Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***400***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pisigri, suna bine sugestia ta de a "terfeli" congelatele dar tre' sa ma lamuresc cu sosul de soia; cum adica "sarezi" cu sosul de soia? e ca o...vegeta dar cu soia?

Chato, nu stiu cum sint congelatele in Franta dar astea de se gasesc pe la noi daca le fierbi mult rezulta un...terci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Chato, si eu vroiam sa intreb ce faci cu pensa? Colectionezi?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Sunt ff incantata : a venit si Pisi acasa si mi-a laudat la maxim mancarea chinezeasca (el care e destul d epretentios si cam spune in fata daca nu ii place nu le are el cu diplomatia ), adevarul e ca dupa ce au mai stat legumele acolo cu carnea, ca le-am amestecat, chiar au gust bun asa ca mai fac dar iau eu ciuperci negre, am vazut la Kaufland

Inapreda, aluatul meu de pizza e asta:
- 300 g faina, 50 g unt, 1 ou, 150 ml lapte in care dizolv drojdia, sare
mie imi place ca iasa numa' bun de obiciei imi ajunge pt 2 tavi
- la umplutura am 2 variante : fie calesc mai multe chestii(ceapa, carnati,bacon, ciuperci + bulion + putina smantana) fie le pun crude

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Novus, io zic sa mai incerci si altele ca vaz' ca te pricepi

Pare simplu aluatul de pizza (ceva asemanator mi-a dat si Bianca) dar mi-e frica de drojdie ca nu stiu ce sa fac cu ea + ca nu stiu sa framint. Acu' imi pica fisa ca Ian o fi semanins cu ma-sa in ceea ce priveste reticenta la nou

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Raport "olitza"
-nici un pishu la olitza sau WC; e posibil sa nu-si dea seama ca in olitza tre' sa se pishe? intreb pentru ca de 2 ani incoace cu olitzele ne jucam; in ultima vreme sint vagoane la tren si-n ele plimbam animalele; sa-i iau una noua?
-l-a surprins nasha-sa in baie tinindu-se de putza deasupra WC-ului
-toata ziua imi spune "mama veau in pusa goaia"

Eu in locul tau as incerca sa-l invat direct la wc pipi, la ei e tare usor si poate da, o olita noua pt antrenament

Mergi la inceput

Inapreda daca mie imi iasa aluatul zau ca e simplu, eu drojdia o pun in cana peste laptele caldut ( asta e fff important sa nu fie fierbinte ca e pa ) si apoi o torn in vasul unde pun celelalte ingrediente si le amestec putin cu lingura apoi framant aluatul ceea ce mie mi se pare super usor, nu trebuie tehnica, e ca la masaj doar ca il mai si impachetezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ina, eu sunt indragostita de sosul de soia. Insa tot ce am cumparat pina acum, indiferent de producator, era f sarat. Asa ca nu mai pun sare, e suficienta cea din sos (care a propos, tot dupa "cumparaciunile" mele de pina acum, e ceva fff lichid, ca apa/otetul, deloc ingrosat, cum imi imaginez eu un...sos).

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Novus, eu il las pe el sa aleaga wc, olitza, reductor.
Orice, io n-am preferinte, i-am prezentat doar...oferta

Dar mi-am amintit ca voiam sa va mai intreb un lucru: cu ce produs curatati/spalati WC + bideu? Eu folosesc Domestos; ma enervez ca are clor, incerc alt produs; nu sint multumita; iau iar Domestos; iar ma enervez ca pute; iar iau sa incerc altceva; acum iar am Domestos; dar am vazut ca Ian isi pune putza pe Wc si ma tot gindesc ca poate nu am limpezit bine
So, inca o data: ce strategii aveti in curatarea toaletei?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Ina, eu sunt indragostita de sosul de soia. Insa tot ce am cumparat pina acum, indiferent de producator, era f sarat. Asa ca nu mai pun sare, e suficienta cea din sos (care a propos, tot dupa "cumparaciunile" mele de pina acum, e ceva fff lichid, ca apa/otetul, deloc ingrosat, cum imi imaginez eu un...sos).

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Musai tre' sa incerc si eu ca prea seamana cu un "must have"

E un sos de sine statator si se e foloseste peste legume fierte? Peste cartofi natur? Sau brocoli? Sau pastai? etc. Sau poate fi si un ingredient in tocanita, de ex?
Ii dai si Pisilincii?

Mergi la inceput

Cred ca ar fi bine sa dorm ca vaz ca toate intrebarile mele mustesc de inteligenta

Mergi la inceput