Asp.opt.>20ani(761) Hai vino BARZA, te asteptam!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

buna fetele
i-mi pare rau ca am pierdut cafeluta de dimineata, am ramas fara net la servici, sa ars modemul
deci am ceva de recuperat
Katy82 eu sunt alaturi de tine, i-mi pare rau ca nu ai reusit sa faci HSG, tinem luni pumnii
MeAlex si eu la acelas doctoras ca si tine, ce impresie ai despre el?
fetelor noi venite le urez sa stea cat mai putin pe la noi sedere placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LumyMony spune:

fetelor stiti ceva despre ovusitol? a luat cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Of sunt plina de nervi..... cum pot unele persoane sa fie asa de reci si rele.... spun asta ca am vrut sa aflu cateva raspunsuri si am postat la forumul FIV mai jos o sa vedeti mesajul meu si raspunsul pe cae l-am primit. Spuneti si voi ce parere aveti, am facut ceva gresit ca sa fiu luata in ras.

Eu:
Bun gasit fetelor! Am si eu nevoie de ajutorul vostru: Pe curt din istoricul meu este ca am ovare polichistice, endometrioza ovariana stanga si anticorpi antispermatici, pana in prezent am facut 6 stimulari cu clostylbegit din care 3 IUI fara rezultat, fuliculi am se dezvolta destul de bine, ajung si la dimensiunea de 2.65 cm dar cred ca nu sunt si de calitate ca altfel nu imi explic de ce nu am ramas insarcinata, sotul sta bine la capitolul spermograma, dr mi-a spus ca vom mai face maxim 2 inseminari dupa care vom face FIV, acum eu nu stiu daca sa mai fac si celelalte 2 inseminari sau sa incep pregatirea pentru FIV, oricum bani nu am in momentul de fata dar sper sa pot face rost de ei in cateva luni. Vreau sa va intreb la ce medic ma indrumati si pe mine pt FIV? Dr la care merg acum nu face Fiv dar mi-a spus ca imi va da o recomandare catre al medic, vroiam sa va mai rog sa imi spuneti daca exista vreun tratament sau dieta pentru a avea ovule de calitate sau sa incerc cu altceva stimularea? Imi pare rau ca m-am lungit atat.
Va doresc tot binele din lume!

Dupa care :miky
avand in vedere ca tot comitetul de babe e la masa, iti spun eu bine ai venit. Cat despre recomandari, eu votez Dr Peter Kovacs, Kaali Budapesta. Dar mai bine asteapta babele, ca ele sunt mai in tema cu recomandari versus profil medical

si iar eu:
Mulumesc pentru primire! Le astept ca nu cred ca o sa plec curand de aici

Si raspunsul pe care l-am primit:

bey, imi pun si io o intrebare, da nu dati cu parul, ca doar intreb? care-i faza asta cu IUI/IA (ca devine un pattern/model) si "io nu plec de aici curand"?? ca nu ma prind? o fi de la titlul topicului de-i efectul asta de magnet? apai, nici io n-o sa-mi bat capul cu IUI/IA in curand, deci, iaca-i totul in echilibru.. (ma scuzati, da io-s asa, mai fara perdea..)

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Of sunt plina de nervi..... cum pot unele persoane sa fie asa de reci si rele.... spun asta ca am vrut sa aflu cateva raspunsuri si am postat la forumul FIV mai jos o sa vedeti mesajul meu si raspunsul pe cae l-am primit. Spuneti si voi ce parere aveti, am facut ceva gresit ca sa fiu luata in ras.

