Bine v-am gasit!Sunt o mamica de baietel, are 2 ani si aproape 5 luni.Iar acum mami este insarcinata in 16 saptamani cu bebe2.Nu vrem sa aflam sexul copilului, desi banuim ca ar fi tot baietel..
Ce tema?Nu inteleg nici eu..Asteptam indrumare..asa am citit ca se procedeaza.Nu stiam ca-mi trebuie o tema..Voiam sa intru in contact cu mamici si gravidute ca mine..
Bine ai venit, lucylle77
, sa iti traiasca nazdravanul si o sarcina usoara in continuare
S_elena, lucylee e prima data pe forum si s-a prezentat
nu necesita un subiect anume, ci tocmai faptul ca e prima data pe forum si se prezinta reprezinta tema topicului
giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
Multumesc mult, Giulia!Poti sa-mi spui te rog unde sa intru la burtici?Ca sincer iti zic ca nu stiu..
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucylle77 Multumesc mult, Giulia!Poti sa-mi spui te rog unde sa intru la burtici?Ca sincer iti zic ca nu stiu.. |