Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***400***
Raspunsuri - Pagina 10
anamariame spune:
Buna seara!Noi ne pregatim de baita, si apoi somn (pe la 8 si ceva, ca iarasi a sarit somnul de pranz). Dimineata m-am trezit cu chef de bucatareala, care intre timp mi-a disparut complet, dar am dezghetat deja carnea, asa ca musai trebuie sa gatesc: ciorba de vacuta, aripioare cu cartofi la cuptor, salata de vinete si placinta cu dovleac. Abia am copt dovleacul si am pus carnea de ciorba la fiert. Am treaba WC-ul il curat cu produse W5 parca din Lidl, mie imi plac foarte mult, sunt singurele produse care nu imi pateaza aragazul, de ex. Au pt fiecare categorie (faianta, WC, chiuveta etc).Chato, ce fain ca iti pui rafturi! Eu cel mai tare sufar de cand sunt mutata in apart asta ca nu am loc pt carti (majoritatea au ramas la ai mei, iar cele nou achizitionate stau prin diverse cosuri/cutii cat le citesc, apoi le strang pe unde apuc. Dar am in plan o vizita la Ikea, si imi voi lua o biblioteca imensa, cat un perete, sa aiba loc si cartile mele dragi.
inapreda spune:
Am inteles: toata lumea cu Domestos! Dar limpeziti cu multe...ape? Stiu, stiu ca aberez dar, va rog, nu ma gonitzi!
Va intreb pentru ca desi curat zilnic baia, cam fuseresc, in special la partea cu limpezitul ma grabesc cam tare
novus spune:
Anamariame, asa zici ca sunt ok cele de la Lidl ?! bunn tre' sa iau si eu dar eram reticenta la marca cu toate ca iau multe produse de la ei,multam de info si spor la treaba !!
Inapreda, eu limpezesc normal sa zic asa, la vana am doar fixul cu multe limpeziri
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Nici Ada nu a dormit dar nici degraba nu se culca mai ales ca o sa avem musafiri, sau poate nu, sunt cei imprevizibili
Noi ne jucam acum de-a cadoul
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Anamariame, asa zici ca sunt ok cele de la Lidl ?! bunn tre' sa iau si eu dar eram reticenta la marca cu toate ca iau multe produse de la ei,multam de info si spor la treaba !! Inapreda, eu limpezesc normal sa zic asa, la vana am doar fixul cu multe limpeziri www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Novus
Nu ma pot opri din ris; nu stiu de ce rid mai tare, de intrebarea mea cretinoida sau de raspunsul tau. Esti mortala. Multam.
inapreda spune:
Si ca sa inchei discutia savanta despre clatire: eu cu cada sint relax pentru ca doar Ian o foloseste; ma dispera putin bideul si WC -pentru ca nu le limpezesc "cu jet" ci cu o laveta si tot cu miinile si putza pe ele sta de cind e purtator de kiloti
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Cum e jocul de-a cadoul? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Ada mi-a scos colectia de pungi de cadou si pune in fiecare cate ceva si vine la ziua mea, eu trebuie sa desfac cadoul si sa ma bucur, apoi merg eu la ziua ei si tot asa
Pisi doarme
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Novus Nu ma pot opri din ris; nu stiu de ce rid mai tare, de intrebarea mea cretinoida sau de raspunsul tau. Esti mortala. Multam. |
No mie nu mi s-a parut stupida intrebarea ta, da'nici raspunsul meu savant !
Ilinca_M. spune:
Ce joc tare a inventat Ada!!
Eu nu-s tare in apele mele, azi ar fi trebuit sa sarbatorim:((.
Phiphi a dormit azi 3 ore la pranz, acum e fresh si cred ca va fi pana catre miezu' noptii.
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.