Eu:
Bun gasit fetelor! Am si eu nevoie de ajutorul vostru: Pe curt din istoricul meu este ca am ovare polichistice, endometrioza ovariana stanga si anticorpi antispermatici, pana in prezent am facut 6 stimulari cu clostylbegit din care 3 IUI fara rezultat, fuliculi am se dezvolta destul de bine, ajung si la dimensiunea de 2.65 cm dar cred ca nu sunt si de calitate ca altfel nu imi explic de ce nu am ramas insarcinata, sotul sta bine la capitolul spermograma, dr mi-a spus ca vom mai face maxim 2 inseminari dupa care vom face FIV, acum eu nu stiu daca sa mai fac si celelalte 2 inseminari sau sa incep pregatirea pentru FIV, oricum bani nu am in momentul de fata dar sper sa pot face rost de ei in cateva luni. Vreau sa va intreb la ce medic ma indrumati si pe mine pt FIV? Dr la care merg acum nu face Fiv dar mi-a spus ca imi va da o recomandare catre al medic, vroiam sa va mai rog sa imi spuneti daca exista vreun tratament sau dieta pentru a avea ovule de calitate sau sa incerc cu altceva stimularea? Imi pare rau ca m-am lungit atat.
Va doresc tot binele din lume!

Dupa care :miky
avand in vedere ca tot comitetul de babe e la masa, iti spun eu bine ai venit. Cat despre recomandari, eu votez Dr Peter Kovacs, Kaali Budapesta. Dar mai bine asteapta babele, ca ele sunt mai in tema cu recomandari versus profil medical

si iar eu:
Mulumesc pentru primire! Le astept ca nu cred ca o sa plec curand de aici

Si raspunsul pe care l-am primit:

bey, imi pun si io o intrebare, da nu dati cu parul, ca doar intreb? care-i faza asta cu IUI/IA (ca devine un pattern/model) si "io nu plec de aici curand"?? ca nu ma prind? o fi de la titlul topicului de-i efectul asta de magnet? apai, nici io n-o sa-mi bat capul cu IUI/IA in curand, deci, iaca-i totul in echilibru.. (ma scuzati, da io-s asa, mai fara perdea..)

Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Am ramas socata si ma gandesc cum poate exista atata rautate in a vb si la urma se scoate cu "i-os asa mai fara perdea"
La naiba cu perdelele astea ca m-am saturat.Este un forum dedicat TUTUROR fetelor si tre sa ast "babele" ca astea noi saracele nici nu se baga.
Nu am sa inteleg niciodata,de parac l-au facut ele forumul asta.
Am intele ca or avea experienta ca is trecute prin multe dar sunt feluri se feluri de a te exprima
TE DULCE

In curand gravidutza
Priveste drept inainte,priveste-ti visul cum devine realitate.

Mergi la inceput

Cat costa un fiv?

Mergi la inceput

VELVET si LUMYMONY BINE ATI VENIT SI SPER SA RAMANETI REPEDE DAR PANA ATUNCI O SA NE sprijinim una pe alta

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Miki nu trebuie sa pui la suflet toate rautatile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreeaalina

Eu nu ma simt ok azi..

In a cata zi esti azi?

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Gina am ajuns la concluzia ca << aspirante optimiste>> este singurul forum in care sunt bine venite noile fete si sunt primite cu caldura, in rest nu mai vreau sa ma pronunt, am lasat acolo un singur mesaj pe care il postez mai jos. Ce sa fac nu am si eu cui ma vaita si v-am gasit pe voi

Daca esti ,, mai fara perdea,, puteai sa faci referire direct la mine, scuza-ma daca te-a deranjat postarea mea, dar ai fi putut sa o ignori si sa lasi alte fete binevoitoare sa imi raspunda, eu nu sunt pe forumul asta sa ma distrez si sa scriu din dictionare, sunt aici sa caut raspunsuri le problemele mele, daca nu mi le dau doctori incerc sa aflu singura de unde pot si credeam ca aici pot gasi unele din raspunsuri, nu cred ca este greu sa dai un sfat si sa ajuti pe cineva, dar vad ca pentru tine este mai usor sa razi de persoana in cauza, iar despre faptul ca ,, io nu plec de aici curand,, sincer nu ma asteptam sa plec asa de repede. Multumesc ca mi-ai deschis ochii!

Va doresc la toate tot binele din lume!

Mergi la inceput

Multumesc Gina,sper din tot sufletul sa vina ca asteptarea asta

Mergi la inceput