Asp.opt.>20ani(761) Hai vino BARZA, te asteptam!!!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Buna dimineata si de la mine.
Eu in fiecare dimineata cu lapte si cereale, dar intru aici si dupa cafeluzta de la voi ca nu pot fara ea. O beau asa pe ascuns cu voi
Multumesc pt cafea Camcris, e gustoasa ca de obicei, si inca una mai vreau si de la Velvet o beau.
As bea si 5 cafele ca tot nu ma satur de ea

Acu dimineata iar vrea sa "izbucneasca" durerile de mi-e frica sa fac vreo miscare brusca, azi nu mai beau parkemed-ul, am sa iau nospa. Am luat si aseara parkemed, inainte de culcare ca vroia iar sa-si faca damblaua si nu i-am dat voie eu sa ma deranjeze si in somn. Azi mi-e frica sa mai iau parkemed ca nu stiu ce consecinte poate avea la organism meu pe viitor, mai ales ca vreau.
Uff cu durerile astea, imi curge si putin, de parca nu mai am sange in mine. Iarasi imi zic ca aspenterul e salvarea mea, ca sunt tot mai sigura ca durerile astea la mine din timpul menstruatiei vine de la sangele meu ceva de genul ca nu se coaguleaza(???), si de aia nu mai curge sange mult ca vrea sa curga dar nu are de unde(???), ufff nu mai stiu cum e treaba cu sangele si coagularea asta.
Stiu cand luam aspenter imi curgea cu galeata(mai tineti minte ca mam trezit intro dimineata patata rau si lenjeria de pat...), si acuma ca nu mai iau aspenter, curge putin si au si revenit durerile astea chinuitoare.

Uff io parca sunt ca un copil mic cand ma plang de durerile astea de menstruatie, dar o sa vad eu ce dureri o sa am cand voi naste Cred ca nu se compara.
Ce ziceti mamicile de , am dreptate?

Salutare fetelor!

Deny si eu pot sa spun ca de cand iau aspenterul menstruatia este mult mai abundenta dar in acelasi timp nu mai am dureri aproape deloc, doar ceva vag care ma tine cam 1 sau 2 ore, eu nu lam intrerupt decand am fost la dr U.

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valicutza

buna dimineata,

din pacate nu vin cu vesti prea bune , test negativ, z36 , ma gandeam ca poate poate..mai ales ca am avut tot felul de simptome , si dupa hsg am zis ca cine stie, vom avea noroc..si azi mai e si ziua sotului , ma gandeam sa ii fac cel mai frumos cadou..un test pozitiv

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
probleme= ovare micropolichistice,uter retrovers,rh negativ.

La multi ani sotului, multa sanatate! imi pare rau de testul negativ dar cand ai avut ovulatia? poate este devreme totusi pentru test!

Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Miky aveam mari sperante ca gasesc un titlu dedicat felicitarilor pt tine si inca nu-mi pierd speranta. Ai mai incercat vreun test, pai ar fi tb deja sa-ti vina daca nu era bebe. Sau ma insel? Tin pumnii.
Cami merci de sustinere, recunosc ca joi eram mult mai pregatita psihic, deabia astept sa scap. Cand am vazut ca mi-a recomandat o subst de contrast care nu se mai gaseste de 10 ani in farmacii m-a luat groaza, oare a mai facut vreodata HSG marele asistent universitar. Sper doar sa nu strice treburile pe acolo, macar sa le lase asa cum sunt. Acum trag nadejde ca va fi de fata radiologul care are de altfel rolul cel mai imp.

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

multumesc miky pt urari
pe 4 feb cred ca am ovulat , atunci am avut si o mica sangerare, cred ca a fost o ovulatie mai puternica, deci ar fi trebuit sa iasa daca era , asta e , astept cm si vedem ce mai facem luna asta

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Miky aveam mari sperante ca gasesc un titlu dedicat felicitarilor pt tine si inca nu-mi pierd speranta. Ai mai incercat vreun test, pai ar fi tb deja sa-ti vina daca nu era bebe. Sau ma insel? Tin pumnii.
Cami merci de sustinere, recunosc ca joi eram mult mai pregatita psihic, deabia astept sa scap. Cand am vazut ca mi-a recomandat o subst de contrast care nu se mai gaseste de 10 ani in farmacii m-a luat groaza, oare a mai facut vreodata HSG marele asistent universitar. Sper doar sa nu strice treburile pe acolo, macar sa le lase asa cum sunt. Acum trag nadejde ca va fi de fata radiologul care are de altfel rolul cel mai imp.

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.

buna katy, din pacate miky a declarat ieri z 1 ,ii tinem pumnii pt luna martie

in curand

Mergi la inceput

Fetelor va las ca ma apuc de calcat, vb mai tarziu.

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Miha eu zic ca poti sa-ti faci PAP fara probleme.
Miky scuze, nu am vazut, imi pare rau de Z1.
Velvet fac maine HSG-ul , in Z11. Daca ma mai amana o data cred ca-i zic vreo doua. Astia cred ca noi ne putem invoi de la serviciu cand au ei chef. Am mama emotiilor. Of, sper sa fie bine.
pe toate. Intru maine pe seara sa va spun ce am facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

mikyspor!

katyhai c-o sa fie bine!si eu am avut emotii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

fetelor, a mai folosit cineva test de sarcina clear blue din cel care face un "+" daca e pozitiv?? luna trecuta cand am folosit tot ceva de genul asta(alta marca) am zis clar ca nu mai iau din astea, dar l-am gasit la reducere si l-am luat. azidimineata, z22, nu am avut ce face si am zis ca daca tot a fost la reducere ia sa stric unul. in mod normal daca e pozitiv face un +, liniuta orizontala exista oricum, ma refer la -, iar daca e pozitiv trebuie sa apara inca una verticala peste. se vede daca e pus in lumina, ma refer la soare puternic, o liniuta subtire cat un fir de par. nu am stat langa el 10 min ca oricum stiam ca nu ma pot baza pe el, dar cand l-am luat, sa zic dupa 20-30 de min se vede (numai eu am vazut) o liniuta subtire cat un fir de par si asta doar daca il indrept spre lumina. tind sa cred ca e linie de uscare, fiind facut si asa de repede, de asta vreau sa va intreb daca ati mai folosit clear blue. din ce citesc pe net se zice ca e bun, dar nu stiu ce sa zic... mai fac unul peste 3 zile. initial voiam sa il fac miercuri dar nu m-am putut abtine

mami de ( iulie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Mya, zicea Bob ca clear blue face parte din "familionul" cu liniile de uscare ce te duce in eroare ca ai fi gravi dar de fapt nu esti.

Sper sa gresesc si sa fii

Mergi la inceput