Citat: |
citat din mesajul lui novus Floric, eu am inteles exact ce ai vrut sa spui ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Nici nu stiti cat bine imi faceti stiind ca sunetti alaturi de mine, sincer
Gata, m-am imbracat si merg la spital caci cand ma apuca contractiile imi vine sa urlu si macar sa vedem cum sta treaba. Dar nu scapati de mine, caci am net pe telefon
Va pup
Olga, mamica lui David iepurasul si
39+
tufete...
Olisi eu astept vesti
Am citit ,tot,am si multa treaba in acesta duminca...plus sa duc tratative de pace intre huni in cada.
in rest ,cand am timp imi clatesc ochii
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Floric, da "se poarta"; tricoturile "faine" nu cred ca se vor demoda vreodata; o sa caut si ceva imagini dar acum fac clatita si n-am vreme
Iti dai seama Ina ca nici eu nu ma culc pana nu vad pe Leon in brate. Bine, ”vad” e mult spus dar, intelegi.
Oli, eu preconizez ca vei reveni acasa cu max 10 kg din cele 20 dobandite. Care si astea 10 vor zbura ca fulgul in cel mult 2 luni. So...pana de PAste
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Anaan, hai si la un raport forumistic, eu ti-am simtit lipsa
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)