruire minunatiile pe care eu le-am cumparat: Inbox, Koko_1, Dandusa, ada_coman, laura_s, alina_satena, Ana, prietena Anyei, Bebelushi, Cristale. Ati facut o treaba extraodinara, opere de arta! Cateva martisoare le voi darui unor persoane foarte dragi, dar restul le voi pastra eu, pentru ca nu ma indur sa le dau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Rall, toate martisoarele sunt in Bucuresti!

la sediul central la domiciliul mamicii noastre martisor
la Gabby!

(fetelor de ziua barbatului musai sa ne gandim la un cadou pt sotul lui Gabby care a tolerat si s-o fi impiedicat saracul prin casa pret de ceva vreme ...toate martisoarele))

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

Povestea martisorului DC... / expozitie si bazar

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Teutz cu mare drag; si noi multumim celor care au cumparat ceea ce am facut noi.
Si DA ALINUK si eu zic ca merita ceva sotul, dar si tatal Gabitei ceva de ziua barbatilor, ca daca nu erau ei ajungeau martisoarele la noi mai greu.
Le multumim tuturor celor care s-au implicat: fetelor care au creat martisoare/felicitari/ bijuterii, etc, celor care le-au cumparat, celor care s-au ocupat de impachetare, de expediere colet si nu in ultimul rand celor care au organizat evenimentul de la Opera.
Va ,
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

Multumim pt invitatia la spectacol[fl
Nu va stresati pentru al meu sot si tata.Nu au avut incotro
glumesc.....chiar nu au fost deranjati.......tata a facut putina miscare si sotul nu prea a fost pe faza cand faceam colete in timpul zilei............il duc la ,, o noapte furtunoasa,, ,nu?
Important este ceea ce vom realiza cu banutii stransi pentru cele cateva familii ,,adoptate,, ....nu cele 50 de colete trimise de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Multumim frumos pentru invitatie!

Confirmam.

Mami lu' Kiti

www.lucrumanual.tk/27-martisoare" target="_blank">Martisoare-brose, crosetate manual

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Deci ne vedem toate la spectacol,abia astept.Gabi maine vb la tel ,ne vedem sa iau martisoarele si poate le vand.

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Ne vedem la spectacol....poate si dupa

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

Nepotul meu ;

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Inbox
Multumim frumos pentru cadouri, sunt minunate!

Venim si noi la spectacol, abia astept sa ne vedem!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

Am uitat sa multumesc unei fete care ne a trimis 5 martisoare crosetate fluture..........Anusa din Iasi

Noapte buna!Am terminat coletele pt maine repet laura_s, grati.ela,tonic si michelle1981

Rog fetele care au primit coletele sa ne anunte cumva ca sa stam fara grija....eu bifez aici pe lista mea

Mergi la inceput