Asp.opt.>20ani(761) Hai vino BARZA, te asteptam!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui valicutza

Citat:
citat din mesajul lui gina85

'Neatza fetelor

Miky ai dreptate ,o prietena de a mea e geamana si e facut gemene

Sa fie un capitol de plin cu

Valicutza tu ar trebui sa te testezi pe 19,cum e po??

Alex tu ziceai ceva de ph 4.5 la deterg intim,an luat Vagisil si e ff ok si mi la racomandat o amica..

In curand gravidutza
Priveste drept inainte,priveste-ti visul cum devine realitate.

da, asa ar trebui , am o stare in general proasta de vreo 3-4 zile , durere de spate, de sani, de ovare si burta , de cap ..deci eu inclin sa cred ca e vb de urati ..nu stiu ce sa cred, nu am mari sperante

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.

Aparte ca la mine po e ceva de nedescris ,sunt toate simptomele de gravidutza
Asa fac si eu ca si tine ma gandesc ca vine cm dar sper cu toata inima sa nu vina...
Eu sper sa fie la tine

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LumyMony spune:

Fetelor aici este mai rau ca in armatama bucur ca am nimerit acest forum si va multumesc pt primire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna seara feteam aterizat si eu de la munca

anaam facut si eco si dr i-a zis ca nu are nimic.nu stie de unde atatea forme anormale.i-a mai dat atunci in decembrie 2 antibiotice.si i-a zis ca sperma isi mai revine cu multa apa si mult sper sa fie asa.

lumy,bine ai venit!

ana,m-ai nimerit cu calatoriileas pleca non stop.in iunie anu trecut am fost cu al meu,noi 2,in zakynthos.iubesc insula aia.anul asta nu cred ca vom mai merge niciunde.ne trebuie bani pt IA sau FIV,din pacate...

lorena,distractie placuta la concert!

didi,sa dea Dumnezeu sa iti treaca chistul.si sora mea a avut unul acum multi ani si a facut un tratament naturisi si i-a disparut dupa cateva luni si nu i-a mai aparut.

camcris,multumesc de urare si primire!

gina,multumesc mult pt urare

va pup pe toate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Gina am ajuns la concluzia ca << aspirante optimiste>> este singurul forum in care sunt bine venite noile fete si sunt primite cu caldura, in rest nu mai vreau sa ma pronunt, am lasat acolo un singur mesaj pe care il postez mai jos. Ce sa fac nu am si eu cui ma vaita si v-am gasit pe voi

Daca esti ,, mai fara perdea,, puteai sa faci referire direct la mine, scuza-ma daca te-a deranjat postarea mea, dar ai fi putut sa o ignori si sa lasi alte fete binevoitoare sa imi raspunda, eu nu sunt pe forumul asta sa ma distrez si sa scriu din dictionare, sunt aici sa caut raspunsuri le problemele mele, daca nu mi le dau doctori incerc sa aflu singura de unde pot si credeam ca aici pot gasi unele din raspunsuri, nu cred ca este greu sa dai un sfat si sa ajuti pe cineva, dar vad ca pentru tine este mai usor sa razi de persoana in cauza, iar despre faptul ca ,, io nu plec de aici curand,, sincer nu ma asteptam sa plec asa de repede. Multumesc ca mi-ai deschis ochii!

Va doresc la toate tot binele din lume!

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Sincer eu incerc sa le inteleg ca se lupta sa ramana gravi sau ca au pierdut o sarcina dar parerea mea e ca TOATE suntem cam in aceiasi oala,TOATE vrem sa ne indeplinim visul de a deveni mamici.
Cum ai zis si tu putea pur si simplu sa ignore postarea ta si gata .

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

fetelor eu ma duc sa fac baie si sa ma aranjez ca diseara merg la concert la directia 5
sunt preferatii mei, asa mult imi plac

va pup

Vreau si eu la concert

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

deci de bine ce ma apucasem si eu de citit si ma bucuram ca nu am ramas mult in urma, pleca net, ingheta,
deci reiau sportul !!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

ma pregateam sa mai raspund pe ici pe colo pana am vazut mesajul tauMiky, si am ramas socata initial si apoi am luat foc, mama ce chef de mi-o dat replica "fara perdea"!!!!
cata lipsa de bun simt in primul rand!!!
deja caut forumul sa vad daca si-a permis vreo replica .....ma abtin sa definesc.....

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui gina85

Am ramas socata si ma gandesc cum poate exista atata rautate in a vb si la urma se scoate cu "i-os asa mai fara perdea"
La naiba cu perdelele astea ca m-am saturat.Este un forum dedicat TUTUROR fetelor si tre sa ast "babele" ca astea noi saracele nici nu se baga.
Nu am sa inteleg niciodata,de parac l-au facut ele forumul asta.
Am intele ca or avea experienta ca is trecute prin multe dar sunt feluri se feluri de a te exprima
TE DULCE

In curand gravidutza

Gina, Miky, rasunsul ala inca e floare la ureche (so zic asa).
Sa vedeti la alte topicuri de pe acest forum, nu la odisee si nici la aspirante, cu totul in alte topicuri la alte teme, apoi sa vedeti voi acolo in ce limbaj se vorbeste, cu "fara perdea". Dar asa mai pe "ascuns" dar se intelege vulgarismul.
Asa ca nu va lasati afectate de mesajul de mai sus luat in gros.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Miky, ori sunt eu obosita azi si nu inteleg, ori postarea tipei e aiurea rau...nu inteleg nimic...
Camcris, te referi la Albu? Mi se pare OK, mi-as fi dorit sa fi mai vorbaret, dar nu ii problem, il provoc eu cu intrebari. Dr. meu de baza e altul.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

ma pregateam sa mai raspund pe ici pe colo pana am vazut mesajul tauMiky, si am ramas socata initial si apoi am luat foc, mama ce chef de mi-o dat replica "fara perdea"!!!!
cata lipsa de bun simt in primul rand!!!
deja caut forumul sa vad daca si-a permis vreo replica .....ma abtin sa definesc.....

Kmy, eu cred ca asa e felul ei de a vorbi. Sunt curioasa cine a postat mesajul cela, daca nu e secret, si apoi nu m-as mira sa recunosc userul respectiv (de prin alte subiecte, departe de odisee si preconceptie).

Mergi la inceput