Pufi de ian-feb 2010 (66) - LMA David !
Raspunsuri - Pagina 8
danasor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Noi suntem mai bine, multumim de griji si urari! Azi a fost vesela si a inceput sa mai manance cat de cat. si parcai-a mai venit culoarea in obraji. Danasor, la urechiuse se uita d-na dr de fiecare data cand mergem la ea. Uneori e si o octorita orl acolo. bine ca am scapat fara AB. Eu ma resimt inca fizic..obosesc una doua..:( Ruxita, nu-mi vine sa cred. parca te aud si acum cum iti faceai tu griji nu degeaba ca nu vrea sa mearga la control.. Of..esti super puternica. Sa te odihnesti si sa mananci bine sa nu te epuizeze drumurile. Pt Kay un mare "bavo"! Larisel, trimit si eu un gand pozitiv pt tine! Fii tare! Lalitica, Daca vrei sa pierzi mai putin timp si nervi cu mancatul, nu-l mai pune in scaun. putini copii au rabdare sa manance la masa. bobitza mananca un sfert fata de cat mananca daca ii dau ceva de facut sau se uita la desene. ma gandesc ca am timp mai tarziu s-o invat cu reguli de genul nu mancam decat in bucatarie! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Bravo Bobitza ca esti mai bine
Lorex eu am ramas cu un pitic pe creier de cand a stat A. cu febra o saptamana si nu-i dadeam de capat, tot de la o viroza din asta urata, a vazut-o de doua ori si la ORL si de abia a treia oara s-a vazut ca era otita, de asta tot bag placa cu "du-te la ORL" ori de cate ori aud de febra mai mult de patru-cinci zile, sa nu te superi ca ti-am zis, bine ca ati scapat de AB ,sa fiti bine repede sa ne mai putem vedea si noi iesencele , ai grija si de tine
Loredana71 spune:
Larisel,e o gradi privata?Mi-ai putea da cat costa pentru un copilas acolo la voi?Imi trazneste un gand
Mie imi vine mereu sa chicotesc cand povestesti de mandrele tale,mi le inchipui asa poznase si smecheroase
nyny spune:
citat din mesajul lui larisel Traznai? Sincer nu prea apuc sa le vad... traznaile, ca nu prea stau mult cu fetele. In schimb negarile si incapatanarile si inadinsurile sunt prezente la tot pasul. Cand reusesc sa le zic calm ce astept de la ele si ele raspund in consecinta, adica se conformeaza si fac intocmai cum le cer sau vin cu coada intre picioare sa cera iertare, adica "tzmocaie" un pup. Daca am ridicat vocea, ele plonjeaza pe burta, dau din picioare, ma sau se lovesc, arunca lucruri din mana etc. Odata la gradi Naty s-a suparat ca i-am scos sosetele groase (puse peste cele subtiri de interior) si cand am intors capul sa le bag geanta in dulap a plonjat pe burta in baltoaca de pe jos (era taman o zi din aia cu zapada). Si asistenta s-a minunat de "razgai", desi e zilnic partasa la multe fitze... cum singura mi-a spus. Deci fitze si figuri la greu si daca cumva nu le faci pe plac iese urat, ceea ce se si intampla pt ca nu vreau sa "cedez" la toate ideile lor... La gradi cica Naty e cuminte si nu pune probleme, ba chiar isi da jucariile, dar Alena e cu baietii si cica le face fata (ii impinge, ciupeste, se alearga cu ei), nu da niciodata jucariile ei, participa si e atenta la activitatile de acolo. Eu sunt multumita de ambele . Acasa in schimb isi dau in petic amandoua... rar se joaca impreuna, frecvent se bat, imita, ciupesc, smulg jucarii, sunt geloase una pe alta si mai ales pe atentia noastra, joaca teatru ca sa o certam pe cealalta cand nu suntem pe faza, chestii din astea de nu imi vine sa cred... sunt chair rautacioase uneori... Cand le intrebi "cine ti-a facut asta?" ele raspund invariabil Alena: "Tatalia" iar Natalia: "Alela" . cunoastem, cunoastem... Dar