Buna!

Buna! | Autor: lucylle77

Link direct la acest mesaj

Bine v-am gasit!Sunt o mamica de baietel, are 2 ani si aproape 5 luni.Iar acum mami este insarcinata in 16 saptamani cu bebe2.Nu vrem sa aflam sexul copilului, desi banuim ca ar fi tot baietel..

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns S_Elena spune:

Buna!
Nu inteleg exact care este tema de discutie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucylle77 spune:

Ce tema?Nu inteleg nici eu..Asteptam indrumare..asa am citit ca se procedeaza.Nu stiam ca-mi trebuie o tema..Voiam sa intru in contact cu mamici si gravidute ca mine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

Bine ai venit, lucylle77, sa iti traiasca nazdravanul si o sarcina usoara in continuare

S_elena, lucylee e prima data pe forum si s-a prezentatnu necesita un subiect anume, ci tocmai faptul ca e prima data pe forum si se prezinta reprezinta tema topicului

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucylle77 spune:

Multumesc mult, Giulia!Poti sa-mi spui te rog unde sa intru la burtici?Ca sincer iti zic ca nu stiu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucylle77

Multumesc mult, Giulia!Poti sa-mi spui te rog unde sa intru la burtici?Ca sincer iti zic ca nu stiu..

uite aici linkul: http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=60&nm=Odiseea-sarcinii-in-40-de-saptamani

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Mergi la inceput