Inseminare artificiala [IAS] 3

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Multumesc fetelor,
Anemona inca o data felicitari, daca n-am sa reusesc prin inseminari ,in primavara fac si eu FIV.
Ok, am inteles, o sa fiu mai optimista!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Gabi si eu tot saptamana viitoare pe vineri vreau sa fac testul.
Sa inteleg ca spermograma sotului a iesit mai bine? Scuze ca nu stiu...desi poate ai zis ce si cum in privinta asta.
Ar fi super sa fi reusit, mai ales ca te chinui de atata timp...si cred ca acum te asteptai cel mai putin... si asa sunt indeplinite zicalele alea..."atunci cand te astepti cel mai putin"...etc
Sincer ma bucur si iti doresc sa ai noroc ,ca sa fie bine pana la capat!
E minunat!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Gabi, se mai intampla si minuni, o fi fost vreunul mai voinicel si hotarat care a ajuns la destinatie. Fetelor, va tin si io pumnii la amandoua sa iasa testul pozitiv.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

anis, abia acum am reusit sa ma login. cred ca telepatia functioneaza. m-am trezit azi dimineata (pe la prinz ) cu dureri de spate si ma simt umflata in burta. plus ca transpir tare, mai mult ca de obicei. eu sper sa avem vesti bune luna asta, cred ca e prea devreme sa incepem sa avem simptome de menstruatie. mai ales ca progesteronul lungeste faza luteala. poate sint simptome de implantare, cine stie.

eu zic sa nu te impacientezi degeaba. atita timp cit temperatura sta peste coverline nu ai motive de ingrijorare. e normal sa fluctueze. inca ceva, pt ca iei progesteron, temperatura e influentata de asta asa ca nu te ingrijora. poate ne aduce mos nicolae un bebe.

pupici,
lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

quote:
Originally posted by gabid
Am o apasare pe vezica pt ca imi vine sa merg la baie tot timpul.

gabi, vezi sa nu fie infectie urinara. simptomele principale sint presiune pe vezica si senzatie de mers la baie. bea multe lichide si daca poti, suc de cranberry (nu stiu cum ii zice in romaneste) sau suc de afine. afinele contin ceva care omoara bacteriile care dau infectia. si daca iti vine, du-te la baie, nu amina pt ca e bine sa fie vezica goala ca sa nu aiba bacteriile unde sa se dezvolte.

mult succes la bebici,
lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Ma gandesc sa nu fie dati rinichii peste cap dupa tratamentul cu ceaiuri.Ma simteam umflata sa pleznesc,nu alta.Aveam dureri de spate in zona rinichilor...astazi au mai cedat durerile.Nu cred eu sa fie o sarcina .Mi-a trecut entuziasmul!
Eu tot la FIV ajung indiferent cat ma chinui.

Gabi si Simonica de 2 anisori .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Asteptarile noastre s-au incheiat inca de ieri, in a 15 zi de la inseminare, rezultatul: negativ

V-am intrebat, mai demult, pe fetele care au facut inseminare, daca v-a spus medicul citi spermatozoizi au rezultat in urma tratarii spermei pentru inseminare. La noi au fost 4mil. si parerea ca sint f putini, sau la limita inferioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Madalina,imi pare tare rau.Dar spermograma sotului tau cum arata?An inteles ca ei spun ca trebuie minim 10 mil buni.Noi nu avem asa de multi!

Gabi si Simonica de 2 anisori .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Madalina, nu e nimic. Vei reusi data viitoare.
Capul sus!

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Madalina, imi pare f. rau, dar nu te dezamagii si nu te lasa. O sa se intimple pina la urma, trebuie doar sa crezi in asta.
Nu stiu cum e in Ro, dar aici ni se spune rezultatul la sperm wash, "pre" si "post" preparare (iti da rezultatul analizei spermei cum era cind a depus-o, si alaturi iti da un tabel cu compozitia ei dupa preparare). De ex, sotul meu a avut 12 milioane/ml inainte si 30 milioane/ml dupa. Deasemenea, motilitatea era 65% inainte si 78% dupa.
Mult, mult noroc si sa fie cu ochisori data viitoare!

Mergi la inceput