sunt disperata

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ada00 spune:

Fetelor, ce tot aveti de o dati inainte cu comentariile astea rautacioase,s-a mai spus de atatea ori,daca nu vi se pare interesant subiectul sau nu aveti nimic de spus,cititi altceva,unora li se pare interesant, au trecut prin asa ceva si poate au o parere vor sa dea un sfat.Nu este cazul meu, dar si eu am fost tratata la misto si nu prea mi-a placut.Credeti ca toata lumea are timp sau chef sa butoneze aiurea ca sa va pierdeti voi timpul cu raspunsuri?Eu zic sa fim serioase si sa incetam cu comentariile rautacioase.
Eu iti pot spune ca daca vrei sa pastrezi copilul, ca ai varsta potrivita si ai cine sa te ajute, pastreaza-l,dar ca sa il pastrezi doar ca sa il faci sa sufere pe el,sau sa il faci pe el sa se intoarca la tine, gandeste-te ca cei care veti suferi vei fi tu si puiul tau si nu cred ca asta iti doresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raducu spune:

Blondinica ai luat o hotarare sau ai postat asa sa vezi reactii?

Mamica lui Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Eu una m-am hotarat!!!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17174

http://community.webshots.com/user/dpintilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Dana, presupun ca a gresit varsta ... mai degraba asa 19 ... insa am intalnit persoane (feminine) care si la 28-29 de ani erau cu capul in nori ... deci, cine stie? Poate e chiar adevarata!
Insa chestia cu trollii e "de tinut minte"!

Irinusha - cu minunea de 16 saptamani din burtica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

De acord cu Dana!
Daca ne uitam bine, toate subiectele suspecte care au aparut in ultima vreme pe forum au povesti cam pe acelasi calapod, cam acelasi tip de exprimare... incepe sa se cam vada stilul, seamana cu cersetorii aia de pe strada care au acelasi tip de afis cu aceeasi poveste scrisa cu acelasi scris!
Desi sint de pricipiul ca lucrurile de genul asta ar trebui ignorate ("don't feed the troll!"), trebuie sa recunosc ca si pe mine incep sa ma agaseze.
No offense!

This is the first day of the rest of my life!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

he, he!
E clar ca buna-ziua cu ce avem de-a face aici. Blondinica nici macar n-a binevoit sa mai dea semne de viata dupa ce a postat mesajul. Un om care cauta sprijinul altora raspunde, argumenteaza, se apara sau da cu pietre. Sunt 10 zile de cand Blondinica n-a mai zis nimica (scuze, n-am gasit alta rima).

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"

Mergi la inceput