in momentele lor bune se joaca frumos, au preocupari si de fetite gen privit in oglinda, preferinte vestimentare, invelit si leganat bebei. Si-au dat drumul si la vorba, Naty mai mult dar vine si Alena din urma... Cu Naty am numarat impreuna acum cateva zile de am ramas masca: unu, doi, tei, patu, tzintzi, for, faiv ce scumpa e ... M-a mai impresionat deosebit o data afara... Venea un caine spre noi, mi-a sarit in brate, si mi-a zis: mami...caine...fica... Are notiuni de frica? Eu nu am invatat-o . Acum incerc sa le invat nume, Naty coopereaza, Alena mai putin. Dar are alte talente... face incastre si puzzle-uri foarte rapid pe baza de memorie, nu sunt grele dar e nevoie de indemanare si ea potriveste piesele fara sa intre unele in altele ci in functie de locul lor final ... Sunt 2 fiinte si firi foarte diferite... Alena e foarte activa, intruna se preocupa de ceva, nu are stare deloc. Naty in schimb e mai lipicioasa, s-ar tot perinda prin brate, s-ar tot giugiuli. Ba chiar in loc de la revedere si-a pupat un coleg de gradi pe gura ... Ce frumoooss... Ar mai tot fi de spus...nenumarate... Nu stiu de ce traznai nu-mi vin in cap acum ... Bine, te cred ca nu iti mai aduci aminte. Si eu uit repede, daca nu-mi notez e jale. Asa ca solutia salvatoare e sa le scrii repede aici... _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
Mamica fericita de Mara si de David
Ruxita spune:
citat din mesajul lui nyny Ruxita ai dreptate, e greu sa incurajezi pe cineva aflat intr-o astfel de situatie, mai ales daca nu esti trecut prin asa ceva dar sa stii ca desi abia ne gasim cuvintele uneori, macar cu gandul suntem alaturi de tine si as vrea sa simti asta. Asa cum au spus si fetele... ai atitudinea perfecta si e bine ca te ajuta si sotul. Hai, te rog nu te gandi sa devii discreta cu noi. Mamica fericita de Mara si de David |
pai am impresia ca pun oamenii in dificultate si-i stanjenesc cu problemele mele... dar e numai o impresie aici pe forum am gasit foarte multa intelegere si sustinere, ar fi urat din partea mea sa nu recunosc asta! doar ca stiti...
sa va zic de-o chestie care m-a dat pe spate... nu pot intra in spital in afara orelor de vizita 14-17 si portarul cu care m-am certat mi-a zis ca am nevoie de un permis de vizitator... si pt ca m-am certat cu el mi-a dat voie (asta dupa ora 7 seara)... si ma duc eu frumos la asistente si le intreb de permis de vizitator si alea imi zic ca nu exista un permis al vizitatorului si sa ma descurc cum se descurca pe "romaneste" toata lumea... am ramas proasta, ca nu stiu cum se descurca toata lumea... ma intorc inapoi in salon si le intreb pe insotitoarele de acolo si-mi zic ca e foarte simplu, dai 2 lei la portari si te lasa, dar nu mai mult ca sa nu stric piata!!! Nu mi-a trecut prin cap sa mituiesc portarul!!! Zau!
si la cate paturi au acolo, cate 12-13 etaje? cate un vizitator de bolnav pe putin X 2 lei intrarea, cati bani face un portar??? Nu mai bine pun totusi la punct un permis de vizitator chiar si contra cost si asa fac rost de niste bani pt diverse reparatii-curatenie-inlocuiri de mobilier in masura posibilitatilor??? nu stiu cum e in alte spitale, dar am impresia ca municipalul e cel mai aglomerat spital din Buc, foarte multi bolnavi inghesuiti in saloane, nici n-ai culoar de trecere... am vazut si un salon VIP si tare sunt curioasa cum arata...
si alt fapt divers... mi-am cantarit consortul si a iesit la cantarul defect care arata +3kg ca ar avea 133 kg... il cantaresc si la externare, pe putin 10 kile minus fluierand...
nyny, multzam de info cu nebulizatorul si spray-urile!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
danasor spune:
citat din mesajul lui miremia Dana s-a adaptat foarte bine, zici ca aici s-a nascut. Nici nu mai stiu daca ti-am multumit pt compliment. Cum a fost tortul si cina? |
cina a fost.... ca-n filme
o faza cliseu, cand stai si te uiti pe geam , la ceas, iar pe geam , iar la ceas... si la telefon sa vezi daca nu ei vreun apel ratat, si timpul trece si el nu mai vine, si tu nu suni ca esti mandra... ma rog, imi venea sa arunc totul la gunoi, si cred ca asa as fi facut daca nu era A., stiind cat de mult ii place tortul si sa cante "Multi ani traiasca", pe la 9,30 am scos tortul, am cantat la multi ani intre fete, si exact dupa ce am terminat de mancat si am strans prin bucatarie ma suna ... ca de vreo jumatate de ora se chinuie cu zapada si a chemat vreo doi oameni sa dea zapada deoparte, era chiar in fatza casei dar nu putea urca masina. A intrat in casa cu un cadou pentru A. un catel din ala care merge cand ii fluieri si mie un laptop- ca tocmai mi se stricase.... m-am simtit ca o ticaloasa, daca nu eram 'mandra' si l-as fi sunat puteam sa mai aman un pic cu tortul un sfert de ora sa fi fost cu totii...
noroc ca el nu-i sensibil la fazele astea cam asta a fost
Tortul a fost super delicios , am mancat toata saptamana din el, ca a iesit destul de mare si era consistent; am prins curaj si abia astept inca o ocazie sa ma joc ca "buddy" de pe tlc
danasor spune:
citat din mesajul lui miremia La multi ani Andrei! La multi ani Sonia! Mami Rlc_sandor este petrecere mare la voi astazi. Daca ne mai citesti, poate ne spui ceva despre voi. Cumpara martisoare de suflet si vei ajuta un copil! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
La multi ani !!!
decenuela spune:
citat din mesajul lui miremia Rux imi place enorm atitudinea ta, felicitari! Sper ca nu te-a deranjat niciun mesaj de pe forum, eu nu vreau sa fii discreta, te rog in masura in care poti sa ne tii la curent. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
subscriu la ce-a zis mire...
stii ce? eu cred ca si pe tine tesurprinde atitudinea ta...prb nu te asteptai sa fii atatde tare...si sa iei lucrurile asa cum sunt...
tuturor ne pare rau..insa nu stiu...asa ai prezentat tu situatia de la inceput incat...cred ca n-a simtit nimeni ca inspiri..mila...ci mai degraba, admiratie...
tot respectul din partea mea...
putere si rabdacol...si...cred ca o sa ai nevoi si de ajutorulelei...mai mult ca pana acu
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
danasor spune:
Sorina felicitari pentru vestile bune, sanatate multa in continuare tatalui tau; ce dragutza trebuie sa fi fost Iris cand s-a incaltat Diana ; chestia cu scrisul e super... ar trebui sa ma mobilizez si eu sa fac asa ceva
Dastefa spor la invatat
Larisel si mie mi s-a parut ca atunci cand am trecut la LP in loc de LM i-au iesit mai repede dintii; acum ii dau LV de vreo 2 luni dar m-ati cam speriat, mai ales ca nu am fost prea constiincioasa cu vigantolul, oare sa revin la LP? mai sunt pufi care beau LP?
Dece ai dreptate cu marul... intr-o zi curatam un mar si am gasit un vierme in el... nu va spun ce bucuroasa eram... insemna ca e comestibil, chiar vorbeam cu mama ca am inceput sa cautam fructe si legume" necrescute, stricate, cu viermi" ca stim ca astea nu sunt tratate cu toate porcariile
Bea ce bunatati faci tu acolo , cum sunt baietii?
lrc_sandor
Nyny imi pare rau de febra, ce AB ii face? ciudatica bronsiolita asta, noi am facut prin noiembrie dar nu a fost cu voma; reusesti sa-i dai ceva de mancare?
Atlantique te invidiez
Simply imi pare rau sa aud de febra, micutza Ariana...spor la invatat si tie, sa va fie de bine dulcele
Mire si la noi e exact aceeasi situatie, nu bine ii pun ceva de pe youtube ca vrea altceva, am mai scapat cu tableta sau iphon-ul, acolo isi pune singura ce vrea, ca doar pune degetul, mouse-ul inca nu-l stapaneste bine; am zis ca am s-o filmez , cum stie singura sa umble cu chestiile astea tehnice ; la tv are preferinte, vrea jim-jam sau minimat, bebetv nu prea ii mai place; cam o comitem cu tv-ul dar numai pana se incalzeste, acum ca sta atat in casa...
Nyny de info; eu cand aud de inhalator ma gandesc la dozele alea care le folosesc persoanele ce sufera de astm
Larisel super chestia cu camerele la gradi; intradevar esti mai linistita; asa am camere pe net la sot la munca, si mai trag cateodata un ochi sa-l vad ; ce pupacioasa e Naty.. nu stiu de ce am impresia ca seamna cu sotul tau ... pe tine te vad un pic mai calculata, mai practica si Alena ar semana cu tine
Ruxita subsciu la ce a zis Dece , iar cu portarul... tu unde ai trait pana acum??? iar cu permisul de intrare nu au drept sa-ti ia nici un ban pentru vizita, este o institutie publica , parerea mea; aici in Iasi in schimb daca vrei sa intri cu masina in curte trebuie sa platesti parcarea- la spitalul de copii e 5 lei- ii dadeam 2 lei la portar si el venea la geam si se facea ca-mi da bon... offf romanii astia care suntem
Fetelor sper ca ati avut o intalnire minunata
Ruxita spune:
am gasit un centru de recuperari recomandat si-l tatonez si studiez indedeparte adica on-line filmulete si ce mai au ei acolo prezentari ... e vorba de centru Herghelia Mures... ca tot mai sunt pe aici fete cu parinti cu probleme similare si poate va este utila aceasta info... eu acu ma gandesc doar de unde fac rost de banuti (300 euro imi trimite mama si ii voi directiona spre aceasta destinatie!)
dece, nu, n-ai timp de autocontemplare cand ti se intampla... nu ne minunam noi de lali ce tipa speciala si puternica e ea? i s-a intamplat si a trebuit sa se descurce! si a gasit resurse si tot de ce-a avut nevoie, acum nu zic ca ma compar cu ea, spun doar ca atunci cand ti se intampla esti mai mult decat ai crezut ca poti fi...
mie imi place la lali aerul ei super cool si detasat, oare mi se potriveste si mie???
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danasor
cina a fost.... ca-n filme o faza cliseu, cand stai si te uiti pe geam , la ceas, iar pe geam , iar la ceas... si la telefon sa vezi daca nu ei vreun apel ratat, si timpul trece si el nu mai vine, si tu nu suni ca esti mandra... ma rog, imi venea sa arunc totul la gunoi, si cred ca asa as fi facut daca nu era A., stiind cat de mult ii place tortul si sa cante "Multi ani traiasca", pe la 9,30 am scos tortul, am cantat la multi ani intre fete, si exact dupa ce am terminat de mancat si am strans prin bucatarie ma suna ... ca de vreo jumatate de ora se chinuie cu zapada si a chemat vreo doi oameni sa dea zapada deoparte, era chiar in fatza casei dar nu putea urca masina. A intrat in casa cu un cadou pentru A. un catel din ala care merge cand ii fluieri si mie un laptop- ca tocmai mi se stricase.... m-am simtit ca o ticaloasa, daca nu eram 'mandra' si l-as fi sunat puteam sa mai aman un pic cu tortul un sfert de ora sa fi fost cu totii... noroc ca el nu-i sensibil la fazele astea cam asta a fost pui mic |
NU STIU ce sa zic...intr-un fel te inteleg perfect....si pe mine m-ar fi ofticat f tare situatia....mai ales ca pt mine conteaza mai putin cadoul si mai degraba atmosfera....
poate daca sunai...asa...ca fapt divers....sa-l intrebi cat mai intarzie ca n-au rabdare micutele....te mai linisteai...
dar..el trebuia sa sune...ca el era intarziatul
asa ca nu te mai simti in niciun fel...asa a fost sa fie...bine ca s-a terminat cu bine....sa stapanesti sanatoasa laptopul...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...